Şimdi Ara

[Ana Başlık] Nook Simple Touch ve +Glowlight (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
6.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Işıklı kap aramaktayım önerdiğiniz bişi var mı? Sİzler hangi kabı kullanıyorsunuz?
  • Merhaba Nook glowlight modeli 4gb (bnv500) hosuma gitti nerden nasil alsam
    Amazon da 103$=223 tl
    Kendi sitesinde 107$=232 tl
    Turkiyede yani piyasada 320-350tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 3 Eylül 2014; 6:58:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebaydan alan var mı? simple touch modelini 65 dolara buldum. alırsam gümrükte sıkıntı çıkar mı?
  • ben nook simple touch aldım 1 hafta oluyor gayet memnunum. tek sıkıntı bazı pdf leri açmıyor. düz beyaz bir sayfa olarak geliyor. epuba çevirice açılıyor. ama epubda yazı büyütemiyorum. bunu nasıl çözebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • aszxdc A kullanıcısına yanıt
    Bana bugün geldi, 2 adet aldım.Herhangi bir sorun çıkmadı ve ingiltereden 1 haftada geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Bana bugün geldi, 2 adet aldım.Herhangi bir sorun çıkmadı ve ingiltereden 1 haftada geldi.

Nereden aldınız hocam?
  • E bay dan Qudek isimli satıcıdan aldım.Sorunsuz bir şekilde geldi.
  • Barnes and nobledan kitap aldırmıyor, Türkiye'den bunu nasıl çözebiliriz bilen varsa paylaşabilir mi?
  • Arkadaslar nook glowlight sahibiyim. Aliexpress den kilif aldim. Kilifda miknatis var. Bu miknatis nook gliwlighta zarar verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-kitap okuyucu almak istiyorum.satmak isteyenler bana ulaşabilir.ciddi alıcıyım.teşekkürler
  • e-kitap okuyucu almak istiyorum.satmak isteyenler bana ulaşabilir.ciddi alıcıyım.teşekkürler
  • SE7EN_BLACK kullanıcısına yanıt
    merhabalar hala alıcı mısınız acaba bende kullanmadığım bir adet nook simple touch var ?
  • Ekranı kırık ya da ana kartı yanmış vs. Cihaniziniz varsa talibim. Alinik arizali simple touch.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.