Şimdi Ara

Ana bayilik alma lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun zamandır işsizim ve çok düşündüm nasıl bir iş kurabilirim diye. avea vodafone yada turkcell ana bayilik almaya karar verdik babamla. kara düzen bir telefoncu olmak istemiyoruz. gerçekden bu işi ciddi anlamda yapmak istiyoruz. istedikleri şartlar koşullar nelerdir, ne kadar masrafı olur bize bunun hakkında bilginize ihtiyacımız var. TL satışlarda yada telefonlarda kazanç miktarı nedir? bu arada ankara da yaşıyorum etimesgut - sincan - batıkent yada eryaman da bir dükkan düşünüyoruz yardımlarınızı bekliyorum.

• bence hiç uğraşma şart koştukları parayı bi köşeye koy, omur boyu harca bitmez
  • iş kurmak istiyorum gerçekden bilgisi olanlar lütfen paylaşırsa sevinirim lütfen.
  • http://www.bayimolurmusun.com/ buraya bak istersen hertürlü sektörden bayilik fırsatları var.
  • lütfen bilgisi olanlar bu telefon ana bayilik konusunda bizi aydınlatırlarsa çok mutlu olacam.
  • Vodafone için bilgi vereyim suan yeni yatırımcıya shoP açma izni vermiyorlar ancak iyi bir noktadaysan silver için görüşme yapabilirsin mağaza açtığın nokta çok önemli. Silveri 100-150 bin gibi bir masraflar açabilirsin
  • en düşük bayinin maliyeti ne kadar oluyo vodafone da ?
  • sayın dj_star kardeşim,

bir telefoncu(Her 3 operatörün bayisi) olarak sana birikimlerimi anlatacam.

İlk önce bir iletişim/cep telefoncu olarak faaliyet veren iş yerin olması gerekiyor.Senin ilk mesajında yazdığın ana bayilik biraz masraflı bir iş.Bunun bi de alt bayilik işi var.Alt bayi daha ekonomik boyutlusu oluyor.Şuan ki benim yürüttüğüm gibi.Her 3 operatörün hizmetlerini verebiliyorsun.Yani turkcellden de gelse,müşterine hizmet veriyorsun.Vodafone'den de gelse hizmet veriyorsun.Kısacası her 3 operatörün alt bayisi oluyorsun.Her operatör kendine göre adlandırıyor bu bayi isimlerini.

Örneğin; Kademeler şöyle ilerliyor bildiğim kadarıyla

Turkcell'de Tdm(Turkcell Dağıtım Merkezi) > Turkcell Tim (Turkcell İletişim Merkezi)> Turkcell Satış Noktaları (Benim burda dediğim sen turkcell operatöründe satış noktası oluyorsun.) Sisteme girişini yaptığında açacağın yeni tesis-aktivasyon hattı sistem onayının ardından açılıyor.

Vodafone 'de ise şöyle Vodafone Dağıtım Merkezi>Vodafone Shop>Vodafone Satış Noktası (Burda da sen vodafone satış noktası olmuş oluyorsun) Yine aynı şekilde hat açabiliyorsun,geçiş yapabiliyorsun,kontör yeni adıyla Tl yükleyebiliyorsun.

Avea'da ise şu şekilde Avea Dağıtım Merkezi>Avea Merkezleri>Mavi Nokta>Anahtar Hat Bayi>Avea Satış Noktası (Burada sen anahtar hat bayi oluyorsun,bu operatörde biraz farkın oluyor.Çünkü sisteme girmeden kendi hattını 5 dk içinde açabiliyorsun.Sana verdikleri hat sayesinde.O hat ile kredi kartı ile Tl yüklemesi yapabiliyorsun.Diğer operatörler gibi sistem üzerinden geçiş yapabiliyorsun.Normal peşin kontör(Tl) yükleyebiliyorsun.

Ozan Not: Ancak bu dediklerime sahip olabilmen hemen olabilecek birşey değil.İlk önce vodafone,avea,turkcell bayiliği alana kadar Özel şirket olarak kontör(Tl) sistemi yapmış bir firma ile anlaş.Ancak bu firma güvenilir olsun çünkü sonuçta sen havale yapıp para yatıran onlar ise sistemine kontör(Tl) yükleyecekler.O yüzden çok dikkatli olup tuzaklara düşme.Belli bir süre bu kontör işlerini özel firmadan halletikten sonra ilerde sırayla her 3 operatörün bayiliğini de alırsın inşallah.Zaten biraz performans oldu mu bayi yaparlar herhalde.Geçişlerini de bir shop ile anlaşıp yaparsın.Müşterilerine tamamen hizmet vermiş olursun.Alt bayi oldun mu zaten bunları direk operatör sana sunacak.Nasıl yapacağını filan.

Benden bu kadar bu yolda sana başarılar diliyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• https://bayiliklistesi.com/bayilik-veren-firmalar burada firmalar tarafından girilmiş bayilik ilanları var. Bunları bütçene ve sektörlere göre süzebiliyosun. Burdan bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.