Şimdi Ara

Ana Bilgisayar Çözümleniyor :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygı değer arkadaşlar forumda ve nette bu sorun ile alakalı o kadar çok konu olmasına rağmen hiç bir tanesi çözüm içerikli değil'dir. Kısaca özetlemek gerekirse bilgisayar ile internete bağlanmaya çalıştığımda chrome ekranında ana bilgisayar çözümleniyor uyarısı vermektedir. Modem'de sorun var dicem ama çok enteresan telefon ve tablet ile sorunsuzca bağlanıyorum. Dns ayarlarım otomatik olsa da olmasa da sonuç aynı. Konu hakkında fikir sahibiyseniz yardımlarınızı bekliyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer tarayıcılarda da sorun varmı? Yoksa sadece chrome da mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerlerinde herhangi bir uyarı vermeden internete giriş yapmıyor . Chrome'da ise bahsettiğim uyarı çıkıyor. ayrıca ekranın sağ alt kısmında bağlandı diyor ama internet erişimi sağlanmıyor.

• an itibariyle modemi resetledim tekrardan kurdum hala aynı sıkıntı devam etmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: yucel1907

an itibariyle modemi resetledim tekrardan kurdum hala aynı sıkıntı devam etmekte

Chromeyi Your Unistaller veya Revo Unistaller ile regedit ayarlarına varıncaya kadar tamamen kaldır sonra Chromenin portable olanını kullan bence sorun chromenin exe'sinde, bilgisayarında antivirüs varsa chromenin ayarlarından dosya siliyordur muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

an itibariyle modemi resetledim tekrardan kurdum hala aynı sıkıntı devam etmekte

Chromeyi Your Unistaller veya Revo Unistaller ile regedit ayarlarına varıncaya kadar tamamen kaldır sonra Chromenin portable olanını kullan bence sorun chromenin exe'sinde, bilgisayarında antivirüs varsa chromenin ayarlarından dosya siliyordur muhtemelen

Farklı tarayicilar ile de internet erisimi saglanmiyor ornegin internet explorer. Gene de dediklerini yapayim mi butun olay chrome ile ilgili olabilir mi ?

• DNS ayarlarını değiştirdiyseniz eski haline getirin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0MPUTER

DNS ayarlarını değiştirdiyseniz eski haline getirin..

Dns ayarlarini eskisi gibi yaptim otomatikte yaptim ddğisen birsey olmuyor.
    Guvenlik duvarini da kapattim

• Tarayıcı ayarlarınızı sıfırlama

Tarayıcı penceresinin sağ üst köşesinde Chrome menüsünü tıklayın Chrome menu
    Ayarlar'ı seçin.
    Alt kısımda, Gelişmiş ayarları göster'i tıklayın.
    "Ayarları sıfırla" bölümü altında Ayarları sıfırla'yı tıklayın.
    Görüntülenen iletişim kutusunda Sıfırla'yı tıklayın.
  • C0MPUTER kullanıcısına yanıt
    okkey denicem tesekkurler ;)
  • Bazen sahte yazılımlarda bu sonuçları doğurabiliyor ama genelde DNS ayarları ile düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömüremrah

Bazen sahte yazılımlarda bu sonuçları doğurabiliyor ama genelde DNS ayarları ile düzelir

Su an dns ayarlarim otomatikte

• quote:

quote:

Bazen sahte yazılımlarda bu sonuçları doğurabiliyor ama genelde DNS ayarları ile düzelir

Pc nizin güncellemeleri açıkmı sahte yazılım uyarısı felan almadınız değil mi ?
  • İp4 ayarlarınıda otomatiğe alın.

• quote:

quote:

quote:

Pc nizin güncellemeleri açıkmı sahte yazılım uyarısı felan almadınız değil mi ?

Guncellemeler kapali herhangi bir uyari gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: InFlame5

İp4 ayarlarınıda otomatiğe alın.

İp4 ayari ne demek ? Nasil alacagim

• Ağ paylaşım merkezine girin.ordan tıklayın ağınıza gelişmiş(özellikler tam hatırlayamadım) diyin orada ipv4 gibi bir şey yazar orda gelişmiş veya özellikler yazar gene önüne gelen ekranda dns ve ip var ikisinide otomatiğe al olmasa gene yaz bi yoldaha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: InFlame5

Ağ paylaşım merkezine girin.ordan tıklayın ağınıza gelişmiş(özellikler tam hatırlayamadım) diyin orada ipv4 gibi bir şey yazar orda gelişmiş veya özellikler yazar gene önüne gelen ekranda dns ve ip var ikisinide otomatiğe al olmasa gene yaz bi yoldaha var.

Okey okkey onlarin ikiside su an otomatikte zaten ;)

• Çalıştırı açın cmd yazın önünüze gelen ekrana ipconfig yazın yerel ağ gecidi yazar(192.168.2.1/192.168.1.1)onu unutmayın sonra ipv4 e girin gene dns ye dokunmadan ip değiştirin 192.168.1.5(192.168.1.1 ise)/192.168.2.5(192.168.2.1 ise)yapın alt ağ. Askesisini tıklayınca doldurur yerel ağ gecidinüde siyah ekrandan yazın.olmasa bu sefer dns yide değiştirin.
    NOT 192.168.2.1 ise yerel ağ gecidi dns ve ip 192.168.2.0-254
    192.168.1.1 ise yerel ağ gecidi dns ve ip 192.168.1.0-254
    Dns 1 i doldurun dns 2 yi boş bırakın yerel ağ gecidi ile dns 1 aynı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.