Yandaki charla giriosanız ama asıl oynadıgınız adam dc oluosa secerken %100 de bandır...Çünkü ben ban yedim...Biliorum....Şimdi 2 sekilde ban cıktı bi chara ban,bide accounta ban...Mahina ile konustum bana 1 ay ban dedi...Sonra account bloklandı bu kez de dedi mahina diger charlar ile illegal yola basvurmaman için accountunu blokladım dedim...Account bloklandıgından 1 ay sonra acılcak dedi..1 ay 10 gün gecti hala account ban dewam edio..Tek chara dc weriosa en fazla 45 gün ban yersiniz...Gm ile konusmayın sakın.. benden sölemesi.... Yardım ettiysem ne mutlu bana.....
saol çok yardım ettin... kardeş sen bi topic e skill point ler 60 dan sonra 5er 5er geliyor demişsin doğrumu?
quote:
Orjinalden alıntı: Turk_Magician
saol çok yardım ettin... kardeş sen bi topic e skill point ler 60 dan sonra 5er 5er geliyor demişsin doğrumu?
sağol yardım ettin skill pointlerde 5 er 5 er geliyor master olunca
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
quote:
Orjinalden alıntı: Turk_Magician
sağol yardım ettin skill pointlerde 5 er 5 er geliyor master olunca
Skill point değil arkadaşlar, stat pointler 5'er 5'er geliyor. Lütfen daha dikkatli yazınız...
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik
Skill point değil arkadaşlar, stat pointler 5'er 5'er geliyor. Lütfen daha dikkatli yazınız...