Şimdi Ara

Ana kart Ram uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun anakart ve ram siparişi vericem ama bu 2 ürün birbiriyle uyumlu olurmu merak ettim? anakart 1333mhz lik ramleri destekliyor. ama ramin sitesine baktığımda chip set olarak 790fx ve 890fx uyumlu gözüküyor bir kaç arkadaşa sordum bu durumu uyum sorunu olmaz anakart frekansı destekliyorsa dediler. birde size danışayım dedim. şimdiden teşekkürler.

Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD 880G DDR3 1800(OC) Soket AM3

G.Skill Ripjaws 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz 1.5V Düşük Voltaj DUAL (9-9-9-24) Bellek F3-10666CL9D-8GBRL

• GA-880GMA-UD2H'de
     Ana kart Ram uyumu?
    logosu var. Link.

• O simgeyi görerek aldım rami zaten ama raminhttp://www.gskill.com/products.php?index=233 adresinde kendi anakartımın ismini veya chip setini göremeyince duraksadım bian :)
  • 790 FX, 7xx serisinin, 890 FX de 8xx serisinin en üst modeli olduğundan alt seviyedekileri tek tek yazmamışlar. Uyumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

790 FX, 7xx serisinin, 890 FX de 8xx serisinin en üst modeli olduğundan alt seviyedekileri tek tek yazmamışlar. Uyumludur.

Teşekkürler Dostum içime su serptin Aklımdaki soru işaretleride kalktı :)

Son olarak Kurduğum sistem;

İşlemci : Phenom II X6 1055T
    Anakart : GA-880gma ud2h
    Ram : G.skill 16gb (4x4gb) 1333Mhz
    Ekran Kartı: LENOVO ATI FirePro V7750
    Power: Xilence 1200W Power
    Monitör: Lg 27'' Full Hd Lcd
    Kasa : Aerocool X Predator Full Tower

Anakart ve ramlerin siparişinide verdim şimdi 2 güne kadar onlarda gelir elime.
  • Rica ederim, çizimlerden pek anlamam, sistem yeterliliği için bi'şey diyemeyeceğim ama uyum sıkıntısı yaşamazsınız.
    (8 GB'yi n'apacaksınız diyecektim tam da...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 21 Aralık 2010; 14:22:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.