Şimdi Ara

İŞLEMCİ EKRAN KARTI UYUMU HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İ3 4130 bir işlemciye sahibim ve ekran kartı olarak rx 570 veya rx 560 almak istiyorum fakat darboğaz olur mu olmaz mı? Bu konuda sizin fikirlerinize danışmak istedim.

• RX 560 için sorun olmayacağını, RX 570 için işlemcinin yetersiz olabileceğini düşünüyorum.
  • Rx 570 için kesinlikle yetersiz işlemci hatta 560 a bile yetmediği durumlar olacaktır, durum varsa işlemciyi satip üstüne 150 200 lira ekleyip i5 4460 4570 gibi işlemci alabilirsen iyi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen varsa kesinlikle al derim. İndirimde 900 liraya kadar düşüyor. İşlemciyi değiştirdiğin zaman da kullanırsın.

• Misal sendeki işlemci 50 fps'de darboğaz yapıyor diyelim. rx560 ile medium 50 fps oynadığın oyunu rx570 ile daha yüksek ayarlarda aşağı yukarı aynı fps'de oynarsın.
    İşlemci darboğaz yapıyor diye bütçe olduğu halde düşük ekran kartı almayı pek anlamıyorum, işlemci yetmiyorsa değiştirilir. Kötü işlemciyle beraber iyi ekran kartı yüksek fps getiremese de daha iyi grafikler getirebilir.
  • O işlemci ile 570 den tam anlamıyla yararlanamazsin ama bu demek değil ki daha düşük bir model ekran kartı alman gerekiyor. Rx 570i x5460 ile kullanmış biri olarak fps droplari anlık donmalar takilmalar olacağını sanmam bu darboğaz olayı çok abartılıyor oyunlar donmadan takılmadan oynadıktan sonra 60 fps ile 2671818181 fps arasında pek fark yok. Ayrıca msi armor 4 gb geçen ay vatanda 760 tl ye kadar düştü gece indirimleri ile 860 seviyelerinde alma şansın olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 12 Haziran 2019; 13:31:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar benimde ekran kartında bir sorun var daha önce bir konu açmıştım cevap alamamıştım ekran kartını değiştirdim konu burdahttps://forum.donanimhaber.com/gigabyte-ekran-karti-ve-asus-ankart-problemi--136845234#136845234 sistem özellikleri

Amd A10 ekran Kartlı olan modeli tam özelliklerini bilmiyorum

Anakart asus a68hm-k

yeni ekran kartı Rx460 oem

ekran kartını sistemde 8x olarak görüyor bios son sürüme güncellendi acaba powersup 500 olması lazım ekstra konu açmak istemedim birde monitör almak istiyorum 3 tane arasında kaldım onlarıda bi sonraki mesajda yazarım teşekkürler şimdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart ve İşlemci Uyumu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.