Asus CUSL2-C(I815EP Serisinin en iyisi) P3 Board 52 $(Dandik i815 boardların yenisi 55+kdv,cusl2-c piyasada kalmadı şu anda fiyatını siz düşünün kaç olurdu ) LG 52x CD-ROM 18 $(yenisi 21+kdv)
Intel P3 1000 Box işlemci 90 $(Orjinal intel fanıyla ve üzerine Arctic Silver 3 sürüldü)
2 Tane 256 mb pc 133 Sdram,tanesi 30 $(yenileri 70+kdv)
Atx kasa 15 $(yenisi 20+kdv)
Fly Tv kartı sıfır kutulu 30 $(yenisi 35+kdv)
Apache 56k Pci hardware modem (Kasaya tutturmak için bulunan demir fabrikadan yanlış montajlanmış bu demir şu anda üzerinde takılı değil,bunun dışında bir problemi yok,kutusu ve sürücü cd'si ile beraber) 25 $ (yenisi 31+kdv)
Creative Vibra 128 Pci Box 10 $(yenisi 12+kdv) ------------------------------------------------------------------- Kasa+işlemci+Ram+anakart'ı beraber satmayı düşünüyorum. Tabi iyi bir teklif gelirse tek tekte satabilirim. Pazarlık yapmayı düşünmüyorum. Yanlarına yenilerinin fiyatlarını yazdım ve koyduğum fiyatlar oldukça uygun. Bazı parçalarda 10 $ verip yenisini alırım diyen arkadaşlara şimdiden cevabım 10 $ verip yenisini almalarıdır. Parçalar sıfır gibi zaten bazılarının kutuları mevcut.
Tr'nin her yerine kargoyla gönderilir.Parayı yatırdığınız günün,ertesi günü sabahın köründe dershaneye gitmemin vesilesiyle parçaları kargoya vereceğim.
Mezarcı arkadaşlarımada saygılarımı iletirim bu arada,muhtemelen yenisinin yarı fiyatını verecekler olacaktır.
kesker ben anakartini almak isterim ama biraz pahalli benim icin eger aradigin fiyati bulamazsan ben 40 dolar verebilirim. aklinda olsun. mail adresim sahinem@hotmail.com
hocam lg 52x de herhangi bi okuma sorunu yoksa 15 dolar + kargo verebilirim.
Birader mal garantili bi sorun çıkarsa bana geri yollarsın garantiden deiştirtirim.Garantisi olmasaydı dediğin fiyattan verebilirdim.Eğer düşünürsen bana mail atarsın.
Upgrade için para lazım onun için indirim yapamıyorum kusura bakma.