Şimdi Ara

Ana kart veya Ekran kartı değiştirebilirmiyim acaba HD3450 ati radeon mobility.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Turion(tm) X2 Dual-Core Mobile RM-70 2.00 Ghz
    3.0 GB (RAM)
    ATI Mobility Radeon HD 3450 - [256mb - Maximum 1534mb a paylaşımlı]

ekran kartı nı değiştirmek istiyorum . Mümkünmüdür ?

Company of Heroes ' adlı oyunu Ultimate system settings de oynamak istiyorum =) xD lol çıkıyorsa işlemciyi bile değiştirebilirim.
    1.5milyar a yeni bilgisayar almak zorunda kalmam umarım :).

• Kardeş ekran kartını değiştirirsin değiştirmesine de işlemci düşük onu napacaz. Ben senin yerinde olsam onu satarım üstüne para ekler daha iyi birşey alırım.Fiyatlar performansa göre uygun zaten.
  • Ki zaten strateji oyunları daha çok işlemci gücü ister .DEĞİŞTİRMEK YERİNE DAHA İYİ BİR MODEL AL DERİM.Çok güzel modeller var keseye uygun .
  • sanırım yeni laptop seneye alacagim bulldozer islemcileri beklemeyi tercih ederim 16mb chache olan bir işlemci i7 ye 2kat demek... amd for ever BULLDOZER işlemci... ya ben bir konuyu anlamıyorum baska bir laptop daha var bizim onun ekran karti 512mb dan [1790mb] a, benim laptopta 256dan [1534mb] a ve ikiside HD3450 :D ayni seyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdasince

sanırım yeni laptop seneye alacagim bulldozer islemcileri beklemeyi tercih ederim 16mb chache olan bir işlemci i7 ye 2kat demek... amd for ever BULLDOZER işlemci... ya ben bir konuyu anlamıyorum baska bir laptop daha var bizim onun ekran karti 512mb dan [1790mb] a, benim laptopta 256dan [1534mb] a ve ikiside HD3450 :D ayni seyler

masa üstüne amd için bişe diyememde.. laptopta amd den uzak durulmasını tavsiye ederim.. ama illa da amd diyorsan ve memnunsan sen bilirsin.. :)
  • tavsiye etmem.. 3450 kullanıyorum 64 bit pek iyi bir kart değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi AMD VS NVIDIA
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.