Şimdi Ara

[ANA KONU] ASUS K53TK - AMD Vision with Crossfire (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
4
Favori
42.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavye konusunda takipteyim, bu arada 12.4 sürücüsü çıkmış AMD sitesinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzizafer -- 4 Mayıs 2012; 7:40:12 >
  • Tam format attım windows 7 ult. sp1 yükledim asus driverı yükledım ama gene aynı. Bios update yapıcam ama batarya yanımda değil şarj cihazıyla kullanıyom laptopu ama winflash illa batarya istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself

Tam format attım windows 7 ult. sp1 yükledim asus driverı yükledım ama gene aynı. Bios update yapıcam ama batarya yanımda değil şarj cihazıyla kullanıyom laptopu ama winflash illa batarya istiyor

inşallah düzelir.. ben home premium kullanıyorum.. en son çare birde home basic recovery siyle denersin.. olmazsa garantiye verirsin..

arkadaşlar burdaki programla ekran kartı işlemcisinin ne kadar kullanıldığı, ne yaptığı gibi bilgilere ulaşmak isterseniz aşağıdaki programı deneyin...

http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-system-monitor/pages/overview.aspx

• Herkese merhabalar,
    Son 1 aydır laptopum 8 kez ısınıp kilitleniyordu. Bende dün f9 dan yeniden tüm diskleri silip format attım. 2 gün dayandı ve bu akşam açtığımda "missing operating system" yazısı çıktı ekrana ve ne yaptıysam açılmadı. F9 dan format atmayı denedim, format atarken yeniden başlatınca tekrar aynı uyarı "missing operating system". Birdaha format denedim, gene aynı. Şimdi de dvd'den başka bir w7 yazılımı deniyorum. İnşallah olur. Olmazsa yarın laptopumu Mediamarkta vereceğim. Garanti süresinde ilgilensinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citto

Herkese merhabalar,
    Son 1 aydır laptopum 8 kez ısınıp kilitleniyordu. Bende dün f9 dan yeniden tüm diskleri silip format attım. 2 gün dayandı ve bu akşam açtığımda "missing operating system" yazısı çıktı ekrana ve ne yaptıysam açılmadı. F9 dan format atmayı denedim, format atarken yeniden başlatınca tekrar aynı uyarı "missing operating system". Birdaha format denedim, gene aynı. Şimdi de dvd'den başka bir w7 yazılımı deniyorum. İnşallah olur. Olmazsa yarın laptopumu Mediamarkta vereceğim. Garanti süresinde ilgilensinler.

w7 proffessional kurdum. Oldu. Driverleride yükledim. Bakalım ne zaman lastik atacak?
  • büyük ihtimal recovery alanı silinmiş.. umarım yedeğini almışsınızdır.. yoksa işletim sistemi durduk yere kaybolmaz

windows 7 profesyonel gayet iyi bir seçim olmuş.. ultimate gibi birçok özelliği olan ama kullanılmayan bir yazılım boşuna kaynak tüketirdi... şu an 2 aya yakındır Allah a çok şükür pc de hiç sorun yaşamadım (1 kez amd görüntü vermeyi kesti demişti onun sebebide amd steady videoymuş.. bu özelliği devre dışı bıraktım)
    aldığım gün 8gb ram ertesi günü recovery bitincede 500gb lik diski takıp home premium kurmuştum.. şu an için bir sorun yok.. ssd ler ucuzlasa ve birde çıkma orinal ciklet bulsam tamam bu arada ssd araştırırken dvd sürücüye takılan hdd aparatınıda almayı düşünüyorum.. çünkü ssd lerin kapasitesi malum ve dvd yerinide hiç kullanmıyorum..

• Recovery bölümü sağlam. 25 gb olarak görünüyor. Silinse bile 5 dvd'lik recovery setim var. Ama anlamadığım f9 ile format atıyor ama yarıda yeniden başlatırken kur'u iptal ediyor ve başa dönüp ilk hatayı veriyordu. Dvd bu yeniden başlatmalarda kuru devam ettirdi ve bitirebildim. İnşaallah yine tekrarlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Recovery bölümü sağlam. 25 gb olarak görünüyor. Silinse bile 5 dvd'lik recovery setim var. Ama anlamadığım f9 ile format atıyor ama yarıda yeniden başlatırken kur'u iptal ediyor ve başa dönüp ilk hatayı veriyordu. Dvd bu yeniden başlatmalarda kuru devam ettirdi ve bitirebildim. İnşaallah yine tekrarlamaz.

Formattan sonra asus update'in uyarısıyla en son chipset update yüklenmesi konusunda uyarıyor ve bunu yükleyince bilgisayar aşırı ısınıyor. Sonrada sistem GÜMMM!!!
    Yeniden format attım, ilk chipset programını (orj.) kurdum ve yeni kurduğum w7 proffessional'ın 5 dvd'lik recovery sinide aldım. Şu anda maşallah en ufak bir ısınma yok ve stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citto -- 12 Mayıs 2012; 11:44:06 >
  • quote:

quote:

Recovery bölümü sağlam. 25 gb olarak görünüyor. Silinse bile 5 dvd'lik recovery setim var. Ama anlamadığım f9 ile format atıyor ama yarıda yeniden başlatırken kur'u iptal ediyor ve başa dönüp ilk hatayı veriyordu. Dvd bu yeniden başlatmalarda kuru devam ettirdi ve bitirebildim. İnşaallah yine tekrarlamaz.

Formattan sonra asus update'in uyarısıyla en son chipset update yüklenmesi konusunda uyarıyor ve bunu yükleyince bilgisayar aşırı ısınıyor. Sonrada sistem GÜMMM!!!
    Yeniden format attım, ilk chipset programını (orj.) kurdum ve yeni kurduğum w7 proffessional'ın 5 dvd'lik recovery sinide aldım. Şu anda maşallah en ufak bir ısınma yok ve stabil çalışıyor.

benim hepsi son sürüm hiç ısınma yok gs de yendi artık tadından yenmez

• bugün catalystin içindeki overdrive ile overclock yaptım soğutucu olmadığı halde 70 dereceyi bir türlü geçmiyor.. sanırım ısıyı 70 e sabitlemişler.. o ısıyı korumak için güç düşürüyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

quote:

Update'i engelleyemedim. Otomatik kurdu. Bu seferde windows derecelendirmeyi yapmıyor. Hata veriyor. Bir Galatasaray'lı olarak diğer çaba harcayan tüm takımları kutluyorum. Kupa, son 20 haftanın liderine yakıştı tabiiki :o)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Update'i engelleyemedim. Otomatik kurdu. Bu seferde windows derecelendirmeyi yapmıyor. Hata veriyor. Bir Galatasaray'lı olarak diğer çaba harcayan tüm takımları kutluyorum. Kupa, son 20 haftanın liderine yakıştı tabiiki :o)

windows derecelendirmesi için bilgisayarın fişe takılı olması gerekir.

• eee nasıl gidiyor.. bu arada 2012 de çıkan çipseti geri çekmişler sanırım sorun var.. bende bir problem yoktu ama yenisnin eli kulağında
  • quote:

eee nasıl gidiyor.. bu arada 2012 de çıkan çipseti geri çekmişler sanırım sorun var.. bende bir problem yoktu ama yenisnin eli kulağında

Bence home premium K53TK yı kasıyor ve hata verdiriyor. Virüs programıda fayda etmiyor. 4 defa çöktü. En son w7 professional yükledim. Gayet stabil ama bu seferde windows derecelendirme sonlara doğru hata veriyor. Bu soruna çözüm bulamadım. Belki bir driveri (sürücüyü) yanlış yükledim. Yeni çipsetin düzeltilip piyasaya sunulması gerek. Bizim anakart i7 yada i5 intel çipsetleri desteklermi acaba? Bir de geçen hafta Mediamarkt 1099 tlden tekrar2. parti satış yapmış. Bu seriyi alan baya kişi olmuştur diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

eee nasıl gidiyor.. bu arada 2012 de çıkan çipseti geri çekmişler sanırım sorun var.. bende bir problem yoktu ama yenisnin eli kulağında

Bence home premium K53TK yı kasıyor ve hata verdiriyor. Virüs programıda fayda etmiyor. 4 defa çöktü. En son w7 professional yükledim. Gayet stabil ama bu seferde windows derecelendirme sonlara doğru hata veriyor. Bu soruna çözüm bulamadım. Belki bir driveri (sürücüyü) yanlış yükledim. Yeni çipsetin düzeltilip piyasaya sunulması gerek. Bizim anakart i7 yada i5 intel çipsetleri desteklermi acaba? Bir de geçen hafta Mediamarkt 1099 tlden tekrar2. parti satış yapmış. Bu seriyi alan baya kişi olmuştur diye düşünüyorum.

hayır bizim anakart sadece amd işlemcileri destekliyor..i5 i7 intelin..bu yüzden olmaz.. ama amd nin yeni çıkan işlemcileri uyumlu olacak.. a10 çok güçlü..piyasaya sürülsün bakarız

• Hatalı olan cpu A10 serisi mi acaba? Sizce fiyat ne olur? Diyelim ki A10 aldık taktık. Cpu muz intelin hangi çipine eşdeğer olur? A10 işlemci takınca enerji dengelemesi için 1 adet OCZ marka 180 gb'lık Ssdisk şart olur.(380-400 Liraya). Sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citto -- 28 Mayıs 2012; 19:24:06 >
  • quote:

Hatalı olan cpu A10 serisi mi acaba? Sizce fiyat ne olur? Diyelim ki A10 aldık taktık. Cpu muz intelin hangi çipine eşdeğer olur? A10 işlemci takınca enerji dengelemesi için 1 adet OCZ marka 180 gb'lık Ssdisk şart olur.(380-400 Liraya). Sizce?

hatalı derken?

a10 intelde i7 2630qm ye yakın bir işlemci.. ssd takarsak bu haliyle bile uçar.. bizim pc sata 3 ona göre ssd alın..
  • arkadaşlar çoğu kişi gibi benimde bir sorunum var.her 2-3 günde bir kendiliğinden dos ekranı çıkıyor ve setup vs bir şerler yapıyor ve ekrankartını devre dışı bırakıyor.masaüstinde asus/sistem tool/e-diriver de chipset uma çentikli oluyor oradan instal yapıyorum ve normale dönüyor.bu bazen 1 haftada oluyor ve aşağı yukarı 10 seferden fazla oldu.buna kesin çözüm öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler.
  • xp için driverlar bulamadım elinde olan varmı arkadaşlar acil ?
  • xp için driver varmı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.