Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birinci sorunun cevabın var.
    2 ve 3 için size kalmış denebilir. 2,5" ssd veya hdd alabilirsiniz yetersiz geliyor birçok oyun aynı anda kuruyorsanız. Dikkat etmeniz gereken tek şey eğer Hdd alacaksanız 7mm kalınlığında ince modellerden olmalı.
    1 tb veya 2 tb hdd takabilir, eski laptoptaki 7mm kalınlığında model ise buna takabilirsiniz. Yok ben 2.5 ssd alacağım diyorsanız fiyatladan haberiniz var mı bilmem, gereksiz oyun kurmak için hem de.. O kadar zenginseniz alın tabi Ssd iyidir ancak ona verilecek paraya bu ortalama laptop yerine çok daha iyi laptoplar alınır. Hız istiyorsanız 7200 RPM dönüş hızına sahip Hdd alınabilir 5400 rpm yerine. Biraz daha tıkırtılı gürültülü çalışır çok değil, çok hassas değilseniz. Hdd yerine Ssd alırsanız oyunlarda tek farkedeceğiniz şey oyunun yükleme süreleri kısalır oyuna daha çabuk girersiniz o kadar..
  • Arkadaslar klavyede k ve l harfinin bulundugu kisimdan titresim sesi geliyor bende sureki. Kulaginizi oraya dayayip dinleyen var mi. Sinir bozuyor ses sessiz ortamlarda.
  • Selamlar, öncelikle bu konuda görüşlerini yazıp güzel değerlendirmeler yapan herkese teşekkür ediyorum. Bir çok kişi gibi ben de bu laptop'u almaya karar verdim. farklı sitelerde ürüne bakarken sadece itopya da kasanın ROG logolu ve farklı ışıklandırmalı olduğunu gördüm. Gidip sorduğumda ise bilgili olmadıklarını farkettim sadece Asustan alıp satıyorlar.

https://www.itopya.com/asus-rog-gl502ve-dm032-i5-7300hq-islemci-8gb-ram-256gb-ssd-156-dos-notebook/

Açıkçası bu kasadaki detaylar hoşuma gidiyor ancak alıp ta kasanın böyle çıkmayacağını düşünüyorum. Ürün daha güzel dursun diye böyle bir görsel koymuş gibi duruyorlar. Görüşlerinizi bekliyorum.

Ek olarak ailem yüzünden internetten alışveriş yapmama karşı çıkılıyor. Elden alabileceğim bir mağaza biliyor musunuz ?

• Borasus B kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkteki farklı bir model. GL753 diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf GL753e benziyor ama özellikleri bahsettiğimiz laptop
    Fotoğrafı yanlış koymuşlar gittigidiyorda incehesap ve ebrarbilgisayar 3499 tlye satıyor bazen 3324'e düşüyor alacaksanız ordan almanızı tavsiye ederim.

itopyadan alıncan görseldeki gelmeyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alan arkadaşlar ekran çok kötü diyorlar videosunu cekip olmadı bir resmini cekseniz ne kadar kötü bizde görsek.
  • Aynen öyle, kısa da olsa bir inceleme videosu koyacak yok mu?

• Ekran kalitesi olarak standart bir Lcd Tn panel. Bu laptopu görme imkanınız yoksa gördüğünüz standart tn paneller neyse aşağı yukarı o. Video/foto çekilmesinin bir anlamı yok. Ancak doğru koşullarda profesyonel çekilirse bir anlamı olabilir kaldı ki siz kendi monitörünüzden göreceksiniz yine anlamı kalmıyor pek. Ancak ips panel sahibi vb birkaç laptop ile birlikte yan yana konulup doğru koşullarda çekilirse o zaman az da olsa bir anlamı olabilir karşılaştırma yapılarak az da olsa fikir sahibi olabilirsiniz ama nafile..

@borasus; elden alacaksanız zarar edersiniz kupon vs olmayacağı için ancak belki pazarlık yapabilirsiniz ödeme şekline göre belki 3400 falan yapabilirler. Araştırıp soracaksınız hangi şehirdesiniz bilmem ama internetten satış yapan bazı yerlerin elden satış için ofisleri falan vardır iletişim bilgilerinden arayıp sorabilirsiniz.
  • öncelikle incelemede bulunan herkese teşekkürler,kafamda sadece birkaç soru işareti kaldı o da şunlar ;
    servislik bi durum söz konusu olduğunda kimle muhattap olacağız ve muhattap olacağımız kişilerin servis hizmeti nasıldır?
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Ben aslında incehesapa Hepsiburadaya çok güveniyorum ailem sıkıntı çıkartıyor. Elden satış yapan site daha önceki yorumlarda vardı. İkna edip incehesaptan alıcam gibi duruyor.

Ben bu ürünü değil de 1050 + i7li cihazı görme şansı buldum. Açıkçası panel beni rahatsız etmedi. Asus 3 bin 5 bin bandında bu paneli kullanmayı tercih ediyor bence güvenmekte fayda var. Çok ışıklı ortamda kullanıyorsanız problem olabilir (ofis vs).

1000 lira fark var eğer indirimle birlikte alırsanız. 1000 liraya kesinlikle değmez.
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Daha once acer marka sonra da toshiba l50d modelini kullandim oyle gozle gorulur bir kotu veya iyi tarafi yok l50d ile kiyaslayinca. Ips panelli bilgisayar kullanmıyorum onunla kiyaslayamam ancak oyle abartildigi kadar kotu veya gozu rahatsiz eden bir ekrani yok. Monster kullanan yakin arkadasim laptopun kurulumlarini yapti ona sordugumda o da soylendigi gibi kotu bir ekrani olmadigini dile getirdi.

• Arkadaşlar bu fiyat civarına bu dizüstüden başka iyi denebilecek derecede dizüstü var mı yok mu merak ettim. 1050Ti kartı bu fiyata getirmek de Asus'un başarısı bence. Alanlara hayırlı olsun demek istiyorum önce. Sonra da birkaç tane sorum olacak onları sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu bilgisayarı almayı planlıyorum.

İnşaat mühendisliği öğrencisi için gideri var mıdır bir kısım i5 okumasından dert yanmış ama HQ olan i5 4 gerçek çekirdekten oluşuyor sanki o kadar da kötü değil ama yine de işin ehlilerinden fikir edinmek istedim.

Oyunlarda büyük bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ancak ısınma konusunda nasıl onu da merak ediyorum. Kaçlı fan ile soğutmaya sahip merak ettim.

Amazon dan windows 10 lisansı konusunda direkt sipariş edildiği gibi kod ulaşıyor mu yoksa bekletiyor mu bir süre? Kod kargo ile gelmiyor denmişti sanırım başlıkta.

Hdd rahatça takılıyor mu garanti gerçekten sıkıntı etmiyor mu?

Genel anlamda memnun musunuz ve ekran parlaklığı canınızı sıkıyor mu merak ettim.

Kaç sene götürür sizce bu bilgisayar kendisine iyi bakıldığı sürece.

Son olarak hepsiburada ve gittigidiyor ebrar bilişim satıcısı farklı fiyat çıkarmış. Hb ile ebrar kendi sitesinde de 36.. civarı gittigidiyor 3499 diyor sebebi nedir onu da söylerseniz çok makbule geçer. Gittigidiyor dan sipariş veren arkadaşlar nasıl memnun mu öğrenmek isterim.

• Sorularınızın hemen hepsinin cevabı var sanırım başlığa fazla bakmadınız, okuyun lütfen tekrar tekrar yazmayalım.
    Fiyat konusunda ise bilemeyiz firmayı arayıp sorun neden kendi sitenizde faha fazla GG üzerinde daha ucuz diye. Serbest piyasa sonuçta, bankalar ile anlaşma, GG kendi kurumsal indirimleri olabilir tahmin yürütmenin de manası yok pek farazi konuşmuş oluruz gereksiz yere. Laptop aynı laptop sonuçta sorunsuz aldık yorumumuzu yazdık.

i5 imiş i7 imiş bunu da bir daha tartışmaya gerek yok yine, rakamlar ortada, performans farkı ortada sonuçta az bir fark var. Kaç sene götürür bunlar farazi sorular ayrıca kişisel, kriteriniz nedir örneğin ben 7 buçuk senedir i3 laptop kullanıyorum 2 sene daha kullanırım.
    (Ekran parlaklığı ve renk gamutu, sıcaklıklar, hdd, windows lisans konusu, rakip laptop modelleri hepsi yazıldı çizildi net rakamlar da verildi yorumlarla birlikte.)
    Bütçenize göre iyi alışverişler, başlığı inceledikten sonra aklınıza takılan başka bir şey olursa elimizden geldiğince buradayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 31 Aralık 2017; 0:23:16 >

• Netsiparis'ten aynı şekilde 3380 tl bende aldım,cekincelerim olmustu basta firmaya karsı ama aldıgım gun kargoya verdiler ertesi gun ulastı,gayet iyi sekilde paketlenmis olarak geldi,memnun kaldım bu konuda,bilgasayara gelince win 10 pro kurup driverleri yukledim daha sonra eski pc den kalan 120 gb ssdyi pc ye taktım kendi adıma yeterli olagini dusunuyorum,henuz oyun denemedim zaten genelde stratetji rpg tarzı oyunlar xcom xcom 2 vs. gibi oyunlar tercih ettigim icin bana fazlasıyla yetecegini dusunuyorum zaten geri kalan oynamak istediğim oyunları ps4 te oynamaktayım,herkezin bahsettigi ekrana gelince evet bi kac sene oncesinin paneli gibi duruyor ama bir yerden kısmıs asus buda ekran olmus oyle cok aman aman bi fark degil gayette yeterli bence,detaydan cok kendi goruslerimi aktardım ki zaten burdaki arkadaslara tesekkurler bisey soylemeye gerek birakmamıslar,kısaca ekran cok onemli degil donanım hersey diyorsanız bu fiyata kacmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F3D29FE7 -- 31 Aralık 2017; 0:47:47 >
  • y.akarsu kullanıcısına yanıt
    Servis ASUS yetkili servisi. Aldığın cihazın seri numarasını asus web sitesinden girdiğinde görebiliyorsun
  • çift fan sistemi var. soğutması yeterli . F/p ürünü
  • Buna ne diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.