Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
30
Favori
75.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram'ler 2400 mhz test edildi onaylandı forumda. Ne Asus ne de internet sitelerinin çoğu doğru vermiyor bilgileri.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, zaten standart haline geldi neredeyse 2400mhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazı almaya kararlıyım fakat Gittigidiyor üzerinden hangi satıcıyı önerirsiniz ebrar mi incehesap mı dersiniz?

İkisi de olumlu görünüyor incehesap mng sürat ile çalışıyor ebrar ups ebrar bu konuda biraz daha iyi gibi geldi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 1 Ocak 2018; 12:47:3 >
  • arkadaşlar merak edenler için ekran kartının oyunlardaki fps değerleri ve diğer karşılastırmalı test sonuçlarına burdan bakabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satan varsa 3000₺ verebilirim arkadaşlar sıfır alamıyorum

• Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    Yeni alan neden satsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanak_abdi

Yeni alan neden satsın

Bilemem belki vardır

• Arkadaşlar bilgisayardan tuhaf bir cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle anakarttan geliyor. Hard disk yok içinde. Sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahahahuhuhu -- 2 Ocak 2018; 1:46:18 >
  • Gittigidiyor üzerinden almayı düşünüyorum ebrarbilgisayardan mı incehesaptan mı almamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

• Gittigidiyorda indirim var bugün. Niyetli olan arkadaşlar kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

Gittigidiyor üzerinden almayı düşünüyorum ebrarbilgisayardan mı incehesaptan mı almamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler..

Aynen bunu ben de merak ediyorum. İncehesaptakiler bitmek üzere ve ben muhtemelen hemen alamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dru-Zod

quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

Gittigidiyor üzerinden almayı düşünüyorum ebrarbilgisayardan mı incehesaptan mı almamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler..

Aynen bunu ben de merak ediyorum. İncehesaptakiler bitmek üzere ve ben muhtemelen hemen alamayacağım.

Hocam bende biraz önce sipariş verdim incehesaptan daha fazla beklemek istemediğimden. InşAllah bir sorun sıkıntı yaşamadan kullanmak nasip olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

Arkadaşlar bilgisayardan tuhaf bir cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle anakarttan geliyor. Hard disk yok içinde. Sorun ne olabilir ?

Ben de yukarda bahsettim ayni sorundan hatta bir arkadasim da aldi ayni bilgisayari o da teyit etti. Intelin skylake mimarisinde gorulen bir sorun imis. 'Coil Whine' denmekte bu sese. Islemci 'idle' durumda iken daha cok ses cikartiyor. Ufak tefek registry ayarlariyla cozulebiliyor durum. Islemciyi 'idle' moddan cikartiyoruz ve ses kesiliyor. Fakat bu durumda da fan sesli calismaya basliyor. Sahsen ben o sesten rahatsiz oldugum icin bu sekilde cozdum.
  • şöyle bir sorum olacak. ben bu bilgisayarı alacağım ve 8gb ram ekleyeceğim. şimdi windows 10 lisansını aldım. henüz bilgisayarı almadım. bu lisans OEM olduğu için parça ekleyince bozulduğunu biliyorum. Ama bu RAM'larda geçerli mi bilmiyorum. konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrunseen

şöyle bir sorum olacak. ben bu bilgisayarı alacağım ve 8gb ram ekleyeceğim. şimdi windows 10 lisansını aldım. henüz bilgisayarı almadım. bu lisans OEM olduğu için parça ekleyince bozulduğunu biliyorum. Ama bu RAM'larda geçerli mi bilmiyorum. konu hakkında bilgisi olan var mı?

OEM lisansini aktive ettiginde bilgisayar id'si microsoft serverlarina yollanir. Yani RAM'le ilgili bir sorun yasamazsin.
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • öncelikle merhaba, bahsi geçen asus laptop bugün elime ulaştı win10 yükledim üstüne Windows update ten bütün güncelleştirmeleri yaptım bütün sürücüleri güncel göstermesine rağmen bazı programları açtığımda bi düşük çözünürlük var yazılar net değil, ayrıca youtube'dan yada başka bir yerden tam ekranda video izlerken ekranın en sağında boydan boya diklemesine ince bir beyaz çizgi oluşuyor ama sadece video izlerken normalde yok intel hd 630 u devre dışı bırakınca o beyaz çizgi kayboluyor, düzeliyor ama çözünürlük sıkıntısı devam ediyor bence sürücüyle alakası var ama sürücüyü de güncel olarak gösteriyor vaktiniz varsa yardım edebilir misiniz? teşekkürler.

• selamlar arkadaşlar.

bu ürünün ben n11 11.11 indiriminden aldım. ancak ben aldıktan 2 ay sonra aldığı fifatlarında altına düşmüş.
    gelelim hhd ve rem ekleme olayına asus müşteri hizmetlerini en an 8-10 defa aradım.arka kapağın komple söküleceğinden dolayı garantisinin bozulmaması için serviste bu eklemelerin yapılması gerektiği ve aksi durumda garanti dışı kalacağı belirtildi. sadece 1-2 vida söküp hdd ve rem slotlarına ulaşılması durumunda bir (bu model malesef komple sökmek gerekiyor.) kendimizin ekleme yapabileceği tarafıma belirtildi. bakıyorum forumdaki arkadaşlar kendileri rem ve hdd takfiyesi yapmış.

ben hdd ve rem (elimde mevcut idid) takılması için 5 aralık gibi servise gönderdim. 11-12 sonra geldi ancak ve hdd takılmış. nede rem takılmış.talebimi hiç kimse okumamış. ürünlerin kutuları bile açılmamış. sadece format atıp göndermişler... müşteri hizmetlerini aradım hakarete varan ifasdeler kullandım.ama nafile. olmuştur bir yanlışlık vs ... garantisininde devam etmesi için 20 aralıkta tekrar bir kayıt oluşturdum. ancak bugün elime geçecek (inşallah) bu süre zarfında günde 2 defa müşteri hizmetlerini arıyorum. ama teleservice yine ağırdan alıyor. "benim aynı neden için bu ikinci kayıtım diyorum" ama en ufak bir hızlandırma yapmıyorlar.... ve teleservis elemanları ile kesinlikle görüşemiyorsunuz... asus müşteri hizmetleri görevlilerine ne derseniz diyin bir şekilde sizi dinliyorlar.ama işin 2. defa geldi ivedi olsun artık dediğinizde hiçbir netice alamıyorsunuz... bu saatten sonra bu ürüne ısınırmıyım bilemiyorum. ancak asus ürün almam bundan sora kolay kolay. en son z77 anakart almıştım. ve bu ürün..

hdd ve rem i keşke diyorum kendim taksaydım.. ürün garantiden çıkarsa çıksın... ama moralim bozulmasıydı...

• quote:

Orijinalden alıntı: l1go

öncelikle merhaba, bahsi geçen asus laptop bugün elime ulaştı win10 yükledim üstüne Windows update ten bütün güncelleştirmeleri yaptım bütün sürücüleri güncel göstermesine rağmen bazı programları açtığımda bi düşük çözünürlük var yazılar net değil, ayrıca youtube'dan yada başka bir yerden tam ekranda video izlerken ekranın en sağında boydan boya diklemesine ince bir beyaz çizgi oluşuyor ama sadece video izlerken normalde yok intel hd 630 u devre dışı bırakınca o beyaz çizgi kayboluyor, düzeliyor ama çözünürlük sıkıntısı devam ediyor bence sürücüyle alakası var ama sürücüyü de güncel olarak gösteriyor vaktiniz varsa yardım edebilir misiniz? teşekkürler.

Açacağın programa sağ tıklayıp özellikler de ve uyumluluk sekmesindeki "Yüsek DPI ölçeklendirme davranışını geçersiz kıl" yazan yeri işaretleyip uygular mısın.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.