Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
30
Favori
75.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunman233

1050ti altına veya en kötü Ti olmayan 1050 (ancak 4gb modeli) altına düşmeyin keyifli oynamak için. Yoksa 940mx ile de gta5 oynayan var ama keyif vermez.
    Sıralamaya da çok takılmayın 950 ile 1050ti arasında dağlar kadar fark varken 7300hq ile 7700hq arasında pek performans farkı yokken ikisinin arasına birçok işlemci modeli sıkışmış demektir. Özellikle 1050ti gibi orta seviye bir kartta zaten bu iki işlemci arasında oyunlarda belirgin bir fark olmaz 1-2 fps.
    Sıralamaya bakmaktan ziyade test sonuçlarına ve en iyisi pratikteki uygulama, oyun sonuçlarına bakın. Aynı laptop olması gerekmez, aynı donanımlara sahip laptoplar %1-2 farkla aynı performansı verir, farkları soğutma sistemine göre uzun oyun seanslarında veya uzun render alma, 3d modelleme vb uygulamalarda ortaya çıkar.

Bilgisayarda dvd-rom olmadığı için dvd'den sürücü kurmada sıkıntı yaşayanlar da olmuş. Gerek yok internet sitesinden güncel sürümmleri indirip kurmak daha mantıklı. Nvidia sürücüsü direkt nvidia'dan indirilip kurulabilir ancak bu da bazı durumlarda nvidia-intel ekran kartı geçişi (optimus) teknolojisi konusunda sıkıntılı olabiliyormuş mavi ekran vs.. Bu da oyunlardan önce Nvidia ayarlarından maximum performans moduna alınarak çözülebilir veya oyuna sağ tıklayıp Nvidia gpu ile çalıştır denilerek çözülebilir büyük ihtimalle. Kutudan çıkan DVD'yi yedeklemiştim, yine de ben upload edip link vereyim isteyen çoksa.

Sağolasın kardeş. Baya detaylı açıklamışsınız. Ben daha almadım. Ama karar verdim alacağım.

Elimde 8.1 var onu kurarım ondan 10 pro ya geçerim.

Amazondan key satın alıp.

Ben en fazla gta 5 oynarım.

Bu haftasonu almaya çalışacağım

Eternal ın dükkanına gidip elden almaya karar verdim.
    Gg de indirim olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 4 Ocak 2018; 20:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şimdi bu laptopu alacağım da ram ve hdd takviyesi yapmak istiyorum. Ram ve Hdd olarak ne almamız lazım ve bunları takan bir yer var mı?
  • Arkadaşlar ben ggden ürünü aldım ve bugün elime ulaştı. W10 pro kurdum bütün güncellemeleri kurdum ardından dvd deki sürücüleri kurdum. 1 tur pubg oynadım sonra lol deneyeyim dedim 2.-3. oyunda dondu ve güç tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kaldım , bir kaç oyun sonra tekrar pubg girdim oyun başlayıp haritaya inince gene dondu ve güç tuşuna basılı tutup kapatmak zorunda kaldım . Bu sorunlar neden kaynaklanır ? w10 pro orjinal ekran kartı sürücüsü nvidianın kendi sitesinden indirildi. ek olarak chrome %30 işlemci %30 bellek yiyor bu doğal mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir1516 -- 4 Ocak 2018; 23:10:6 >
  • bakalım mail attım. ofislerinde mevcutsa gidip alıcam mecidiyeköyden :))
  • ixir1516 kullanıcısına yanıt
    aida 64den 10 dakikalık stres testi yapıp bize resmini yollar mısınız? Arkaplanda çalışan bir şey var mı
    olay günlüklerine bakın sistemle ilgili bir hata almısmısınız

Taha ELEMyoutube
    Olay Görüntüleyicisi
    https://www.youtube.com/watch?v=MfPrOg_V63s
  • Arkadaşlar bende satın aldım hızı performansı gayet iyi fakat buna ssd nin yanina 1tb da hdd takmak istiyorum. Hem ssd hem hdd icin yer var mı takılıyor mu lütfen bilgi verin.

• sdd var zaten demek ki yeri var. hdd içinde yer mevcut forumda yazıldı baştan sona okuyun 7 mm kalınlıgında alınması gerekiyordu yanlıs hatırlamıyor isem
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt

Hocam durum bu bolca hata gözüküyor 2 kere oldu bu donma olayı onlarda gözüküyor, ne yapmalıyım ?
  • Arkada ilk olduğunda chrome açıktı ikinci seferde speecy açıktı.

10 dakika bekledim bu halde devam ediyor@mrunseen
  • Guvenlik guncellemesinden sonra da benim pc 2 kere kitlendi. W10 pro nun bu islemci aciklarini kapatmak icin gelen guncellemesi ile basladi bu sorun arkadaslar .

• GG'deki %5 indirimi kaçıranlar için N11'de 3000 üstüne 100 TL indirim var ve bugün son.
    format atıp temiz kurulum yapın
    www.iobit.com
    Download Driver Booster - the best free driver updater for Windows 10, 8, 7, Vista & XP.
    https://www.iobit.com/en/driver-booster.php
    bu programı kurup driverları bu program ile yukleme yapın.
    donanım kaynaklı bir sorun görünmüyor.
    69nemesis69 bahsettıgıne görede belli bir süre güncellemelerı kapalı tutun
  • Ben HDD Takmak için bir yer göremiyorum laptopun içinde. fotoğrafı varsa atar mısınız
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben de başka bir Rog serisi var geçen gün bir uygulama kurup açtım ve SDD ve HDD disklerin durumunu gösterdi. SDD de sıkıntı var gibi gösterdi. İki tane bar var HDD olanda ikisi de %100 iken SDD olan da ikinci var %80 de. İngilizce bir şeyler yazıyordu. google dan yardım alarak çevirdiğim de SDD bir sıkıntı var gibi algıladım hatta yazıya tıklayınca bir sayfa çıkıyor orada SDD bağlantınızı kontrol edin ve kablolar tam oturmamışsa söküp tekrar takın filan diyor.

Dizüstü bilgisayarda SDD kablo ile değil soket ile takılıyor. SDD de arıza olabilir mi?

3 aylık cihaz. Ara ara fare 5-6 saniye donuyor. SDD kaynaklı bir durum mu acaba. Bu arada SDD modeli için de Samsung dedi uygulama.
  • beyler öncelikle herkese yeni cihazı hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Bende cihazı gg nin %4 indiriminden yararlanıp UPS ile gelmesini istediğim için ebrar bilgisayardan aldım. 3 gün oldu faturam gelmedi umarım gelir.
    Bende Cihazın donanımsal özellikleri ile fiyatı çok avantajlı olduğundan dolayı aldım.Panel konusu hakkında, 3000 lira civarındaki cihazlarda bulunan standart bir panel olduğunu düşünüyorum. IPS olmayan standart FHD 1920x1080 bir panel.

Yanlız benim cihazımda bir gıcırtı problemi mevcut.Özellikle gece sessizliğinde çok daha rahat anlaşılabilen özellikle wasd tuşlarının olduğu bölgeden gelen bir gıcırtı/sinyal sesi. Forumda bir arkadaşım daha aynı sorunu yaşıyormuş ve işlemciyi idle modundan çıkartıp sorunu çözdüğünü belirtmiş.Benim cihazımda bu işlemi yapmış olmama rağmen azalsada gene gıcırtı sesi devam ediyor.Sizlerden de bu sorunu yaşayan varmıdır ? Çözümü hakkında fikriniz varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgunnorkan -- 5 Ocak 2018; 19:28:27 >

• Ben taktım hocam sol altta gördüğünüz üzere. Bu arada HDD düşünen arkadaşlar "SSHD" düşünün, ben SSHD aldım hızından çok memnunum normal hddye göre çok daha iyi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    farklı programlarla dene

ve bunun gibi başka programlar sdd hatalı diyor ise garantisi var ise servise gönder yenisini verirler malum ucuz şey degil

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.