Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
30
Favori
75.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevcut sistemde zaten sdd var sshd alıp daha fazla ödemenize gerek yoktu. 100-150 tl fıyat oynamıstır sanırım normali ile

• böyle bir ürün işinizi görecektir

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Bir deneyim. Umarım sorun bulmaz. Zaten öbür uygulama tarama yapmadan direk açınca öyle dedi. Sorun varsa ne yapacağım bilmiyorum çünkü servise göndersem en az 30 gün pc kalacağım ve bu benim açımdan sıkıntı.
    Sistem SSD ye kurulu 2 TB SSHD aldım oyunlar ve veriler için iyikide almışım diyorum.1 TB HDD ile 1 TB SSHD arasında 150 TL fark yok ki çok daha az fark var.SSHD her türlü mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sshd ssd olmayanlar için pc cabuk boot edip açılsın dıye. sdd olunca foksiyonu olmuyor .
    Bu dediğiniz programı şimdi denedim ve sorun bulamadı.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    sorun oldugunu düsünmüyorum gene siz bir kaç program ile gene testinizi yapın yeni oldugu için biraz üzerine düşmektesiniz . Genellikle hata var ise sorun hep hdd lerde cıkar onunda degişimini yapıp gönderirler.
    Aslında çok üzerine düştüğüm yok. Aldığımdan beri bazen fare 5-6 saniye donuyor. Sebebini 1-2 defa araştırdım bazı yerler win10 bazen böyle sorunlara yol açıyor diyenler vardı. Geçen gün tesadüfen bir başlıkta gördüm bir arkadaşa haddisk de sorun varsa fare de donma ve oyunlarda fps düşüşü olur demişler. Orada bir uygulama önerilmiş oradan yola çıkarak baktım ama o uygulamanın ücretsiz sürümü tarama yapmadan açar açmaz bir şeyler diyor.

Sizin önerdiğiniz ile tarama yaptım ve sorun bulamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Aslında çok üzerine düştüğüm yok. Aldığımdan beri bazen fare 5-6 saniye donuyor. Sebebini 1-2 defa araştırdım bazı yerler win10 bazen böyle sorunlara yol açıyor diyenler vardı. Geçen gün tesadüfen bir başlıkta gördüm bir arkadaşa haddisk de sorun varsa fare de donma ve oyunlarda fps düşüşü olur demişler. Orada bir uygulama önerilmiş oradan yola çıkarak baktım ama o uygulamanın ücretsiz sürümü tarama yapmadan açar açmaz bir şeyler diyor.

Sizin önerdiğiniz ile tarama yaptım ve sorun bulamadı.

ekran kartının programından bır ayar yapılıyor donma olayı kalkıyor dıye okumustum bır yerlerde bulur isem o yazıyı gonderırım
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Fast Sync aktif edince G-sync devre dışı kalıyor galiba. V-sync açık veya kapalı G-Sync çalıştığında mouse lag oluşuyor. İmleç daha ağır ve yavaş hareket ediyor. FPS oyunlarında çok fark ediyor bu olay.

bu ayarlarla ilgili senın donma ve fps olayı araştır biraz daha fazlasını bilmiyorum.
    Bir bakayım bu dediğinize. Şuan HDD bir kontrol ettiriyorum önerdiğiniz yazılımla SDD sorunsuz çıktı. HDD taraması da bitince o ayarlara bir bakayım.
  • Sşuan en ucuz hangi sitede arkadaslar!!

• Herkese selamun aleyküm arkadaşlar.

Başta bu konuyu açan konu sahibi olmak üzere hepinize değerli paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

önümüzdeki 4 gün içinde bu fiyat bandında gaming laptop bakıyordum. monster gtx 1050 i5 7300 1 tb hdd model düşünüyordum minimum. yine monsterin gtx 1050 i5 240 gb ssd modeli an itibariyle 3500 tl iken. asusun GTX 1050 Tİ modelini 3450 tlye görmem beni sevindirdi(256 gb ssd ).14 sayfayı teker teker okudum.
    Ram ve hdd takılımında garanti gidilmiyor denildi genel görüşte bu iyiydi.
    Sonrasında en çok problem gördügüm ısınma sorunu idi. ince bir tasarım görüyordum görsellerde ve soğutma sisteminin yetersiz olduğunu düşünmüştüm. incelemlerinizi paylaşınca değerleri uygun buldum. teşekkür ediyorum tekrardan.
    Bu laptobu tercih edeceğim inşallah.

Bir sorum var. Daha önce asus markası ile alakam yoktu. Asus özellikle laptop ile ilgili garanti bakımında nasıldır?(monster serisi düşünmemin sebebi çevremdekilerin servisine olumlu söylemeseydi.)

Laptop siparişi verirsem sonraki aşamalarda buraya yazacağım. iyi günler.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    netsiparis.com havale ve tek çekime 3.324 tl. dolara göre hergün fiyat değişiyor.
  • konuyu açan, bilgi veren herkese teşekkürler.

bilgisayar bugün elime ulaştı.. windows 10 pro yükledim driverlar otomatik yüklü oldu. asusun sitesinden driverları tekrar yüklememe gerek var mı?
  • BEYLER 2 LAPTOP ARASINDA KALDIM

www.vatanbilgisayar.com
    CASPER NIRVANA F600 CORE i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Casper Nirvana F600 notebook en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-f600-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10.html

www.vatanbilgisayar.com
    Hp pavilion 15-cc107nt core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp Pavilion 15-cc107nt notebook kampanyalar ve uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-cc106nt-core-i5-8250u-1-6ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-15-6-2gb-w10-30643.html

2 sinde de 940mx var casper gddr5 hp ddr3 oyun oynamak amacıyla alınıyor.Hangisini neden almalıyım ? ACİL

• Greenknight35 G kullanıcısına yanıt
    Başlığı okuyun, kendiniz zorlanmadan takabilirsiniz bu tasarımda çok basit. Büyük ihtimalle garanti gitmiyor bu modelde, soruldu Asus'a.
    Veya Asus servisini arayın sorun gönderin ücreti mukabilinde takarlar, boşuna zaman ve paranız gider bence.

Bu arada bekleyen arkadaşlar için, kutudan çıkan DVD içeriğini komple kopyaladım, zip olarak paketledim. Herhangi bir yere önce klasörü çıkarın ardından Asus kurulum sihirbazı AsInsWiz.exe dosyasına tıklayarak tüm eksik sürücüleri otomatik kurabilirsiniz;

Benim tavsiyem Asus sitesinden güncel olarak indirmeniz olacaktır pek sık güncellenmese de;
    https://www.asus.com/Laptops/FX502VE/HelpDesk_Download/

Nvidia ekran kartı ise daha önemli, Nvidia sitesinden güncel indirip (10 series, 1050ti) kurmanız özellikle güncel oyunlarda faydanıza;
    www.nvidia.com.tr
    Sürücüleri Yükle | NVIDIA
    http://www.nvidia.com.tr/drivers

• Arkadaşlar amazondan windows 10 pro key alacağım ama 1 hafta sonra bilgisayara ek olarak hdd takmak istiyorum. Sonradan parça ekleyince lisansın silindiğini duydum bilgisi olan varmı?

• mertcanf44 M kullanıcısına yanıt
    Parça ekleme derken? Nasıl iş parça ekleme.

Anakart değişmediği sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum.

• Arkadaslar bu model de pil azalma durumu var mı şarjdayken ? son zamanlarda bir çok model de okuyorum dell in 7577 modelin de de aynı sorun var
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.