Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
30
Favori
75.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda birkaç arkadaş netsipariş.com dan aldığını söylemiş bende oradan almak istiyorum nasıl sorunsuz geldi mi? bir de en son nrllah nickli arkadas sipariş verdim demişti eline ulastıgında bizi de aydınlatırsan sevinirim
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    yok usta standart bir IPS olmayan 1920x1080 monitör düşün emin ol abartıldığı gibi değil. çok çok yüksek macbook lardaki gibi çözünürlük beklentin yoksa beklentini karşılıycağı kesin
  • Netsipariş.com dan alınan asuslar resmi distributor garantili mi acaba?
  • akgunnorkan A kullanıcısına yanıt
    Kullandığım bikgisayar 1368x768 çözünürlüğündeydi O zaman hiç sıkıntı olmayacak ekranı. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Ürün kodunu asusun sitesine girip kontrol ettigimde herhangi bir aksilik yoktu

• Arkadaşlar İNCE hesaptan aldığım bilgisayar bugün geldi fakat içinde endless os 3 işletim sistemi yüklü. Freedos dermişcesine uefi kurulum yapınca disk hata veriyor. Endless 3 ü nasıl kaldırabilirim? Nasıl kuracağım windowsu?

• mertcanf44 M kullanıcısına yanıt
    usb boot kurulum diskiniz hatalı.. ne hatası aldıgınızıda yazsaydınız. usb den kurulum yaparken pc üzerindeki işletim sistemine format atıp kurulum yapacaksınız.
  • bende birazdan sipariş vereceğim. tn panel falan umrumda değil ama 7300hq oyunlarda bana sıkıntı yaratır mı onu bilmiyorum. i7 7700 ile i5 7300arasında çok fps farkı oluşur mu
  • Netsipariş.comdan sipariş veren arkadaşlar, güvenilir mi? herhangi bir problemle karşilaşan oldu mu veya? birazdan sipariş vereceğim de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revengefire44 -- 8 Ocak 2018; 14:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanf44

Arkadaşlar amazondan windows 10 pro key alacağım ama 1 hafta sonra bilgisayara ek olarak hdd takmak istiyorum. Sonradan parça ekleyince lisansın silindiğini duydum bilgisi olan varmı?

Yok öyle birşey, önce Windows 10 Pro kurdum ertesi günde SSHD takviyesini kendim yaptım.Hiç birşey olmadı, olamaz da zaten saçma sistem SSD'ye kurulu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

bende birazdan sipariş vereceğim. tn panel falan umrumda değil ama 7300hq oyunlarda bana sıkıntı yaratır mı onu bilmiyorum. i7 7700 ile i5 7300arasında çok fps farkı oluşur mu

Oyunlarda i5 7300HQ ile i7 7700HQ arasında fark yok denecek kadar azdır.Maksimum 2-3 fps vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unlimited_Man

quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

bende birazdan sipariş vereceğim. tn panel falan umrumda değil ama 7300hq oyunlarda bana sıkıntı yaratır mı onu bilmiyorum. i7 7700 ile i5 7300arasında çok fps farkı oluşur mu

Oyunlarda i5 7300HQ ile i7 7700HQ arasında fark yok denecek kadar azdır.Maksimum 2-3 fps vardır.

Sağolun cevap için.

Aldım ürünü bakalım.

• Asus Türkiyeye mail attim hdd ve ram eklemesi yapma ile ilgili model numarasi da vererek, gelen cevabi aynen yapistiriyorum,

....seri numaralı ürününüz ile ilgili talep etmiş olduğunuz durum ile ilgili SSD ve HDD parçalarını kendiniz diğer parçalara zarar vermeden takabilirsiniz. Ancak Ram parçasını taktığınız takdirde ürününüz garanti dışına çıkmaktadır. Bu nedenle ürününüzü onarım merkezimize göndererek işlem sağlayabilirsiniz.

ASUS ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. 

Saygılarımızla,

ASUS Türkiye, Müşteri Hizmetleri

Hdd ve ssd takinca garanti dışı kalmiyor da neden ram takinca garanti dışı kaliyor anlayamadim acikcasi.

• kozmak K kullanıcısına yanıt
    RAM daha sistemsel bir parça Diskler donanım ama komple. O yüzdendir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meltdown ve Spectre güncellemesi ne kadar etkiledi oyun vs bu laptopta. Test eden var mı? Daha gelmediyse karşılaştırma için test edebilecek biri varsa çok iyi olur. Abim masaüstü dizme arefesinde, bense laptop Eğer fark fazlaysa yeni modelleri bekleyip abime destek atacağım masaüstü için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İntelin güvenlik acıgını düzeltmek icin yavaşlatacagı işlemcilerin listesine 7.nesil 14 nm işlemcileri dahil etmedigini gördüm. Bu laptopdaki işlemcide 14 oldugu icin yavaşlatılmama ihtimali var mı acaba.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Ssd, hdd olup da ram olmaz demeleri çok garip, yanlış bilgi vermiş olabilir, umarım. Başkası sorduğunda ram dahil sorun olmaz demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Sorun edeceklerini sanmıyorum ben, olmadı garantilik işi olursa ram'i söküp gönderirsiniz anlayacaklarını vya kafaya takıp bahane edeceklerini sanmam. Voltaj uyumsuz ram bile takılsa sisteme hiçbir zararı olmaz ki.. Bunlar anakarta lehimli olandiğer rami sökmeye çalışırız falan sandılar galiba :)

Şu intel açıkları konusu sıktı gerçekten tüm intel işlemcilerde sadece belirli durumlarda açık durumu var, tehlikeli de ancak biz standart son kullanıcıyı çok etkileyen bir durum yok. Standart oyun ve uygulama hızlarında da fark yok. Profesyonel bazı iops yoğun işlerde gerileme oluyor o da daha çok sanallaştırma kullanan sistemlerde ve yoğun database uygulamalarında 4k iops işlemlerinde gerileme var. Bizlere yansıyacak tek gerileme 4k iops okuma hızlarında olacak yüzde 20 civarı, diğer konularda sıkıntı yok. 4k iops okuma ise günlük kullanımda çok farketmez, zaten çok hızlı bir Ssd değil içindeki, sıkıntı değil. Şu intel konusu da bu laptopa özgü değil burada kapansın artık, ciddi bir konu demiyorum ama çok velvelesi yapıldı gerekli gereksiz birçok yerde. Yoksa herkesin haberi olması gerek ama internet aleminde her yerde her 3 mesajdan biri bu konu olmuş...

Güncelleme: intelin 7 yıl önceki birinci nesil i serisinden tut 8. nesile kadar hepsinde sorun var. Sanallaştırma teknolojisi hemen hepsinde var malum bazı atom, celeron vb serileri hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 8 Ocak 2018; 21:53:0 >

• Selam beyler.

net siparişten cumartesi günü siparişi verdim bugun pazartesi günü kargoya yolladılar. yarın salı günü 14:00 den sonra alacağım. Detaylı resim çekip atabilirim isteyen için. garanti büyük ihtimalle asus türkiyedir.
  • nrllah N kullanıcısına yanıt
    Ben alacam diyene kadar peşin alimin üzerine 100 lira eklemisler. 3407 lira. Dolar Kuru da o kadar değişmedi ki. :DD

• N11'den siparişi verdim ben de sonunda aranıza katılacağım.

Benim anlamadığım herhangi bir garanti koruma stickerı yoksa içinde taktığımız rami veya harddiski garantiye gönderirken çıkartıveririz olur biter. Disassambly videolarından gördüğüm kadarıyla herhangi bir koruması yok bu alanlara ulaşırken.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.