Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
30
Favori
75.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran parlaklığı biraz fazla renk ayarlarını nasıl ve nerden hallettiniz ?
  • Çok sayıda (40-50) internet tarayıcısı açıldığında veya yuksek cözünürlüklü video izlerken fan sesi ne durumda, bilgi verebilecek olan varmı ?
    Sessiz bir çalışma imkanı olurmu acaba ?

teşekkürler
  • dreamtugrul D kullanıcısına yanıt
    nerde ne açtıgını karıstırır insan o kadar pencere ile ne yapıyor olabilirsiniz merak ettım dogrusu
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var 1 günde 100 lira eklenmiş bu bilgisayara bu aralar yoğunluk var sanırım
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Eğer oyunda bana %10luk bir düşüş sağlayacaksa bu bence sıkıntı. Daha ne sıkıntılar var belki. İntele güvenim kalmadı açıkçası.

3500 buna vereceğime abime 1000 tl verip aynı bileşenleri olan tek farkı ryzen olan bir işlem toplarız beraber ryzenli laptop çıkınca onu alırım. Tamamiyle paramın hakkını alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum hadi bakalım laptop un tek eksisi ekranı galiba o da benim için çok önemli değil
  • ByLejoyNeR B kullanıcısına yanıt
    N11'de 120/1500 kodlarını satıyorlar çek satış bölümünde. Güvenilir birinden temin edip "ATILIMBİLGİSAYAR" satıcısından alırsanız 3369 TL'ye gelir. Şuan bundan ucuza bulamadım. Ben de bu şekilde aldım dün.
  • Selamlar.Bilgisayarı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.Bazı görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

-En başta ekran konusundan başlayayım.Bence ekranı orta seviye.Ne çok kötü ne de iyi.Yani eğer diğer özellikleri kafasına yatan fakat ekrandan dolayı tereddüt yaşayan varsa ekranı sorun etmesin.
    -Pc'ye 1 tb 7mm hdd taktım sorunsuz çalışıyor.Ve yuvası 7mm tam oturdu hiç boşluk kalmadı.
    -Oynadığım F1 2017,Fifa 18,Pes 2018,Nba 2k18,Just Cause 3 gibi oyunlarda hiçbir şekilde darboğaz olmadan yüksek ayarlarda rahatça oynayabiliyorum.Bu açıdan bilgisayar kusursuz.
    -Ancak belki de benim uefi yüklememden kaynaklı win10'da çok fazla mavi ekran alıyorum.Daha öncede burada bahsedilen power state failure hatasını günde 1-2 kez alıyordum.Fakat bunun nvidia sürücülerinden dolayı olduğunu bildiğimden çok önemsemedim.Ancak dün gece pc bir anda ''videoerror'' benzeri bir hata vererek kapandı.Açmaya çalıştığımda ''Process1 initializion'' hatası alıp pc açılmadı.Kendini onaramadı.Sistemi geri yükleyemedi.Tam format atmaya karar verdiğimde ise son kez denemiş olduğum sistem geri yüklemeyi yaptı ve şuan çalışıyor.Tabi dediğim gibi bunlar benim olası bir yanlış yüklememden dolayı mı yoksa win10'un kendi sorunlarımı bilemiyorum ama artık bu hatalardan korkuyorum.
    -Ayrıca nvidia driverlarını yüklerken çok zorlandım bir türlü yüklemedi driverı.Windows güncelleştirmelerinden denedim yükleyemedi,internet sitesinden indirip denedim kurmadı.En son gelen cdyi usbye atıp denediğimde 4-5 kez yükleyemedikten sonra sonunda yükleyebildi.Ancak şuan Nvidia Denetim Masası yok pcde dün vardı bugün gitmiş.Yani nvidia beni baya uğraştırıyor bu pcde.
    -Isınma konusunda ise bilgisayar oyun oynarken ısınıyor.WASD tuşlarının olduğu yerler gayet serin ancak klavyenin ortası çok ısınıyor.Ancak daha çok ısınan biryer var o da klaye ile ekran arasındaki kısım yani bazı pc lerde kapatma düğmesinin bulunduğu alan.Gerçekten cok ısınıyor o alan ve oradaki sıcaklık ekranın alt kısımlarını da ısıtıyor.Bu sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama ekranın alt kısmının sıcak olması ileride probleme yol açarmı acaba diye şüpheliyim.Ayrıca kucakta kullanılamıyor oyun oynarken pc çünkü alt kısma da çok ısı verdiği için dizleriniz veya kucağınız yanmaya başlıyor.
    -Ses konusunda ise normal kullanımda pc çok sessiz bazen kapalı zannettiğim oldu o kadar sessiz.Ancak oyun oynarken tam tersi.Çok rahatsız edici olmayan tok bir sesi var pcnin.Ama oyun oynarken gerçekten fazlasıyla duyuluyor.
    -Ssd gayet performanslı pcnin açılması 6-7 saniye sürüyor.
    -Klavyesi gayet rahat.
    -Malzemesi bence iyi seviyede
    Şuanlık aklıma gelen bunlar merak ettiğiniz varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ojzz -- 9 Ocak 2018; 14:53:21 >

• ojzz O kullanıcısına yanıt
    Hocam peki intelin güvenlik acıgını kapatmak icin verdigi güncellemeleri yüklediniz mi? Yüklediyseniz performansda bir fark hissettiniz mi? Son olarakda Pubg oynayıp aldıgınız fpsyi buraya yazma gibi bir şansınız var mı? Ayrıca tecrübelerinizi burada paylasıp insanları bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim.
  • ojzz O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler incelemeniz için. Bir sorum olacak. "belki de UEFI yüklememden kaynaklı" demişsiniz, benim bilgisayar yarın geliyor. Tam olarak UEFI yüklemenin avantajlarını bilmiyorum ama ben de öyle yükleyecektim daha güncel teknoloji diye. Siz önermiyor musunuz öyle yüklemeyi? Klasik BIOS kurulumu mu yapayım?
  • Arkadaşlar cihada yeni 1TB HDD taktım aygot yöneticisinde ve bilgisayar açılırken F2 Tuşuna bastığım zaman HDD gözüküyor ama bilgisayarımı açınca 256 gb nin yanında !TB gözükmüyor? HDD yi sadece taktım başka hiçbirşey yapmadım. gözükmesi için ne yapmalıyım?
  • mertcanf44 M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarim simgesinin uzerinde saga tiklayip Yonet bolumune gelin, bir pencere acilacak. orada depolama>disk yonetimi secenegi altina gidin. muhtemelen diskinizi "ayrilmamis" olarak gorursunuz. uzerinde sag tiklayarak yeni birim derseniz, problem cozulur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönete girince
    bu hatayı alıyorrum
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    bugün netsipariş ofisine gittim. bana asus yılsonu indirimi yapmış, fiyatı 100 dolar inmiş tekrar yükselecek dendi. ne kadar doğru bilmiyorum

Burda da gözükmüyor :/
    sistem dosyaların zarar görmüş tekrar yükleme yap

burayı okuyunuz format atmadan halledebılırsınız sanırım epey bır oyun yuklemıssınız malum
  • Teşekkür ederim Windowsu tekrar kurunca düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.SD kartımı bilgisayar görmüyor.Driverlar yüklü.Aygıt yöneticisindende böyle görünüyor.Bu sorunu yaşayanlar var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.