Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurulumlar tamam. En son update'e güncelledim. Kasma yok hiç. Bende hiç hata vermeden kurdu tüm driverları. Muhtemelen sırasıyla alakalı hata vermiştir verenlere. İlk açıldığında wifi bağlanmadan direkt siteden aldığım driverları kurdum tek tek, en önemliden önemsizlere doğru. Nvidia en son kuruldu dolayısıyla. Sadece Asus Splendid Video programını kuramadım bir hata verdi, çözümü varmış ama çok da lazım bir program değil sanırım. Şimdi bu haliye bir yedek alıyorum nolur nolmaz ilerisi için, tekrar uğraşmayalım.

Windows 10 key arayanlar, üniversitelerin Microsoft Imagine programı ile anlaşması varsa oradan öğrenci bilgileriyle ücretsiz alınabiliyor. Öğrenciyseniz veya tanıdığınız varsa işe yarar.

Bu arada diskte birkaç programla birlikte 31 GB doluluk var. Oyunlar için yeterli ama fotoğrafları yedeklemek için bir harddisk takmak şart olacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mekansiz52 M kullanıcısına yanıt
    Cihazı garanti dışı bırakmaya değer mi hocam? Ekran o kadar da kötü değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Orijinalden alıntı: revengefire44

amazondan w10 key alacağım, kod nereye ve ne zamana geliyor?
    bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Ben 1 saat önce aldım emaile geldi.

Sanal kart kullanma.

Normal kredi kartı ile direk alıyosun.

Sanal kartta ne gibi bir sıkıntı oluyor?

• Ne tür bir yükleme yapmak istiyorsunuz > Özel:Yalnızca Windows'u yükle (gelişmiş) > ..
    Özel'den sonraki kısım için ne yaptınız, ne yapmalıyız?
    [Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revengefire44 -- 11 Ocak 2018; 0:6:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

quote:

quote:

Sanal kart kullanma.

Bende parayı çekmedi. Ana kart ile aldım. Sonra kartı sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

quote:

quote:

Sanal kart kullanma.

İnce işçilik ile yapıldığında servis yetkilisinin anlayacağını sanmıyorum. 3 /4 tane vida ile tutturulmuş bir panel. Tırnaklara zarar gelmediği sürece anlaşılmaz diye düşünüyorum. Ekran iyi fakat beni tatmin etmiyor.

• quote:

Ne tür bir yükleme yapmak istiyorsunuz > Özel:Yalnızca Windows'u yükle (gelişmiş) > ..
    Özel'den sonraki kısım için ne yaptınız, ne yapmalıyız?
    [Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

Tüm bölümleri sıfırla. En son en çok gb olan 3 kısım 234 olanı seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 11 Ocak 2018; 7:9:54 >

• Klavye ışığı driver linki, arayanlar için:)https://www.youtube.com/watch?v=msJWpBh0jpk
  • Arkadaşlar merhaba. Bende bugün itibariyle bilgisayarıma windows yükledim ve bismillah diyip kullanmaya başladım.

asus un sitesinde pc modelini bulamıyorum, driver indiremedim. verilen cd den usb ye başka bir pc aracılığıyla aktarıyorum şu an ama çok çok yavaş.

driverları nereden indirdiniz

edit: ilk sayfayı 100 kere okumama rağmen gözümden kaçmış. bu akşam 1 2 tane oyun indirip kuracağım. bir aksilik olmazsa yarın fps ve sıcaklık değerlerini ayrıca genel görüşümü paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 11 Ocak 2018; 15:4:55 >
  • nitroture N kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi bizimle paylaşacagınız icin şimdiden tesekkurler hocam. Bizim gibi almayı dusunenler ıcın guzel bır paylasım olacak.
  • microsoft sıtesınden indirdiğim sadece 10 olunca.. pc den zaten ındıremedım bende burdan ındırdım

google drıve lınkınden 64 bit olanı
    pc yarın gelecekmiş.

site sağlamdır.

uefı anlatım

windows 10 pro aralık
    https://www.****larindir.com/formatlik-wind-ows-10-pro-turkce-indir-2017-eylul-is.html

Windows 10 Pro
    32 Bit :
    64 Bit :
    https://www.****larindir.com/

Windows 10 Pro
    32 Bit :
    64 Bit :

• Kool Giancana kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla aynı durumdayım. Ekranı canlı görebilecek bir mağaza var mı? TN ekran kullanan başka bilgisayarlar da olur.
  • Arkadaşlar bilgisayarda USB Quick Charge varmı varsa hangi slot?

• laptopun ekranı klasik TN panel. normal bir teknoloji mağazasına gidip bakabilirsiniz TN panelli laptoplara.
  • arkadaşlar laptop için

ses sistemi öneriniz var mı ?
    ucuz sesi yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanf44

Arkadaşlar bilgisayarda USB Quick Charge varmı varsa hangi slot?

Evet var. Slot belirtmemiş o yüzden 3 slot da destekliyor diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar laptop bende bazen driver bazlı mavi hata veriyor genelde oyun oynarken alt tab yaptığımda. bunu nasıl çözeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan0612

Arkadaşlar laptop bende bazen driver bazlı mavi hata veriyor genelde oyun oynarken alt tab yaptığımda. bunu nasıl çözeceğim?

Bu ve vb durumların sebebi yazıldı. Sebebi Nvidia optimus teknolojisi. 3d uygulamalarda Nvidia, diğer durumlarda dahili intel grafiğe geçiyor otomatik olarak. Bunu engellemek için oyundan önce Nvidia ayarlarından Maximum performans modu seçilirse sorun çözülebilir.
    Bu arada her ne kadar güncel olmadığı için önermesem de Asus sitesindeki Nvidia (ve intel vga) sürücüsü kurulursa optimus ile daha uyumlu ve sorunsuz oluyor. Ancak özellikle güncel oyunlarda daha iyi performans için Nvidia'nın kendi sitesindeki güncel sürücü kurulmalı ve maximum performans modu seçilmeli oyun oynanacağı zaman bu şekilde daha mantıklı olur. Oyundan çıkınca yine normal moda alınır.

Not: Ekran kartık için bir driverı kaldırıp başka bir driver kurarken öncelikle kaldırma (uninstall yapın.) Uninstall işlemini de bilgisayarı güvenli mod'a (safe mod, bilmeyen araştırma için bkz google) alarak öyle yapın daha temiz ve sorunsuz bir kaldırma işlemi olur. Kaldırma işlemini de DDU (display driver uninstaller) ile yaparsanız daha da da temiz olur, indirmek için:
    https://www.wagnardsoft.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Ocak 2018; 2:39:37 >

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deniyorum sonucu yazarım.
  • Arkadaşlar daha once yazılmış olabilir. hızlıca göz attım göremedim. pc ye ram takviyesi yapıcak olan arkadaşlar için bi araştırma yaptım. makina da gömülü 8gb 2400mhz ram olduğunu biliyoruz. biraz araştırdım. HYNIX HMA81GS6AFR8N-UH 8GB DDR4-2400 SoDIMM marka model ram kullanılmış. bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.