Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
75.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim günde fix 6 saat sadece pubg oynuyorum ayarlar GeForce experiencenin optimize ettiği limitlerde. Bu ayarlarda 2-3 tanesi ultrada fakat daha oyunda kasma takılma vb. Olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcanf44 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sorumu cevaplayıp merakımı giderdiginiz icin teşekkür ederim. Umarım optimizasyon sorunları halledilerek ultra grafiklerde sorunsuz bir şekilde oynamaya devam edersiniz. Hayırlı geceler.
  • Alan kullanan herkes memnun heralde foruma yazmaz oldu kimse Maşşallah diyelim de fiyati yine düşşe yakinda keske alip bi 4-5 sene de bunu kullansak

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Driver hatası. Ya yanlış driver yüklemişsiniz, ya 2 farklı driver yüklemişsiniz çakışıyor(birini windows kendi birini siz yüklemiş olabilirsiniz), ya da eksik driver yüklenmiş(bu daha düşük ihtimal).

Güvenli modda başlatıp aygıt yöneticisinden ekran kartı ve chipset driverlarını silip doğru ve güncellerini tekrar yüklemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Driver hatası. Ya yanlış driver yüklemişsiniz, ya 2 farklı driver yüklemişsiniz çakışıyor(birini windows kendi birini siz yüklemiş olabilirsiniz), ya da eksik driver yüklenmiş(bu daha düşük ihtimal).

Güvenli modda başlatıp aygıt yöneticisinden ekran kartı ve chipset driverlarını silip doğru ve güncellerini tekrar yüklemenizi öneririm.

Ekran kartı driverı hatası temiz kurulum yapmıştım. Eve gidince kontrol ederim

Nvidia'nın son sürümünden kaynaklı bir sorun muhtemelen.Bende de olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ojzz

Nvidia'nın son sürümünden kaynaklı bir sorun muhtemelen.Bende de olmuştu.

çözüm denedin mi herhangi bir yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvezkan

Hocam öncelikle deneyimlerinizi bizimle paylaştıgınız icin teşekkürler. Bu laptop icin en merak ettigim şey pubg performansıydı verdiginiz bilgiler ile merakımı giderdiniz lakin sormak istedigim bişey var bilindigi üzere pubg hala optimizasyon sıkıntısı ceken bir oyun ve bu yüzden rami ciddi manada kullanıyor. Gl502nin 8gb rama sahip olmasından kaynaklı fpsde ani düşüşler oldu mu veya bunun gibi başka bir problemle karşılaştınız mı?

Geç cevap verdim kusura bakmayın. Bilgisayarı aldığımdan beri 15 saate yakın pubg oynama imkanım oldu. Toplasanız 4-5 kere anlık takılmalar yaşadım ama ramle alakalı olduğunu sanmıyorum. Anlık lag girmesi gibiydi.

Benim aklımda ki tek soru bilgisayarın oyun esnasında ulaştığı ısı değerleri. 3-4 saatlik kesintisiz oyun esnasında cpu 85, gpu 80 derece civarlarında dolanıyor. Herhangi bir soğutucu veya yükseltici kullanmıyorum. Ama şu da var bilgisayar ısınınca herhangi bir fps düşüşü veya performans kaybı yaşamıyorum. Sadece ısınıyor.

Sürücünün sürümünü 21.21.13'e düşürdüm 5 gün önce.5 gündür herhangi bir hata almadım.
  • nitroture N kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiginiz sorunun bir sogutucuyla halledebilinecegi kanısındayım. En basitinden laptobun 2 tarafına kalın kitap koyup oyun esnasındaki sıcaklık degerlerini tekrar gözlemleyip sorunun laptobun altındaki hava cıkışlarından kaynaklı olup olmadıgını anlayabilrsiniz diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben PUBG Oynarken GPU 88 Dereceyi görüyor ve orda kalıyor hiç düşmüyor. Neden bu kadar ısınıyor sizdede var mı aynı sorun?
  • @madrid2017 hocam sayesinde monster yerine bu bilgisayarı aldım. bugün geldi bakalım. kurulum yapıp, test edeyim
  • Arkadaşlar type-c var mı yok mu bu alette? Bazı satıcılar var yazmış, bazıları yok yazmış. dell 7577 ile bu bilgisayara arasında kaldım. Sizlerin öneriniz nelerdir? Tavsiye eder misiniz?
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Type-c konusunu bilmiyorum ama bende o iki bilgisayar arasinda kalmistim bu bilgisayara yöneldim sebebi soyleyim

- İ7 ve i5 arasinda cok bir fark yok ikiside 7.nesil oyunda bile 3-4 fps anca etkisi var

-klavyesi kucuk biraz daha dell modelinin ozellikle yön tuslari klavye de fifa oynamayi seven birisi olarak özellikle

-hard disk yok ama taksan bile disardan alip daha uygun bir fiyata geliyor aradaki farka değmez diye dusunuyorum

-ekran konusu da göreceli ben lenovo dan gecicem oda tn panel ama hic degilse goturur uzun sene yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

@madrid2017 hocam sayesinde monster yerine bu bilgisayarı aldım. bugün geldi bakalım. kurulum yapıp, test edeyim

Hayırlı olsun.

Monster riskli paramızla rezil olmayalım.

Ben kurulumu yaptım.

Canavar gibi..

Çok hafif 😂

Parası olan i7 alsın.

Ben daha önce 6 yıl i7 2. Nesil asus n53sv kullandım.

Arada çok fark var. Kullanan hissediyor.

Benim imkanım yoktu i5 aldım.

İşlemlerde işlemcinin farkı ortaya çıkıyor

• berkant19 kullanıcısına yanıt
    type c bulunmuyor.
    cızırtıdan dolayı birkaç kişi daha müzdarip. Ben servise verdim ve servistede bu durum tespit edildi. İade/değişim işlemleri başladı. Benim cihazımdaki cızırtı da torrent indirirken veya tarayıcı kullanımında oturduğum yerden net bir şekilde duyulabiliyordu özellikle gece sessizliğindeyse. Bilginize..
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    Benim de suanki laptop ekranım tn fakat yeni alıyoruz ve sonucta en kötü 3.5k civarı para cebimizden cıkacak. Ips ve type-c olsun istiyorum sonucta yeni teknoloji. Ama bu bilgisayarın ayrı artıları var
    +400gr daha hafif ve 550lira daha hesaplı(n11 üzerinden)
    +256gb ssd alanı var(hdd eksikligini ek 128gb ssd alanıyla neredeyse bir tutabiliriz)
    +klavyesi kırmızı(cok bir artı değil fakat beyazdan iyidir)
    i5 benim için şart değil o yüzden ha i5 ha i7
    dell 7577 ise
    +ips ekran
    +type-c ve tb3
    +parmak izi(cok bir artı değil fakat hoş bir ayrıntı)
    +i7(ihtiyacım olmasa da)
    dell yazılımsal kısıtlamalar ile bilgisayarı 75dereceye sabitlese de asus 90 dereceye kadar cıkabiliyor. Hangisi iyi bilemedim. Sıcak özgürlük mü yoksa serin kısıtlama mı?
    Bir çok parametre var. Bilgisayarların tek ortak yanı ikisi de gtx 1050ti kullanması

• quote:

Orijinalden alıntı: akgunnorkan

cızırtıdan dolayı birkaç kişi daha müzdarip. Ben servise verdim ve servistede bu durum tespit edildi. İade/değişim işlemleri başladı. Benim cihazımdaki cızırtı da torrent indirirken veya tarayıcı kullanımında oturduğum yerden net bir şekilde duyulabiliyordu özellikle gece sessizliğindeyse. Bilginize..

Tarayıcıda çok belli oluyor.

İçindekileri siliptemi servise gönderdiniz.

İade değişim sonucunu yazar mısınız?

ben cızırtıyı telefondan ses kayıdına almaya çalıştım. sistemi formatladıktan bir not ile beraber ses kayıtlarını masaüstüne yükledim ve servise o şekilde verdim. notta da torrent kullanırken ve internet kullanımım sırasında cızırtı alıyorum sessiz bir ortamda test edilmesini talep etmiştim. sağolsunlar servistekilerde ilgilenip cızırtıyı fark etmişler. İade talebinizi aldık garanti belgenizi satıcıya onaylatıp teslim etmeniz gerekir dediler. onaylattım götürdüm. şuanda genel merkezden iade/değişim onayı bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgunnorkan -- 16 Ocak 2018; 21:49:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.