Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akgunnorkan

ben cızırtıyı telefondan ses kayıdına almaya çalıştım. sistemi formatladıktan bir not ile beraber ses kayıtlarını masaüstüne yükledim ve servise o şekilde verdim. notta da torrent kullanırken ve internet kullanımım sırasında cızırtı alıyorum sessiz bir ortamda test edilmesini talep etmiştim. sağolsunlar servistekilerde ilgilenip cızırtıyı fark etmişler. İade talebinizi aldık garanti belgenizi satıcıya onaylatıp teslim etmeniz gerekir dediler. onaylattım götürdüm. şuanda genel merkezden iade/değişim onayı bekleniyor.

Birde ebrar bilgisayara içinden çıkan garanti belgesinimi onaylatmamız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    iade/değişim işlemleri için garanti belgenizi onaylatmanız gerekir dedikleri için gidip onaylattım ve geri servise teslim ettim.
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Ne VGA çıkışı ne de Type-C girişi bulunuyor cihazda.
    Sunumlar için VGA gerekiyordu biraz ama Type-C ile şarj etme özelliğinin de sahip olacağını varsayarak düşündüğümde açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
    Yani hiç beklemediğim bir durum oldu bu çıkışın olmaması durumu. Yeni nesil standart çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 16 Ocak 2018; 23:40:38 >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    En son baktığım da sarjın kendiliğinden azaldığını söylüyolardı devam ediyor mu bilmiyorum dell de yani bende ips i7 olsun istiyordum ama yani her laptop sorunlu gibi bu sıralar 4k vermek de bu devir de istemiyorum açıkcası arada 660 tl varmış hesapladım
  • Arkadaşlar merhaba 2-3 gündür kullanıyorum genel olarak çok memnunum konuda bazı kişilerin yaptığı oyun testlerini direk kendim denemiş görmüş de oldum bu üç günde ancak benim bir problemim var. 4 Oyun denedim Fortnite Pubg Cs:Go ve Lol dördünde de arada bir yaklaşık 40-50 saniyeliğine fps değerleri 20-30 lara düşüyor msi afterburner ile baktıgımda bu düşüş sıralarında 1050ti kullanımı düşüp intel kullanımı artmış yani yanlış anlamıyorsam intele geçiş yapmış bu sıralarda bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Bu düşüşleri saymazsak tüm değerlerim(fps sıcaklık vs.) konuda okuduğum en iyi değerleri alan arkadaşlar gibi hiç sıkıntısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 17 Ocak 2018; 2:46:35 >
  • canoner17 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler ilerleyen zamanlarda eğer gta 5 oynarsanız 1 saatlik felan sıcaklık ve fps değerlerini tekrar yazar mısınız?
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben bilgilendirme amaçlı yazmadım sıkıntıma çözüm arıyorum

Keşke şuan sıfır sıkıntılı olsaydı da sizin için gta5 deneseydim.

Oyuna girerken sag tıklayıp yüksek performanslı nvidia işlemcisine tıklayarak denermisiniz bide
  • Juvezkan J kullanıcısına yanıt
    Denediğim şeyler arasından biri de buydu ama fayda sağlamadı diye hatırlıyorum.

Nvidia denetim masası program ayarlarından oyunları yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak ayarlayabilirsiniz birde phsyXden otomatik sec yerine nvidiayı secip deneyebilirsiniz. Bunları denediniz mi bilmiyorum ama umarım işe yarar.
  • Evet denemiştim yarın tekrar her şeyi deneyip en son sürücüleri kaldırıp kurmayo deneyeceğim

• Bir tek bende mi ısınıyor bu laptopun ekran kartı? 88 dereceleri görüyorum altında soğutucu olduğu halde.
  • Stress testinde bende o dereceleri gördüm ara ara oyunlardada görüyorum önceki bilgisayarımda 105 gördüğüm için 90 dereceye kadar soğuk geliyor ama ekran ve klavye arası kısım çok ısınıyor elle hissediliyor( soğutucu stand ile kullanıyorum)
    Ek olarak pubg oynarken arada bir yaklaşık 20 saniye süren kasmalar yaşıyorum 5 oyunda 1 falan oluyor
  • Sipariş verdim gelmesini bekliyorum. 2 sorum var

1.usb ye yüklediğim windowsu kurmak için hangi tuşa basacaktım ?

2.1 tb hdd ya da sshd alacağım ucuz bunu takmak için ayrıca kızağına gerek var mı ? Slim almak gerekiyormuş satın alırken slim olup olmadığını nasıl anlarım 7mm olanların hepsi slim olup uyumlu oluyor mu ?

• Arkadaşlar merhaba bu laptobu sipariş verecektim fakat 6 taksitle ödeme imkanım olmasına ragmen kredi kartı limiti engel oldu. Bankamda şuan icin kart limitini artırmama izin vermiyor. Bu laptobu almam icin bildiginiz başka bir ödeme yöntemi veya farklı ödeme secenegi sunan alışveriş sitelerini bilen birisi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvezkan

Arkadaşlar merhaba bu laptobu sipariş verecektim fakat 6 taksitle ödeme imkanım olmasına ragmen kredi kartı limiti engel oldu. Bankamda şuan icin kart limitini artırmama izin vermiyor. Bu laptobu almam icin bildiginiz başka bir ödeme yöntemi veya farklı ödeme secenegi sunan alışveriş sitelerini bilen birisi var mı acaba?

Sanalmarketimcom var. Eternal antalya da yeri istersen onlarla görüş. Yada başkasından ödünç al

• Kredi kartı dışında taksit yapan yerler çok vade farkı koyar. En temizi eğer onay olursa, yine 6 taksitli ihtiyaç kredisi kullanmak. Peşin fiyatına olmayacak ama vadeli vampirlerden daha iyi bir çözüm sizin için.

@faruk98

F2 tuşuna basıp, bios ekranında sağdaki kısımdan taktığınız usb belleği en üste atayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba arkadaşlar 2 senedir monster kullanıyordum i7 6700hq gtx950m 4gb Gddr5 li modelini ips ekranlıydı. Ekran kartım artık güncel oyunlarda çok geride kalımca notebookumu sattım. Birkaç gündür bu asusu araştırıyorum yorumları okudum memnun olan var sorun yaşayanlar var kullanıcı arkadaşlar genel olarak memnunlarmı. Herhangi bir kronik sıkıntısı varmı. İ5 işlemci sadece oyun film internet kullanımı için ne kadar götürür. Anakarta gömülü ram ve ekranının kötü izlenim yaratması biraz düşündürüyor açıkcası. Fiyat olarak gayet cezbedici bir ürün

• makca42 M kullanıcısına yanıt
    Bütün sorularınızın cevapları verildi forumda, okuyun. Ram anakarta ancak ayrıca 1 adet ram slotu var boşta. Buraya +8 veya +16 gb daha ram ekleyebilirsiniz, belirtildi.
  • Biraz önce F1 2017 oynarken pc'nin aldığımdan beri ilk defa çok ısındığını hissettim değerlere baktığımda resimdeki değerleri verdi.Bu sıcaklıklar nasıl sizce? Pc'yi herhangi bir soğutucu olmadan masada kullandığımı belirteyim. [Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.