Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
75.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Yüklediğim programlar düşük çözünürlükte gözüküyor. Neden acaba bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar bilgisayarın ekranını neyle siliyorsunuz? Çok leke kalıyor benim pc'de.
  • benım laptopa birşeyler oluyor..

driver ile mi alakalı

https://www.youtube.com/watch?v=ZSj1G4q-PWc
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Bendede Belirttiginiz problem oluyor. Ama arasıra. Birsey soracam. Bilgisayar üstünde telefonunuz duruyormu ben telefonu koydugumda ve arama gelecegi An yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    buyuk ihtimal inverter bozuk degişmesi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

benım laptopa birşeyler oluyor..

driver ile mi alakalı

https://www.youtube.com/watch?v=ZSj1G4q-PWc
    sanırım driver ile alakalı ancak problem yaşamayım diyerek asus aldım, monster alsaydım da en fazla bu kadar problem yaşardım bence.
  • merhaba arkadaşlar ,ben de bu ürüne sahibim ve ekranında bir sıkıntı yaşadım.Sağ alt tarafta ekran gidip gelme yapmaya başladı. Daha sonra elimle çerçeveyi tutunca ekranın LCD paneli o bölgeden komple gitti ve çatlak oluştu. Garantiye yolladım ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve 770 tl istediler. Bu kadar yüksek ücret normal midir. Alternatif bir çözüm olabilir mi?

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

• zZzaLien Z kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı hatalık bir durum yok bu kadar dandik panel yapmaları kendi hataları tüketici mahkemesine başvurun derim ben 770 tl tn panel için çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1907

sanırım driver ile alakalı ancak problem yaşamayım diyerek asus aldım, monster alsaydım da en fazla bu kadar problem yaşardım bence.

Alıntıları Göster
    hiç sorma.. asus falan hikaye olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORKY34

Bendede Belirttiginiz problem oluyor. Ama arasıra. Birsey soracam. Bilgisayar üstünde telefonunuz duruyormu ben telefonu koydugumda ve arama gelecegi An yapıyor.
    telefon pc den uzakta 59 saniye videosunu tam ekran yapınca oluyor.. opera beta kullanıyorum
    Benim laptopta da aynı sorun var hocam. Google chrome'da video izlerken veya izledikten sonra oluyor. Driver hatası kesinlikle. En son büyük Windows güncellemesinden sonra oldu. fn + f8 yapıyorum ekranı yineleye getirip sonra ilk seçeneğe getiriyorum tekrardan düzeliyor.
  • Ekranın gidip gelme sorununu yaşayanlar,

Intelin sitesinden en güncel Intel 630 driverı indirin. Windowsu güvenli modda başlatın, güvenli moddayken intel 630 driverı kaldırın. Yeniden başlatmanızı isteyecek. İndirdiğiniz driverı yükleyin yeniden başlayınca. Tekrar yeniden başlattıktan sonra tamam

Bu çözüm işe yaradı bende. Tarayıcıdan dizi vs izlenmiyordu, özellikle puhudan. Yanıp sönüyordu ekran sürekli. Sanırım en son windows 1803 güncellemesinden sonra oldu herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım ve oldu çok sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Ekranın gidip gelme sorununu yaşayanlar,

Intelin sitesinden en güncel Intel 630 driverı indirin. Windowsu güvenli modda başlatın, güvenli moddayken intel 630 driverı kaldırın. Yeniden başlatmanızı isteyecek. İndirdiğiniz driverı yükleyin yeniden başlayınca. Tekrar yeniden başlattıktan sonra tamam

Bu çözüm işe yaradı bende. Tarayıcıdan dizi vs izlenmiyordu, özellikle puhudan. Yanıp sönüyordu ekran sürekli. Sanırım en son windows 1803 güncellemesinden sonra oldu herkese.
    Güvenli modu açamadımda..

Revo unistall ile kaldırdım.

Son sürümü yükledim.

Düzeldi..

Teşekkürler

• Netflix tam ekran açtım sonuçhttps://www.youtube.com/watch?v=_gwN9jFwwtc

ekleme..

nvida driverini sildim. bir önceki sürümü yükledim sonuç aynı..

driver yok iken sorun yok...

şura bakın dun gece açılmış asus rog serisi sorun windows güncellemesi

microsoft sitesinde biriside sorunu yazmış
    https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-update/windows-10-1803-sürüm-kilitlenme-sorunu/8a773924-507a-4ba0-a85b-c4f81327b4a1?rtAction=1527013112127

burada da aynı sorun
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-1803-guencelleme-sonrasi-kilitlenme.548572/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 22 Mayıs 2018; 21:22:43 >

• NFS Payback i oynarken cpu gpu bellek çok kısa sürelerde neden yüzde doksan dokuzlarda geziyor anlamadım. asus expirence de optimize ettikten sonra oldu. Sorunu çözemeyince expirence yi sildim, sonrasında da oyunu silip tekrar kurdum ama sorun devam ediyor. COD MW3, sanırım fpsin düşük olmasından da kaynaklı olacak ki neredeyse fan sesi bile yok. NFS için ne yapabilirim?

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeY_oĞLu -- 25 Mayıs 2018; 23:57:55 >

• Dolar Euro aldı başını gitti yiğidim aslanımın başına bir iş gelecek diye ödüm kopuyor.
    1 tb sshd + 8 gb ddr4 ram taktım. Fırtına gibi oldu namıssız. Bu son güncellemeden sonra Opera'da yavaşlama + bekleme modundan çıkmama gibi abuk problemler oldu ama 1 güncellemelik işleri var onların.

Gözünüz gibi bakın makinanıza daha bu kur ile uzun süre birşey alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsserhat

Dolar Euro aldı başını gitti yiğidim aslanımın başına bir iş gelecek diye ödüm kopuyor.
    1 tb sshd + 8 gb ddr4 ram taktım. Fırtına gibi oldu namıssız. Bu son güncellemeden sonra Opera'da yavaşlama + bekleme modundan çıkmama gibi abuk problemler oldu ama 1 güncellemelik işleri var onların.

Gözünüz gibi bakın makinanıza daha bu kur ile uzun süre birşey alınmaz.
    Bu saatten sonra.. Marketten gıda almak bile güç olacak..

Teknoloji, araba vs hayal artık

• Bu linkteki Laptop ile sizin laptoplar arasından ne gibi bir fark var. Sogutma sistemi falan mı farklı. Ssd sorun değil elimde boşta ssd var.

3740tl

http://www.hepsiburada.com/asus-rog-gl502ve-dm032-intel-core-i5-7300hq-8gb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000090BRB?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 4200 tl

Eğer arada bariz fark yoksa 500 lira fazladan vermeye gerek yok. Hatta şöyle bir şey de var 3600 e ancak 1050 ekran kartı var diğer üstte verdiğim iki model de 1050ti

• Dostlar 2900 e 4 aylık bu makine alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.