Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
75.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gsserhat

Sahibinden veya letgodan 8gb ddr4 2400mhz ram olarak aratın muhakkak bulursunuz. Şu dolar kurunda 300-350 tl civarına bulunca yapıştırıp geçin. Daha ucuza bulamazsınız.

Hocam buna ne dersiniz. Alsam bizim pc ye uyar mı. Fiyatı uygun geldim amazon açılışı için indirimli galiba.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nitroture N kullanıcısına yanıt
    Uymaz hocam pc ram bu. Siz laptop ram bakacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsserhat

Uymaz hocam pc ram bu. Siz laptop ram bakacaksınız.
    Bende sonradan farkettim hocam. Mesajı editlemeyi unutmuşum. Teşekkür ederim cevabınız için.

• Merhaba asus gl553ve laptop klavye rengi sabit kalmış ve yarısı yanıyor neden acaba? değiştiremiyorumda?
  • Uzun süredir olmuyordu ama şu son zamanlarda oyun oynarken sık sık "video_tdr_failure" mavi ekran hatası verip yeniden başlatıyor. Çözümü yok sanırım hala...

Windows 10 güncellemelerinden sonra oluyor genelde anlamadım gitti.
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    windows günlüklerine bakın sistemde ne hatası olarak vermıs bakın ona göre yol izleyin. Servise göndermenizde fayda olabilir gpu unuz arızalı olabilir.
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Driver sorunu hocam. Nvidia driver ile windows bir şeyleri çakışıyor. İlk aldığımızda (7 ay önce) çoğu kişide vardı zaten bu sorun bir tek bende değil. Ama düzelmişti. Bu hafta tekrar geldi aynı sorun. chkdsk /f /r denedim, hdtune denedim, ram testi yaptım her şey sağlam.

Çakışan driver hangisiymiş bulsak silsek/düzeltsek hallolacak.
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    windows gunluklerınden sıstem hata kodlarına bak oyle bulabılırsınız belki. Sürücüleri silmek için program vardı onu kullanıp denedınız mı
    https://www.tamindir.com/windows/device-remover/

Guru3D.com
    Display Driver Uninstaller Download version 18.0.1.8
    https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
    tavsiye edilen bu

TeknoSeyiryoutube
    Ekran kartı sürücüsünü kalıntı bırakmayacak şekilde silmek
    https://www.youtube.com/watch?v=qOWF7YXno3c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 30 Eylül 2018; 21:54:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Uzun süredir olmuyordu ama şu son zamanlarda oyun oynarken sık sık "video_tdr_failure" mavi ekran hatası verip yeniden başlatıyor. Çözümü yok sanırım hala...

Windows 10 güncellemelerinden sonra oluyor genelde anlamadım gitti.
    Sorunu çözdüm sanırım. Windowsun kendi yüklediği intel ekran kartı, wifi ve bluetooth driverları çok eski sürüm. Bunları kendi sitesinden indirip tek tek kurdumen güncel versiyonlarını. Şuanda hiç hata almadan oynayabiliyorum.

İşin garibi en güncel intel hd 630 driver kurduktan sonra aygıt yöneticisinden "en günceli otomatik ara" dediğimde Windows 2017 yılına ait bir driver kurmaya kalkıyor tekrardan, bendekinin daha güncel olduğunu anlamıyor. Sanırım sıkıntı buradan kaynaklanıyor. Mavi ekran alanlara duyrulur.

• 9 ayda cihazın ssd si bozuldu.

Garantiye gönderecem faturayı bulamıyorum.

Ebrar faturayı ürünün yanında göndermemişti mail ile göndermişti (belkide göndermedi) onuda bulamıyorum.

Ebrardan satın alan biri bana yardım edebilir mi ? Faturanızı hangi mail adresinden göndermişler yazar mısınız ?

GG den mesaj atıp yeniden talep ettim ama cevap gelmedi.
  • kinkten aldığım windows 11 ay sonra etkinleştirme hatası verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

9 ayda cihazın ssd si bozuldu.

Garantiye gönderecem faturayı bulamıyorum.

Ebrar faturayı ürünün yanında göndermemişti mail ile göndermişti (belkide göndermedi) onuda bulamıyorum.

Ebrardan satın alan biri bana yardım edebilir mi ? Faturanızı hangi mail adresinden göndermişler yazar mısınız ?

GG den mesaj atıp yeniden talep ettim ama cevap gelmedi.
    şu mail den gelmiş.. [Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

• Selamlar.
    Photoshop ve Lightroom kullanırken aynı hatayı alıyorum.
    Çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz?

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)
  • _SnowMan_ kullanıcısına yanıt
    1. Nvidia GeForce Experience uygulaması bilgisayarınıza yüklü ise bunu kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın
    2. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp eski sürücüyü kaldırın
    3. Bilgisayarı yeniden başlatıp otomatik olarak sürücü güncellemesini devre dışı bırakma amacıyla internet bağlantınızı geçici olarak kapatın
    4. İndirmiş olduğunuz yeni sürücüyü Özel =>Temiz kurulum seçerek kurun (nvidia nın sayfasından indir güncel sürücüyü )

bu işlemleri yapmadan önce malvarebytes progranı indirip güncelledikten sonra tarama yapın cıkanları tekrar başlatarak silin
  • Denedikten sonra dönüş yaparım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

1. Nvidia GeForce Experience uygulaması bilgisayarınıza yüklü ise bunu kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın
    2. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp eski sürücüyü kaldırın
    3. Bilgisayarı yeniden başlatıp otomatik olarak sürücü güncellemesini devre dışı bırakma amacıyla internet bağlantınızı geçici olarak kapatın
    4. İndirmiş olduğunuz yeni sürücüyü Özel =>Temiz kurulum seçerek kurun (nvidia nın sayfasından indir güncel sürücüyü )

bu işlemleri yapmadan önce malvarebytes progranı indirip güncelledikten sonra tarama yapın cıkanları tekrar başlatarak silin
    Ne desem az kalır...
    Yardımın için binlerce kez teşekkür ederim.
    PS ve LR de sıfır sorun.
    En azından şimdilik br sıkıntı yok. Sayende sorun çözülmüş gözüküyor.
    Bunu kanıtlayan bir detay da;
    PS ve LR nin GPU ayarlarında önceden İntel HD 630 gözükürken, dediklerini yaptıktan sonra 1050TI gözükmeye başladı.
    Yani gavurun programı, tarif ettiklerini yaptıktan sonra ekran kartını görmeye başladı :)
    Valla akşam akşam keyfim yerine geldi.
    Minnettarım. Selamlar.

Sorun Çözülmüştür: VIDEO_TDR_FAILURE - nvlddmkm.sys
    (Not düşelim de başka sorun yaşayan olursa faydalansın :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SnowMan_ -- 12 Kasım 2018; 21:39:40 >

• Arkadaşlar, black friday indirimlerinde ram gören olursa, buradan da paylaşırsa çok güzel olur. Ben takip ediyorum ama denk gelemedim şimdilik.

8gb ekleme yapmak istiyorum hazır indirim varken.

• arkadaşlar bizim bu laptopda g sync varmı özelliklerde var gözüküyor

ama denetim masasına girdiğimde gözükmüyor
  • Yok, eve gidince kullanma kılavuzundan teyit ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield V deneyen var mı aramızda? Almak istiyorum ama tereddütteyim. Şu an BF1 oynuyorum vaktim oldukça ve 8 gb ram var. 8 gb daha eklersem fark yaratır mı?

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.