Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu seride fan hızını istediğimiz şekilde ayarlayamıyoruz sanırım doğrumudur ? Msi afterburner ile denedim fakat fan kontrol bölümü kullanılmıyordu. Cihaz daha 1 senesini doldurmadı fakat pubg de en düşük grafik ayarlarında işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları oyuna başladıktan yarım saat sonra 80c civarına geliyo, işlemciyi 2.4 ghz bandında sınırlayıp denedim fakat yine çözüm olmadı, ekran kartını ddu programının yardımıyla kaldırıp temiz kurulum yaptım. Sizce macunu değiştirmelimiyim veya başka önerilere açığım. Dediğim gibi 82 83c lara kadar çıktığını gördüm, altında ortalama bir soğutucuyla kullanıyorum ama etkisi yok denilecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar0606

Arkadaşlar bu seride fan hızını istediğimiz şekilde ayarlayamıyoruz sanırım doğrumudur ? Msi afterburner ile denedim fakat fan kontrol bölümü kullanılmıyordu. Cihaz daha 1 senesini doldurmadı fakat pubg de en düşük grafik ayarlarında işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları oyuna başladıktan yarım saat sonra 80c civarına geliyo, işlemciyi 2.4 ghz bandında sınırlayıp denedim fakat yine çözüm olmadı, ekran kartını ddu programının yardımıyla kaldırıp temiz kurulum yaptım. Sizce macunu değiştirmelimiyim veya başka önerilere açığım. Dediğim gibi 82 83c lara kadar çıktığını gördüm, altında ortalama bir soğutucuyla kullanıyorum ama etkisi yok denilecek kadar az.
    Isı değerleri bende de o şekilde. Ilk aldığım zamanlar da da bu şekildeydi. Soğutması çok iyi bir laptop olduğu söylenemez. Ama şükür yarı yolda bırakmadan devam ediyoruz. Varsın ısınsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nitroture N kullanıcısına yanıt
    Aynen yarı yolda bırakmıyor 5 saat aralıksız oynuyorum, sıcaklık değerleri kaç derecelere kadar normal kabul edilebilir tam hakim değilim ama alabileceğim bütün tedbirleri alıyım istiyorum. Dediğim gibi bu seride fan kontrolu yok galiba bu konuda hemfikirmiyiz cevapladığın için teşekkü ederim bu arada
  • quote:

Aynen yarı yolda bırakmıyor 5 saat aralıksız oynuyorum, sıcaklık değerleri kaç derecelere kadar normal kabul edilebilir tam hakim değilim ama alabileceğim bütün tedbirleri alıyım istiyorum. Dediğim gibi bu seride fan kontrolu yok galiba bu konuda hemfikirmiyiz cevapladığın için teşekkü ederim bu arada
    Hiç denemedim fan kontrolü falan. Pek anlamam. Zarar vermek istemiyorum o yüzden. Şu aralar 8 gb ram ekleme planım var. Garantiden çıkmıyorsa alıp ekleyeceğim. Uygun fiyat kovalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 18 Aralık 2018; 1:31:1 >
  • arkadaşlar 8gb rami kendimiz takınca garantiden çıkıyor mu, daha önce ekletip garantiyle işi olan var mı, ekletmeyi düşünüyorum, ve pc de oyun yayını yaparken anlık takılmalar oluyor, kamera takılıyor delaylanıyor bu ramle mi alakalıdır sizce, şuan 8gb 2400mhz kingston ram 295 tl ye buldum güzel fiyat değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepsZz

arkadaşlar 8gb rami kendimiz takınca garantiden çıkıyor mu, daha önce ekletip garantiyle işi olan var mı, ekletmeyi düşünüyorum, ve pc de oyun yayını yaparken anlık takılmalar oluyor, kamera takılıyor delaylanıyor bu ramle mi alakalıdır sizce, şuan 8gb 2400mhz kingston ram 295 tl ye buldum güzel fiyat değil mi?
    Garanti konusunu bende merak ediyorum. Daha once yaktıran arkadaşlardan bilgi verirse çok iyi olur.

• sleepsZz S kullanıcısına yanıt
    Bu RAM'i nerden buldunuz acaba link atabilir misiniz? Bende arıyorum şuanda fakat 385 TL aşağısı göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu

Sonunda GittiGidiyor dan 3.420 TL ye aldım. Uefi kurulum yaptım. Driver yuklemelerini yaparken bir kaç sorunla karşılaştım ve çözümünü bulamadım.

1- Realtek Bluetooth sisteminizde kurulu değil.

Bilinmeyen aygıt vardı ve diğer aygıtların içinde görünüyordu. Kaldırdım. Laptopu yeniden başlattım, fakat aynı sorunu aldım. Laptopta kurulumdan beri Bluetooth ile alakalı birşey görmedim.

2- Ekran kartı sürücü guncellemesinde ShadowPlay başarısız.

Bu nedenle de güncelleme başarısız görünüyor. Geri kalan yeşil tik alarak olumlu sonuçlandı.

3-Splendid de kurulamadı. Ne işe yaradığını bilmiyorum.

Asus sitesinde bulunan diğer sürücüler sorunsuz şekilde yüklendi.

Bluetooth sorununa çözüm bulabildin mi kardeşim?

Aynı sorun bende de var ve çözemedim daha.

• İç ekran çatladı dostlar ne yapmamı önerirsiniz? Serviste fiyatı ne kadar daha önce öğrenen oldu mu hiç?

• quote:

arkadaşlar 8gb rami kendimiz takınca garantiden çıkıyor mu, daha önce ekletip garantiyle işi olan var mı, ekletmeyi düşünüyorum, ve pc de oyun yayını yaparken anlık takılmalar oluyor, kamera takılıyor delaylanıyor bu ramle mi alakalıdır sizce, şuan 8gb 2400mhz kingston ram 295 tl ye buldum güzel fiyat değil mi?
    Bende pubg de sık sık fps drop yiyorum, anlık takılma gibi rahatsız ediyor,arka planda çalışan çoğu şeyi kapatmama rağmen 7gb civarı bellek kullanımı oluyor bende ramin yetersiz kaldığını düşünüyorum, eğer ram alıp takarsan sonucu bizimlede paylaşırsan memnun olurum.
  • quote:

Bende pubg de sık sık fps drop yiyorum, anlık takılma gibi rahatsız ediyor,arka planda çalışan çoğu şeyi kapatmama rağmen 7gb civarı bellek kullanımı oluyor bende ramin yetersiz kaldığını düşünüyorum, eğer ram alıp takarsan sonucu bizimlede paylaşırsan memnun olurum.

Alıntıları Göster
    Pubg de drop sorunu bende de var. Bende takipteyim.

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, nasıl oldu hocam?
  • mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    Airbar almıştım mıknatıslarıyla sabitledim. Ertesi gün mıknatıslardan biri düştü onu yapıştırdım tekrar yerine ve sağ ekranın altına hafifçe, cidden hafifçe bastırdım iyice yapışsın diye. İç ekranı çatladı, çok şaşırdım ilk başta. Bu kadar ucuz malzeme kalitesi beklemiyordum.Sonra Konuyu baştan sona tekrar okudum. Bir arkadaşta aynı sorunu yaşamış, ekranı gidip gelme yapmış, o da da alt kısma hafifçe bastırmış onun ki de kırılmış. Aynı yerden ve aynı büyüklükte iki kırılma, bende şaşırdım. Neyse arkadaş postun devamında Asus Türkiye ile iletişime geçmiş ve 770 TL fiyat vermişler. %45 NTSC renk gamutuna sahip vasat bir tn panel için korkunç bir rakam, resmen legal dolandırıcılık. Bir de bir arkadaş var kendisi IPS panel takmış 250 TL'ye. Ben de şu an İzmir'deyim. İstanbul'da gelince s*kerim servisin takacağı ekranı deyip Kadıköy de aynı ekranı taktıracağım bir elektronik mağazasında. Velhasıl kelam böyle hocam. Kesinlikle Asus servisi bitmiş, bir sonraki laptopum hangi marka olur bilmiyorum ama rog da olsa asus almayacağım.!

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    hocam malzeme çok kaliteli değil fakat siz de biraz sert bastırmışsınız galiba.
  • SSD aldım laptopun vidalarini sökmeme rağmen kasasını açamadım yardımcı olabilecek var mı?

• mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    Emin olun sert bastırsam söylerim, öyle lafı gevelemeyi sevmem.Aynı yerden aynı büyüklükte kırılmayı biri daha yaşamış, birebir aynı bu arada fark yok çatlama şekli olarak. Garantinin en azından Asus adına bir b*ka yaramadığını öğrenmiş oldum. Zaten hatırlarsanız ben önceki sayfalarda içindeki 1050Ti a hürmeten tn panel ve malzeme kalitesizliğine göz yumulur dedim. Bir yandan da sevinmedim değil. Evde Xbox One X ve 4K HDR tv mevcut fifa 19 u malum Şehir dışında olduğum için laptoptan oynuyorum. Eve dönüp fifa 19 demoyu denediğim de bu başka oyun dedim. 😄 Kız kardeşime celeron 3350 işlemcili laptop aldım, bir IPS paneli var varya tokat manyağı yapar bizim laptopu, IPS paneli taktıracağım mis gibi, Netflix, film ve oyundan alacağım zevk ve görüntü kalitesi kat be kat artacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Emin olun sert bastırsam söylerim, öyle lafı gevelemeyi sevmem.Aynı yerden aynı büyüklükte kırılmayı biri daha yaşamış, birebir aynı bu arada fark yok çatlama şekli olarak. Garantinin en azından Asus adına bir b*ka yaramadığını öğrenmiş oldum. Zaten hatırlarsanız ben önceki sayfalarda içindeki 1050Ti a hürmeten tn panel ve malzeme kalitesizliğine göz yumulur dedim. Bir yandan da sevinmedim değil. Evde Xbox One X ve 4K HDR tv mevcut fifa 19 u malum Şehir dışında olduğum için laptoptan oynuyorum. Eve dönüp fifa 19 demoyu denediğim de bu başka oyun dedim. 😄 Kız kardeşime celeron 3350 işlemcili laptop aldım, bir IPS paneli var varya tokat manyağı yapar bizim laptopu, IPS paneli taktıracağım mis gibi, Netflix, film ve oyundan alacağım zevk ve görüntü kalitesi kat be kat artacak.
    Çok geçmiş olsun, sıkmayın canınızı cana geleceğine mala gelsin, malzeme kalitesi kötü de olsa kullanıcı hatası söz konusu olunca teknik servislerin acıması olmuyor. Eğer bu cihaza ips panel taktırırsanız burada tekrar buluşalım Bende memnum değilim ekrandan hatta harici monitör almayı düşünüyorum.

• tatar0606 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Gerçek servis anlayışı bu değil, abd ve avrupada gerçek servis anlayışı var. Nefret ediyorum bizim milletin bu huyundan, üçkağıtçılar yeminle. 18 tane siparişim elime ulaşmadı hepsi tek tek iade yapıldı Gearbest te ya bu gavurların iş ahlakı sözde biz Müslümanlardan fersah fersah önde. Neyse konuyu yeterince dağıttım. İstanbul'a dönüp taktırdığımda post atarım muhakkak. 👍

• tatar0606 kullanıcısına yanıt
    Laptopa 300 liraya kingston 8GB 2400mhz ram taktım. Bilgisayar oh be dedi sen nerdeydin dedi... Pubgdeki ram kullanımı direk 9gb civarlarına geldi rahat rahat çalışıyor pc anlık takılmalar gitti. Öneriyorum. Pc canlandı...
  • quote:

Laptopa 300 liraya kingston 8GB 2400mhz ram taktım. Bilgisayar oh be dedi sen nerdeydin dedi... Pubgdeki ram kullanımı direk 9gb civarlarına geldi rahat rahat çalışıyor pc anlık takılmalar gitti. Öneriyorum. Pc canlandı...
    300 liraya iyi bulmuşsunuz, bende ikna oldum en kısa zamanda bende güncelliycem rami, sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.