Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
75.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bios güncellemesini ne için yapmalıyım?

Birde bu garanti süreci ne kadar sürer, hangi evrakları göndermeliyim? Değişim olmazsa şu an kullandığım pc'ye zarar gelir mi çünkü ilk defa bir garanti süreci başlatacağım bu tür teknoloji ürünlerinde.

Cevap için teşekkür ederim.
  • sayitguler kullanıcısına yanıt
    gidip gelmesi 15 gün sürer. para iadesi yada ürün degişimi olur mu bilmem Servisin tutumuna baglı ayrıca satın aldıgın yerde ürünun kalmıs olması lazım hala satılıyor olması lazım. Para iadesinden ziyade eş deger ürün almak istedigini söyle ama para iadesi yaparlar muhtemelen....Servisi arıyorsun ürünün kutusu duruyor ise hala içine kutudan ne cıktı ise içine koyup kapıya gelen kargo görevlisine veriyorsun. Adresini aradıgın zaman alacaklar. Zarar gelir mi gelmezmi bilemem yarın ben hayatta olacak mı bilemem......

Sonucta ürün garantili garanti kapsamında anakartı degiştirmelerini söyle. Tabi bunu uygulayan teknik servisin tutumuna bağlı. Gönderim yaparken bir kagıda yaz garanti kapsamında anakart degişimi ile sorun hal oluyor ise onun yapılmasını iste tabi bunu güzel bir dille kibarca yaz. notebook kapagın arasına koy ve bantla....

Sorun bulurlarsa yapacakları buyuk ihtimal para iadesi aldıgın yerde hala satılıyorsa ürünü değiştirirler. Yada müsteri temsilcisi ile konusursun para iadesi istemiyorum eş deger bir ürün verin diyebilirsin ama bunuda cok ender yaparlar

• sayitguler kullanıcısına yanıt
    bios güncellemesi icin dunya kadar kaynak var . Kendiniz ögrenirseniz daha iyi olur
  • Beyler laptopun içindeki 256gb ssd lehimli mi? Değiştirebiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsserhat kullanıcısına yanıt
    Değiştirilebiliyor ancak nvme ssd kurulumunu denediğimde bilgisayara tanıtamadım, o nedenle sata ssd almanızı tavsiye ederim.
  • merhabalar ürünü ikinci el olarak almak istiyorum kronik bir problemi vs. var mı acaba?
  • mfatih1907 kullanıcısına yanıt
    Fakat ben 1 tb sshd taktım pc ye yer kalmamış oluyor o zaman :)

• Beyler 512 mb 1 tb fark etmez. Kullananlar ne önerir. Hangi marka tip model harddisk uyar?

Bir url atın size zahmet be
  • Merhabalar, touchpadim düzgün çalışmıyor sebebi ne olabilir?
  • revengefire44 R kullanıcısına yanıt
    https://www.asus.com/Laptops/FX502VE/HelpDesk_Download/

driver problemi olabilir mi?
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    Islak mendille silmiştim sanırım ondan dolayı oldu bir kaç saat içinde düzeldi teşekkür ettim yine de
  • gsserhat kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremiyordum size bahsetmek istediğim, görseldeki fark.[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)
  • Laptop prize takılı iken pili full dolu olduğunda gücü prizden aldığını nereye bakarak anlarım?

Nette bununla ilgili bir sonuç bulamadım. Bataryayı öldürmek istemiyorum, gömülü bataryayı prize takılı olarak kullandığında bataryanın ömrünün daha uzun süreli olduğunu okudum da, bataryanın canına okumayayım. Gücü direkt prizden alıyormuş falan filan yazıyor.
    şarjı %30 altına düşürmeden kullanın adaptör devamlı takılı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 10 Nisan 2019; 21:21:47 >
  • Arkadaşlar ROG serisinin oyun performansı nasıl? FPS DRop gibi sorunlar yaşayan var mı? GL503VM almayı düşünüyorum bir arkadaştan önerir misiniz?
    Hocam ben kullandığım metodu söyleyeyim. Genelde pili en az öldüren değerler 40 70 arası olduğu için Asus Battery Health Charging yazılımını devreye sokuyorum
    En uzun ömür moduna tıklıyorum. Pil 60 üstüne dolamıyor. Herhangi bir kayıp yaşamadım bu konumda 1 yıldır kullandığım cihazda.

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Benim eski kafayı yeni yeni bilinclendiriyorum. Bu dediğini dikkate alacağım. Ben de şu anda performans kaybı yaşamadım ama full şarj etme ve full bitirme ile kullaniyordum. Uygulama bende var ama full şarj modunda.

Laptopu masası hariç evin her yerinde kullanıyorum da :DD

• Edit: Gelen ses soğutucu ayaklığına baskıdan dolayıymış, sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitguler -- 18 Haziran 2019; 2:40:41 >
  • Arkadaşlar laptopu ilk alanlardan biriyim. Satma düşüncesi hasıl oldu çünkü masaüstü gaming pc almayı düşünüyorum. Temiz laptop isteyen olursa burdaki arkadaşlardan bana ulaşabilir. (Ek 8 gb ram ve 750 gb hdd takılı haldedir.)
  • Arkadaşlar hdd ekleyeceğim laptoba asusa mail attım ve

Ürününüzün desteklenen donanım bilgisi aşağıdaki gibidir. Desteklenen donanımları kullanarak inceleme yapabilirsiniz.

1TB 5400RPM SATA HDD
    1TB 7200RPM SATA HDD
    2TB 5400RPM SATA HDD
    128GB/256GB/512GB SATA3 SSD

mesajı geldi 500 gb takamaz mıyım?

bu ürünü almayı düşünüyordum.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.