Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ed Woodward öldü

Agnelli öldü

Perez öldü

İşte ben, Aleksander Ceferin karşındayım.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Deli gibi para harcayıp harcayıp başarı getiremiyorlar. Sonsuza kadar deli gibi para akıtamazlar o takımlara giden futbolcçu tipleri de belli başlı oluyor. Evet büyük bir riskler katılıyorum. Dediğim gibi Uefa derhal transfer yasağı getirmeli bu takımlara. zamanında Malaganın gözünün yaşına bakmadılar. Burada yıllarca dağindim ben bu konuya. Herkesten çok ben istiyorum Psgnin city bitmesini piyasanın eskiye dönmesini, ancak ayrı bir lig kurmak bu işin çözümü değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Söyledik burada. Avrupanın ve tüm dünyanın sporu olan futbola bu vahşi kapitalizmi getiremezsiniz dedik. Sosyal adaletin en gelişmiş oludğu avrupa kıtasında böyle bir şey yaptırmazlar adama. Geçmiş olsun futbol katillerini rüyaları sona erdi

Vahşi kapitalizmlik bir şey olduğunu düşünmüyorum, Onmilyonlarca kişi tarafından takip edilen kulüplerin üzerinden kazanılan paraların maçları belki 20k kişi tarafından izlenmeyecek kulüplere saçılması haksızlık bence. ESL'ye karşıyım ama büyük kulüplerin hakkını verecek bir denge de olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 20 Nisan 2021; 22:41:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla zaten haberlere göre bazı kulüpler yan çizdi bile. Taraftarlar Perez'in haklı olduğunu gördüğünde çoktan iş işten geçmiş olacak. İnşallah Perez de istifa eder, yanında durmayan tüm kulüpler de borç içinde denizin dibini boylarlar. Bu saatten sonra hiçbir taraftar ağlamasın, bunu kendileri istediler.

İnşallah gelen haberler doğrudur, ABD sermayesini istemeyen Liverpool, Londra, Manchester holiganları takımlarını ne kadar ayakta tutacak görelim.

2005'te Glazerlara karşı RIP Man UTD pankartları açıp, sağı solu yıkıp 2008'de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu donla kutlayan Manchesterlılar

2010'da yine ABD sermayesine karşı fakir edebiyatı yapıp 2018'de Şampiyonlar Ligi, 2019'da EPL şampiyonluğu gelince günlerce sokakta yatan Liverpool taraftarı

Hepsi ikiyüzlü.

Umarım bir daha başarı yüzü göremezler. Bunlara Emile Heskey, Di Santo, Nunez, Djemba Djemba gibi kazmaları izlemek müstehak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 20 Nisan 2021; 22:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Deli gibi para harcayıp harcayıp başarı getiremiyorlar. Sonsuza kadar deli gibi para akıtamazlar o takımlara giden futbolcçu tipleri de belli başlı oluyor. Evet büyük bir riskler katılıyorum. Dediğim gibi Uefa derhal transfer yasağı getirmeli bu takımlara. zamanında Malaganın gözünün yaşına bakmadılar. Burada yıllarca dağindim ben bu konuya. Herkesten çok ben istiyorum Psgnin city bitmesini piyasanın eskiye dönmesini, ancak ayrı bir lig kurmak bu işin çözümü değildi.

bunlar yasak falan getirmez. katar'da 6500 işçi öldü. fifa başkanı katar bu konuda harika iş çıkarıyor dedi. bu adamlardan adalet falan bekleme. sonsuza kadar para akıtırlar ne olacak ki. futbola akıttıkları para petrollerinin yanında ne ki. sonra piyasa şişer. açgözlü sözde devrimci futbolcu milleti daha çok para ister. sonra dernek statüsündeki real barca batar. olacak olan bu. fifa'dan uefa'dan bunları frenlemesini bekliyorsan boşa bekleme. hatta bundan sonra psg'yi arşa çıkarırlar. yazık oldu.

• O ligler tüm ulusun, tüm şehirlerin birlikte ortaya çıkardığı bir değer. Şehirler arası rekabetin getirdiği şampiyonlğun granada deplasmanında kaybedildiği, zenginler ile fakirlerin aynı sahada eşit olduğu ortamda güzel. Tüm katılımcıların hakkıdır o para. Real Madrid eskiden tek sezonda 200 milyon uro harcayan tek kulüptü. Ta ki psg city gelene kadar. Yani iyi yönetilen piyasayı domine edebiliyordu. Artık o sistem yok bnun suçlusu küçük takımlar değil. Psg cityye izçin veren uefadır. Bir yanlış başka yanlışla kapatılamaz. Büyük kulüpler zaten daha büyük sponsorluklar alıyor. Yurt dışında taraftar kitlesi oluşturuyor. Clyi alıyor ödül kazanıyor bu yeterli. Atm yıllarca iyi yönetilerek dev kulüpler arasına girdi. Demek ki zor bir şey değil.

Rekabetin eşit olduğu bir sistem sağlanmalı. Bunun içinde istedğim şey Psg City ye transfer yasağı koyulması. Bu işin çözümü tavan fiyat ve gelir dışı para katılımın engellenmesi olacaktır.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

İnşaat işlerinde ölüm hep vardır bunun katarı karalama kapmanyası olduğunu düşünüyorum. Özellikle Sudi ARabsitanvb tarafından. Türkiyede de her yıl inşaatlarda 1000 kişi ölüyor en az. 6500 işçi 10 yıllık sayı.Katar gibi devamlı inşaat yapılan bir ülkede normal bu sayı. Ne yazıkki tüm önlemlere karşı inşaat sektördünün kötü yanı bu.

Uefayı düzeltmesi gerekenler de devletler. Bakalım neler olacak ama Real Madrid batmaz. Barcelona ne hali varsa görsün

• JP Morgan bunlara 6.5 milyar dolar kredi açtı. Perez, kulüpler anlaşmayı imzaladı bir yere gidemezler demedi mi dedi. Bence o kadar kolay değil. Haberler de spekülasyondan öteye gidemiyor. Hep üç beş tweet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City ve Chelsea iyi geri vites yaptı. Sırada kim var ?

• #SONDAKİKA

Liverpool oyuncularından açıklama: "Avrupa Süper Ligi'nin yapılmasını istemiyoruz. Takım olarak görüşümüz bu şekilde. Bu kulübe ve taraftarına olan bağlılığımız sorgusuz ve koşulsuzdur. Asla yalnız yürümeyeceksiniz."

• #SONDAKİKA

TFF Başkanvekili ve UEFA Asbaşkanı Servet Yardımcı: "Manchester City ve Chelsea, Avrupa Süper Ligi'nden çekilmişler. Atletico Madrid de öyle. Çözülme bekliyorduk zaten. Böyle bir darbe dünya futbolu için zaten kabul edilemezdi. FIFA ve UEFA bu süreçte katı durdu."

• Takıma ve taraftara bağlılıklarını lafta değil icraat ile göstersinler de kulüplerinin bu zor günlerinden %50 indirime gitsinler maaşlarda. Dünya ne çektiyse şöyle ikiyüzlü ucuz popülist insanlardan çekti.

Liverpool 4 verirken Man Utd 5 verse arkasına bakmayacak adamlar gariban edebiyatı yapıyor. Dediklerim takımların ve futbolcuların %99'u için geçerli, sadece Liverpool veya Manchester özelinde değil.

• #SONDAKİKA

TFF Başkanvekili ve UEFA Asbaşkanı Servet Yardımcı: "Ceferin, Avrupa Süper Ligi kulüplerine; 'Siz kimsiniz? Siz sadece başkansınız, futbolun sahipleri değilsiniz' dedi. Futbol öyle bir şey değil. Futbolun bir ruhu var ve bu ruhu parayla satın alamazsınız."

• UEFA, daha önce "yok" dediği fazladan 4 milyar euro olduğunu kabul etmek zorunda kaldı.

• #SONDAKİKA

TFF Başkanvekili ve UEFA Asbaşkanı Servet Yardımcı: "Avrupa Süper Ligi'ne imza atan takımların bu sene Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nden men edilecekleri konusu hiç gündeme gelmedi, tartışılmadı bile. Böyle bir şey olacağını da sanmıyorum."

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Takıma ve taraftara bağlılıklarını lafta değil icraat ile göstersinler de kulüplerinin bu zor günlerinden %50 indirime gitsinler maaşlarda. Dünya ne çektiyse şöyle ikiyüzlü ucuz popülist insanlardan çekti.

Liverpool 4 verirken Man Utd 5 verse arkasına bakmayacak adamlar gariban edebiyatı yapıyor. Dediklerim takımların ve futbolcuların %99'u için geçerli, sadece Liverpool veya Manchester özelinde değil.

yaparlar mı hiç. bu devrimci futbolcu alemi için aziz yıldırım'ın mercenary dogs söylemi çok münasip

• Liverpool’lu tüm oyuncular aynı anda bu tweeti paylaştı.

“Bunu sevmiyoruz ve gerçekleştirilmesini istemiyoruz. Takım olarak görüşümüz bu şekilde. Bu kulübe bağlılığımız sorgusuz ve koşulsuzdur. Asla yalnız yürümeyeceksiniz.”

• Yazıklar olsun gitti bi avrupa süper lig zevkimiz olucaktı elimizden aldılar.

• #SONDAKİKA

Manchester City, Avrupa Süper Ligi'nden çekilme işlemlerinin başlatıldığını açıkladı.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.