Arkadaşlar ben eski sistemin mezunlarındayım. Ygs-Lys 2016 Sınav neyse de 95 ortalama nedir abovv(28k mezun Sınav kısmında ise 10k üzerine helal olsun. Devlet okuluysa helal olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] DH ÜYELERİNİN SIRAMALARI VE NETLERİ (8. sayfa)
-
-
adam geldi ya adam
-
-
Hala forumda misafir olarak gezindiğimiz zamanların konusu. Zaman çok hızlı geçti ama geç olsun güç olmasın diyelim :D
-
amanin hocam silmeyi unutmuşun bazı yerleri
fen hakkında da tavsiyen var mı kitaplarla mı denemelerle mi ilerledin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 17 Mart 2023; 21:37:30 > -
Neresi hocam
-
okul kodu hocam ama sana kalmış tabii
-
Anladım hocam. Ama bu sonucu büyük oranda oraya borçluyum bilakis durmasını isterim :D
-
vayyyy bakalım neymiş merak ettim
-
vay tm de ilk 2k da o kadar geri atmıyomış bende 85 obp diye üzülüyodum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam fende seni en çok geliştirdiğini düşündüğün sbler hangileri
-
Hocam ben soru bankasından çok konuların mantığını anlama odaklı gidiyordum beni geliştirdiğini düşündüğüm için. Ama soru bankası olarak biyolojide palme, kimyada aydın ve orbital, fizikte de 3d olabilir sanırım
-
teşekkürler hocam
-
YDS hiç calismadan bu sıralar halis mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam gazi tıp türkçesini yazdım
-
Rica ederim hocam kolay gelsin şimdiden
-
Ösymnin 2018'den itibaren olan ydt sınavlarını çıktıkça çözerdim onun dışında bu sınav için bir çalışmam yoktu ama günlük hayatta ingilizceyi kullanıyorum bir şeyler izlerken, oyunlarda, kitap okurken, bazı dersler için araştırma yaparken falan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X