Şimdi Ara

█►ANA KONU █►Discovery KİTKAT GELDİ HAYIRLI OLSUN HEMDE BOMBA. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
8.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 69 Gün 8 Saat 30 Dakikalık 'yakın' bir zaman dilimi sonrası yazıyorum.

Siz bu konuyu açtıktan sonra Dünya'da yaklaşık;
    24.967.500 bebek doğdu (saatte 15bin),
    199.740 bebek boğarken öldü,
    9.987.000 kişi öldü(bebekler dahil saatte 6bin).

Ama her ne hikmetse hala güncelleme gelmedi.

GM ile bir alakanız var mı bilmiyorum ama insanları kandırarak prim yapmaktan vazgeçin.

Düzeltme-diğer istatistikler için link
    Düzeltme 2- Ek istatistikler link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sibereren -- 31 Ekim 2014; 21:03:10 >

• Güncelleme varmı yokmu beyler, order and chaos oynuyorum online olarak, bu jelly beandan mıdır nedir bi mesaj geliyor okurken bile oyunu kapatıyor. Ev arkadaşım oyun açikken herşeyi yapıyor. Kitkat gelse düzelir belki diye umut ediyrum
  • buraya girip girip gülüyorum. bakalım telefonun garantisi bitmeden gelecek mi güncelleme.
  • konu : 23 Ağustos 2014; 12:28:50 tarihinde yazılmış.
    az önce sistem güncelleme > yeni sürüm için kontrol et dedim.
    ve aman tanrım dedim.
    "Son Sürüm Yüklü"

adamlar nisandavericez dediler illa nisan olacak galiba hahaha
  • birumut kullanıcısına yanıt
    Kasım'ın bitmesine ne kaldı, 25 gün dediğin nedir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turketna -- 6 Kasım 2014; 8:23:18 >
  • Artık beklemiyoruz kardeş. Sadece aldığımıza pişmanız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitkat full ve arkasından android L tüm beklentileri telafi edermi acaba ! olur acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: birumut

kitkat full ve arkasından android L tüm beklentileri telafi edermi acaba ! olur acaba :)

Android Lollipop'a inanan biri var mı acaba ? Elite'in bile 1 yıldan önce alacağına inanmıyorum. Bize 4.4.4 gelsin yeter. Zaten daha da hicbir GM kullanıcısının markaya guvenecegine sanmıyorum.

• Moto G (2. nesil), Nexus 4 ve 5'ten bile önce Android L alıyor: http://www.androidpolice.com/2014/11/11/motorolas-soak-test-lollipop-moto-g-2nd-gen-appears-next/

Biz de burada KitKat bekliyoruz
  • bir senedir kitkat yalani ile oyalaniyoruz millet lolipopa geçti...
    bu firma sahtekar millete kitkat gelecek diye satti discoveryleri ne helen var ne giden.

kisacasi gidin kurumsal bi firmadan telefon alin Motorola asus gibi..general mobile tipik türk kafasi satana kadar dil dok kandir SAT sonra ürünün arkasinda durma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 15 Kasım 2014; 11:06:04 >
  • quote:

kitkat full ve arkasından android L tüm beklentileri telafi edermi acaba ! olur acaba :)

lolipop yalan
  • quote:

Bu mesajdan anladığım firma; "yapacağımız yaptık, üstüne tüy dikmek istiyoruz, müsadenizle..." demek istemiş. Ne android L'si, kit kat'ı ver bir daha selamlaşmayalım bile. Hala ısrarla yerine getiremeyeceğiniz taahhütleri vermekten de vaz geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

bir senedir kitkat yalani ile oyalaniyoruz millet lolipopa geçti...
    bu firma sahtekar millete kitkat gelecek diye satti discoveryleri ne helen var ne giden.

kisacasi gidin kurumsal bi firmadan telefon alin Motorola asus gibi..general mobile tipik türk kafasi satana kadar dil dok kandir SAT sonra ürünün arkasinda durma..

Kurumsal firmadan telefon aldık. Samsung S3'e Jelly Bean çıkartıyorum diye telefonun içine etti. Gittik, Discovery aldık. Allahı var, güncelleme yapmadığım için S3'den hızlı çalışıyor. Bu saatten sonra, hele Kitkat artık "eski" Android sürümü olmuşken KitKat verse ne olur, vermese ne olur. General Mobile da bizi hayal kırıklığına uğrattı. Samsung, hele adını bile anmak istemediğim Zte ve Huawei gibi utanmaz firmalarla çöplüğün dibine gitti.

• quote:

/>

Ne yükledin be dostum! Bu kadar uzun sürdüğüne göre boyutu bir kaç terabyte vardır diye düşünüyorum. Fakat Benim 16gb'lık hatırlatırım. Kasım ayında güncellemenin geleceğinden eminiz(!) de boyut terabyte olursa sıkıntı olur. Kısa kes bence yükleme işini.

• Ben eminim Kasım ayı 30 değil de şöyle 150, 200 çekiyor olsa kasım güncellemesi yetişirdi.

• gm nin güncelleme vereceği yok 2 yıl oldu telefon piyasaya cıkalı verse verirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napsahki -- 27 Kasım 2014; 1:03:45 >
  • ben inanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

ben inanıyorum

Neye?

• dün vazgeçtim 4.4 beta dan tekrar düşürdüm 4.2 ye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.