Şimdi Ara

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.992
Cevap
8
Favori
84.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The souls migration

yanılıyorsun. ben oynadığı oyunu beğenmedim. abartılacak kadar iyi değiller. kalecimizin durması gereken yerde olmaması nedeniyle topu kendi ağlarımıza attık. bu da italya'ya yaradı. biz defans bile yapmasını beceremedik. daha iyi bir takım italyanın karşısına çıktığında, onları aynı bizim gibi yapacaktır. ilk maçta hem de.

İtalya baskı bile kurmadı yorulmamak için . Performanslarının % 50 sini bile göstermediler . Bi ara chellini bizim oyuncularla kafa buluyordu stoperden kalkıp forvet gibi ceza sahasında top bekledi . Hatta stoperden ceza sahasına kadar top bile sürdü adam . İtalya dalga geçe geçe kazandı yani kasmadılar bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Yahu defans yaptık bence iyiydik ama 90 dk hangi takim defans yapabilir illaki hata yapacaksin bu kadar savunmaya dayanamazsin , Uğurcana da bu kadar geri pas atarsan hataya zorlarsin adami

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İtalyanın kalecisi bi ara yedek kaleciyi çağırıp tavla falan oynayacaklar zannettim . Adam terlemedi bile

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Yok enseyi o kadar karartmamak lazim ben duzeliriz diye düşünüyorum

• Bu kadar gazlarsan oyuncuları böyle olur, ayrıca hâlâ aynı fikirdeyim altay kalede olmalı, altayın mentaliyesinin daha güçlü olduğuna inanıyorum, daha istekli, daha konstantre bir çocuk. Antrenman yapması gerekirken pizza çiğ köftr reklamında oynayan arkadaşada 45dk zordayandık, press yok, defansa yardım yok, hücuma katkı yok. Bir de şu hakanı kanatta oynatmayın artıkya. 4 4 2 baklava oynat santrafor arkasına koy, 4 3 3 de ortaya nebikiyim 3 5 2 de içe koy da kanada koyma be kardeşim adam öldü. Ceza sahasına yakınken etkili olabilecek adama savunma yaptırmayaka kalkıyorlar.

• zorradam kullanıcısına yanıt

Sagol

• italya'nın futbolunu ben gerçekten beğenmedim. yalan yok, gol arayan iyi bir gs'nin futbolu bile daha çok zevk verirdi emin olun. ilk 45 dk. zaten zaten italya'nın durumunu özetliyor. bu takımda, cengiz'in kontra atağına eşlik eden bir oyuncu çıkmaz mı hiç ya? burak'ın son dakikada yakaladığı gollük şut imkanı? bunları görmezden gelemeyiz. orta sahada ayağında topu geveleyen ve kaptıran bir defans oyuncumuz yaptığı bast bir hata değildi. ülkemizdeki futbol kulüplerinin sayısını biliyor musunuz? bu konuda, hocayı yanlı ve yanlış futbolcu seçimi konusunda eleştirenlerin tamamını ben haklı buluyorum. burak kötü bir futbolcu değil. ama bu tarz futbol oynatırsan onu kötü gösterirsin. cengiz'e de hakan'a da yazık oldu. bazılarımız da caner ismini anmış. caner ne yapsın bu kadroya.. sinirden kırmızı bile görürdü sanıyorum. kimse gücenmesin. 3-0 dan 3-3'ü gördük mü bir önceki maçta. şenol hoca bile italya'yı övdü ise maç başlamadan önce.. daha da söze gerek yok.   ya onlar da insan biz de insanız. onlar topla yatıp kalkıyor da uzaylı mı oluyor? böyle futbolu asla ama asla görmemeliyiz. sanki futbola yeni başlamış bir ülke gibiydik.

@Kesinizmirliksk2

@Faıthful

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 12 Haziran 2021; 3:41:6 >

• Ozan ın karşısında siyah beyaz forma olmayınca yine boş boş gezdi sahada

Bjk dışında maçı yok elemanın

• İtalya ter atmadan maçı aldı. Sahadakilerin fransa holland maçlarını izlemesem. Amatör takım sanırdım. BU kadar rezalet bir futbol bu seviyede bayadır izlememiştim. Bunun taktikle dizilişle açıklanacak hali yok. İTalya top oynamadana ldı maçı. Karşıda fransa prtekiz falan olsa 7.0 8.0 biterdi

Futbolda ruh ve ciddiyet neden önemli görün. Halısahada yapılmayacak hataları yapan bir 11 vardı sahada.Bu Kadronun bir tarafları kalkmış fena şekilde. Değil italya böyle oynasak san marino bile gol bulurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 12 Haziran 2021; 7:8:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sugar23

İtalya finalistlerden biri olarak gözüküyor. Taktiksel olarak hiçbir kusurlarını göremedim. Taktik dehası şenolun kapanıp hızlı çıkma düşüncesinde olacağını bildikleri için kaybedilen topları ön alanda presle çok hızlı geri aldılar fakat bu sefer de dar alanda kapalı savunmayla karşı karşıya kaldılar. İkinci yarı baskıyı düşürür gibi oldular o sebeple orta sahaya kadar gelebildik bu sayede kendilerine alan açtılar,sonra kaptıkları toplarla golleri attılar,skoru alinca da iyi oyuncuları çıkarıp riski etmediler. İtalya maçlarını takip edeceğim,ön alandaki presi aşsan bile defanslarında duvarla karşılaşıyorsun geçmek çok zor,iyi takimlara karşi görmek isterim. Neden 2018 den beri yenilmediklerini görmüş olduk

Çok doğru biir tespit.talya çok sağlam bir takım olmuş, Mancini de maçı çok iyi yönetti

Her ne kadar İtalya bizden iki gömlek üstün bir takım olsa da Şenol Güneş hem oyuncu seçimi hem de taktik anlamında tamamen fiyaskoydu.

• Takım rezil oldu hala gruptan çıkarız diyenler var. Gerçeği kabullenmek bu kadar zor değil.

• Maçtan sonra Altay fotoğrafı paylaşmak acizlik.

Fenerbahçe muhabirleri cidden sıkıntılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohhh boyle siyasilere boyle takım ohh sevındım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Maçtan sonra Altay fotoğrafı paylaşmak acizlik.

Fenerbahçe muhabirleri cidden sıkıntılı.

Hocam senin takım niye Kayseri oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ozan ın karşısında siyah beyaz forma olmayınca yine boş boş gezdi sahada

Bjk dışında maçı yok elemanın

Öne doğru oynatılmadığı zaman Ozan verimli olamıyor. FB ve Milli takımda iyi oynadığı maçlar kaleye yakın oynadığı maçlardır. Kaleye uzak oynatıldığında verimi düşüyor.

Dün maç kadrosu ve oyun sistemi komple hatalıydı zaten. Öyle olunca çoğu oyuncu kötü oynadı. Çift forvet gibi çıkıyorsun maça ama tüm maçı kendi alanında kabul ediyorsun. Maçın büyük kısmında Burak Yılmaz'a uzun top oynadık.

Çıkan kadro ofansif ama oynanan oyun defansif. Ofansif oynayacak kadro ile kalkıp oyunu kendi alanında kabul edersen böyle olması çok normal.

Maç içerisinde takım oyununun değişmeyeceği de zaten maç başladıktan sonra belliydi çünkü kenarda ki hoca yani Şenol Güneş maç içerisinde taktik değiştirebilen bir teknik adam değil. Maç okuyabilen ve oyunun gidişatına göre taktik ve oyuncu değiştirme yeteneğine sahip bir teknik direktör değil.

Maç öncesi iyi taktik kurarsa takımları maç kazanır kötü taktik kurarsa kaybeder. Tabi rakip hocalar onun takımları iyi oynarken başka taktiye geçip iyi oynamaya başlarlarsa o iyi başladığı maçları da kaybediyor Şenol Güneş çünkü oyun sırasında taktik değişiklik yapabilen bir teknik adam değil.

Dün orta alanda yaptığı değişiklikler çok saçmaydı. Takımın sistemi sorunlu sen sistem değiştirmeden sadece oyuncu değiştirdin. Ardından 2 gol daha yedin. Oyuncular içlerinden hoca bileti bize kesti ama yerimize soktuğu oyuncularda bir şeyleri değiştiremediler demişlerdir.

• Futbolcuların bireysel olarak kaliteli olabilir ama takım olamadığın zaman böyle oluyor.

Milli takımı bu kadar ruhsuz oynarken görmedim. Adamların yaptığı baskıyı biz yapamadık, biz onlar kadar koşmadık, şu futbolcumuz daha iyiydi diyeceğimiz tek bir isim yok.

Kalecimiz degaj yaptı, top İtalya yarı sahasına gidene kadar 3-4 saniye geçiyor. Kafayla karşılayan italyan futbolcusunun 1 metre yanında bile oraya koşan adamımız yok. Adam kafayı vursun karşılasın diye kaderci şekilde izleyen futbolcularımız var.

Böyle ruhsuz bir takım hiç bir takımı yenemez. Aynen böyle sahaya gol yemeyelim diye çıkar.

Hiç bir ciddi takımla oynamadan 20 yıl önce tesadüfen başarı elde eden ve halen onun ekmeğini yiyen şenol güneş ile nu kadar olur.

• Net şekilde Şenol efendi , Fatih terimin yakaladığı jenerasyonun ekmeğini yedi geldiğinden beri ,

Tıpkı Beşiktaş’ta da biliç in ekmeğini yediği gibi

Bu Şenol efendi hoca falan değildir benim gözümde

• Böylesi daha iyi oldu kazansaydık gündemi değiştirmek için bahane olacaktı

• Euro 2008'den sonra elle tutulur bir tane olsun başarı yok. +10 yıldan fazla bir kayıp mevcut iken belkide kağıt üstünde en iyi milli takım kurabileceğimiz dönemde alınan skor gerçekten çok kötü. Hak edenin kadroda olmadığı,oynatılmadığını düşünüyorum. Menajer oyununa çevirilmiş bir oyun dönüyor burada. Bazı futbolcular sırf belirli başlı takımlara pazarlamak amaçlı oynatılıyor.
    Yeterli seviye de olmayan kişiler kadroda.
    Sol bekimiz yok. Umut ile bu iş yürümez burası ligimiz değil.
    Ozan ile bu iş olmaz. Tamamen çöp ve en fazla milli oyuncular arasında da yer alıyormuş.
    Kenan ile de olmaz bir tane ayağına top almışlığı yok.

Kenan alındı kadroya neden Serdar Dursun alınmadı halen sorguluyorum. İkinci ligde oynuyor diyemi? Kenanda ikinci ligde oynuyor,Umutta..
    Neden Kerem seçilmiyor? Skoru değiştirecek en etkili kişi bence..
    Neden Cengiz ilk11 değil? Kenan 70 dakika boyunca ne yaptı? Cengiz 45 dakika oynadıysa en az 2-3 pozisyon zorladı.
    Neden neden neden diye belkide 100 tane neden çıkarabilirim. Jenerasyonu bu adamın elinden kurtarmak gerekiyor. Ağlaya ağlaya başa getirtti kendini harcatmamak gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sosyal medyada,spor programlarında forumda italyanın futbolunu beğenmemiş çoğu yorum gördüm.Ben bayıldım bu futbola bayern gibi sürekli önde baskı sürekli hücum nasıl bir kondisyon var adamlarda sanki 10 kişiye karşı oynar gibi oynadılar bayıldım mest oldum ben.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.