Şimdi Ara

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.992
Cevap
8
Favori
84.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ozan ın karşısında siyah beyaz forma olmayınca yine boş boş gezdi sahada

Bjk dışında maçı yok elemanın

Hakan yusuf kenan burak şiir gibi top oynadılar zaten bi tek ozan batırdı demi ?

Sen önce ülkenin en iyi kalecisinin sırf Fenerbahçeli olduğu için milli takım eldivenlerinin gasp edilişini sorgula

Milli takım ts lilerin oyuncağı olmuş resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 12 Haziran 2021; 11:57:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Net şekilde Şenol efendi , Fatih terimin yakaladığı jenerasyonun ekmeğini yedi geldiğinden beri ,

Tıpkı Beşiktaş’ta da biliç in ekmeğini yediği gibi

Bu Şenol efendi hoca falan değildir benim gözümde
    Yav he he.
    Fatih Terime ne jenerasyonu yakalamış?
    Hadi Lucescu desen tamam Şenol Güneş öncesi gençleri adapte eden Lucescu.
    Fransa'yı yenerken hocaya kral diyordunuz.
    Bu sene Fatih Terim istifa diyende senin gibilerdi.
    Survivor izleyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 12 Haziran 2021; 11:57:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam senin takım niye Kayseri oldu

Alıntıları Göster

Dünyadan futbol bölümünde orayı seçtim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Hakan yusuf kenan burak şiir gibi top oynadılar zaten bi tek ozan batırdı demi ?

Sen önce ülkenin en iyi kalecisinin sırf Fenerbahçeli olduğu için milli takım eldivenlerinin gasp edilişini sorgula

Alıntıları Göster

Boş ver maç sonu şenolun suratını görmek en büyük keyif. Kafaya 2 dikiş attırıp kendini acındırır 3. maçtan sonra ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome 

• Elemelerdede ahım şahım değildik zaten köy ülkerine duran toptan bula bula geldik buralara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok fazla şımarttılar takımı yok bizim çocuklar yok aslanlar kaplanlar. Takımda çakma filozof ayrımcılığı varken bu sonuçlar gayet normal.

• İtalya yenilgi sonrası TRT4K da yüzler utançtan kızarmış. ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome 

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome

TV ayarlarında sorun yok. Yayından dolayı böyle. Dün maç yayınında renklerin soluk olması ve ardından gelen tepkiler sonrası TRT4K yayın kalitesini değiştirmiş. HDR yayına geçmiş ama kontrastı abartmışlar. Kırmızı rengi basmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 12 Haziran 2021; 13:17:55 >

• Direk eleniriz. Dun maci 40.dk kapattim

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Aynen öyle.

Alıntıları Göster

Hocam benim tv de trt 4k varmış aslında benim haberim yok 101. kanaldaymış ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome 

Ben ilk sıralarda olmayınca yok sanmıştım

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Renktaşım sende TRT4K renkleri normal görünüyor. Ben ve bir çok kişide renkler de aşırı kontras var ve yüzler ile kollar aşırı kırmızı şuan yayında.

• Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. Dün ampute milşi takım çıksa bu kadar kötü oynamazlardı.

Yol kaleci yol yusuf neden oynadı. Bıkmadınız boş muhabbetten. Sizce dünkü sorunun kenan neden oynadı mı? Yoksa çağlar gibi zeki gibi adamların bile kademe hatası yapması mı?Çağların hiçbir hava topuna vuramayışı gerçekten kenanın oynaması mı?

Azıcık izleyin de konuşun şu maçları ya

• Sanırım müdahale geldi yayına. Az önce Euro 2020 jenariyi girdi o sırada ekran simsiyah oldu. Görüntü geri geldi ve dünkü maçın tekrarı verilecek anlaşılan. Bu sabah ki kontras ve renk sorunu geçmiş. Bakalım maç yayını sırasında nasıl olacak

• Bizim çocuklar kadar itici bir kelime cümle yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Renktaşım sende TRT4K renkleri normal görünüyor. Ben ve bir çok kişide renkler de aşırı kontras var ve yüzler ile kollar aşırı kırmızı şuan yayında.

Valla ben herhangi bi ayar yapmadım hocam görüntü modu standart ayarda bende

• İyi oldu bu mağlubiyet. Bizim taraftarlar kendisini dev aynasında görüyordu. Finalde fransa gelse rahat kupayı alırız geyiği dönüyordu. Maçtan önce 3 mü atarız 5 mi atarız diyordu taraftarın %90'nı. Gördük 3-5 atmayı. Ayrıca kadromuz diğer takımlara bakınca orta seviyede kalıyor. Sadece stoper tandemi üst sınıf. Burak sakatlansa forvet yok, adam akıllı kanat yok, orta sahanın seviyesi belli, sol bek zaten allaha emanet. Bu kadroyla zaten final bekleyen adamı tebrik ederim.

• tortote kullanıcısına yanıt

2004 yunansitan kadrosuna bir bakın. 2016 Galler-İzlanda kadrolarına bir bakın bakalım. Topçular nerelerde oynuyormuş.

Milli takım bu kadro tamamen iyi olamaz zaten. Almanya'nın bile düzgün forveti yok. Dünkü oyunun bahanesi değil kadro. B utakım zaten bu maça yenilmek için çıkmış kasmadılar kendilerini. 3.5 milyon euro maaş alan adam takımı motive etmeyi bilmiyor.

• quote:

Alıntıları Göster

Sen konuşma troll

• quote:

Valla ben herhangi bi ayar yapmadım hocam görüntü modu standart ayarda bende

Alıntıları Göster

Bizlerde çok kötüydü görüntü renkleri. Bu sabahta insanların yüzleri ve kolları kırmızıydı. Kontrasta fazlaydı. 40 dakika kadar önce düzeldi.

• #BizimÇocuklar bana küfür anımsatıyor bu slogan değişmeli

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.