< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Umarım kötü bir şey yoktur. u
-
Kalp mesajına cevap vermiş #eriksen
Bilinci açık.. 🙏🙏🙏https://twitter.com/fevrisosyolog_1/status/1403763235250130944/photo/1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Umarım önce yaşama, sonrada kariyerine sıkıca tutunur.Fotoğrafa göre büyük olasılıkla yaşama tutunur ama bir daha futbol oynayabileceğini sanmıyorum.
-
Güzel haber.
Ben öyle havlu falan kullandıklarında vefat ettiğini zannettim. ..
-
Muhtemelen öyle olacak. Umarım kritik saatleri atlatır ve sapasağlam ailesine kavuşur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Durumu iyiymiş Uefa'ya göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeter ki iyileşsin biz her takımdan 10 tane yiyip 0 çekip dönelim
yine de o kadarını yapmayalım da yeter ki yaşasın kraltian eriksen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 12 Haziran 2021; 20:46:40 > -
Baba tarafım hep kalp krizi yaşadı. Bir amcam bu yüzden vefat etti. 1 saniye sonrasının garantisinin olmadığı şu fani hayatta, sırf bu yüzden kırıp dökmemeye çalışıyorum. Sağlık olsun, bir şekilde dertler çözülüyor. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın
maç 21:30 a ertelenmiş :)
ey para sen nelere kaadirsin
uefa şu maçı 2gün sonrasına ertelesen ne olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: gael
maç 21:30 a ertelenmiş :)
ey para sen nelere kaadirsin
uefa şu maçı 2gün sonrasına ertelesen ne olurduŞaka gibi! Şu olayın üstüne o takıma hemen maç mı yaptıracaklar yani!
Harbiden şu lanet olası para artık her şeyin önünde geçiyor. Rezalet bu!
Adamların akılları sürekli hastanede arkadaşlarında olacak. Bir de kalp krizi geçirmiş ve halen kritik bir süreç yaşayan bir futbolcu varken aynı saatlerde maça devam ettirmek insanlık dışı bir şey.
-
Şu olayın üzerine UEFA nın maçı bugün oynatma kararı tamamen skandal ya . Ben oyuncuların yerinde olsam sahaya çıkmak istemem
aslında biraz düşündüm de, gereksiz bir tepki verdim bi anda
biz çok duygusal bir milletiz
emin ol bu adamlar mantıklı akıllı adamlar
ortaklaşa karar alıp oynamaya karar vermişler kimse bunda sakınca görmemiş bence kaldığı yerden devam ettirmeleri doğru karar oldu
oyuncu sağlık durumu iyi
futbolcularında morali düzeldi
oyun kaldığı yerden devam ediyor işte bunda sakınca görmemek lazım
Maç UEFA’nın değil Danimarka ve Finlandiya’nın talebi üzerine kaldığı yerden devam edecek. İki takımda oynayabiliriz diye iletmiş yetkililere.
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Şu olayın üzerine UEFA nın maçı bugün oynatma kararı tamamen skandal ya . Ben oyuncuların yerinde olsam sahaya çıkmak istememHocam bu tür durumlarda zaten takımlara soruluyor bildiğim kadarıyla, yani Danimarka ve Finlandiya çıkmak istemiş galiba.
-
Kalp krizinde ilk 24 saat risk devam eder. Durumu stabil olsa bile bir garantisi yok ki.
Artı olarak, ailesi şu an şok içinde ve ağlamaklı. Belki de doğru düşünmüş olabilirler, bilemeyiz! Fakat yine de benim içime sinmiyor.
Biz bile ekran karşısında titreye durduk. Orada olan şey hem seyircisi hem de oyuncusu için tamamen bir şok.
Birkaç gün sonra bu şok dindikten sonra o maçın oynanması daha doğru olur diye düşünüyorum.
Fakat haklısın. Onlar bize nazaran duygulardan ziyade daha bir akıl çerçevesinde olaylara bakıyorlar. Kesin kanıya varamayız tabii ki.
-
Finli taraftarlar: Christian
Danimarkalı taraftarlar: Eriksen
Vay be sporcu da olsan bir sürü teste de girsen vücudun ne zaman tekleyecegi belli olmuyor.
Geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle.😓
5 dk oynatıp ilkincı yarı için 5 dk ara vermekte saçma oynat gitsin işte futbolcular tam ısınırken tekrar durduruyorsun oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X