Doktorlar, bu krizin yeniden tetiklenenileceğini ve Eriksen’in aktif futbol hayatını sonlandırması gerektiğini yıldız oyuncuya ilettiler. Çok kötü... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Portekiz, koronavirüs testi pozitif çıkan Joao Cancelo'nun yerine Diego Dalot'u kadroya dahil etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belçika teknik direktörü Martinez, Kuzyaev'le kafa kafaya çarpışan Castagne'nin EURO 2020'nin geri kalanında forma giyemeyeceğini açıkladı.
Felaket tellalı mısın mubarek? Var mı başka kötü haber?
-
turnuvanin en cok merak edilen takimi ingiltere diger takimlarin ne oynayacagi az cok belli
hirvatistanin da orta sahasi kotu degil bakalim bizim dede modric ne yapacak
Adamın biri euro 2020'yi 100 kez fm'de simule etmiş gerçek kadrolarla, 100 simülasyonun birinde türkiye kazanıyor. 17'sinde gruptan çıkamıyoruz, 64'ünde son 16da eleniyoruz, 10'unda çeyrek finalde eleniyoruz, 5'inde yarı finalde eleniyoruz, 3ünde finalde kaybediyoruz 1inde de kazanıyoruz.
En büyük ihtimal son 16'da elenmemiz, benim de tahminlerim o yöndeydi.
-
İngiltere 3-1 Çekya skor tahmini
İngiltere dehşet bir takım olmuş. Turnuvanın Fransa ile birlikte net favorisi.
Sterlingin ayağı olsa messi ronaldo ayarındaydı şimdi.
-
Şu Ömer amcanın sesi insana huzur veriyor. Keşke yanında rahmetli Fikret Engin olabilseydi. Premier Lig'i bu ikiliden dinlemek bir başkaydı.
-
Türkiye italya maçına benzer bir maç olacakken ozan okay gibi kazma orta sahalar yerine topla iyi orta sahaları olduğu için 20 dakikada baskıyı kırdı hırvatistan topa sahip olarak :)
Kadroları iyi ama adamlar loser milli takım olarak. Bunlar yine çeyrekten ötesini göremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 13 Haziran 2021; 16:44:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-
Bu kuzeyliler ne sakin adamlarmış arkadaşları ölümden döndü yine çıkıp oynuyorlar.Bence bu UEFA’nın insafsızlığı. Zaten anlamsız turnuvalar çıkarıp programı sıkıştırarak sporcu sağlığını hiçe sayıyordu.
Normal şartlarda Danimarka’nın devam etmesi mümkünatı yok ama UEFA’nın programı bozmayacağı ve bu yüzden sahaya çıkmamaları durumunda hükmen yenilgi veya puan silme gibi yaptırım uygulayabileceği bildirildi o yüzden gönülsüzce kabul ettiler. Böyle durumda ne olur anlamak için kural kitabına bakmak lazım.
Grealish girse de maç keyiflense keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 13 Haziran 2021; 17:37:59 > -
Taraftarlara kahkaka attım
Gvardiol’daki fiziğe bakın 18 yaşında ayıboğan gibi çocuk.1-2 seneye Van-Dijk kıvamına gelir
Takımlara bakıyorum.Bariz kalite farkları yok.Tamamen taktiksel geçiyor maçlar.Bizim maç dışında ezilen görmedim.Bizim bu kafayla Galler ve İsviçreyi yenme şansımız çok düşük
Şu ana kadar euro 2020'deki en kötü takım biziz.Yenilen diğer takımlar bile bir tepki gösterdi.Euro 2020'ye net yakışmıyoruz.Köylü hamsi istifa et.
-
Dino Zoff (79) Türkiye maçında İtalya'nın kalesini ben de rahatlıkla korurdum demiş ...
-
Elif Elmas maşallah çok güzel oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X