Şimdi Ara

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.992
Cevap
8
Favori
83.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Ulan sinirim bozuldu aw resmen tek kale oynuyor adamlar dk 37 bizim total attempts 0 lol. Üstelik adamların net penaltısını yedi hakem.

Yine Tr nin berbat oynadığı klasik bir milli maç oluyor. Bizimkiler dibindeki adama doğru düzgün pas atmaktan bile acizler 5 metreden gelen topu zor kontrol ediyorlar bir de İtalyanlara bak Spiker ayrı bir sinir olma sebebi zaten nereden buluyorlar bu adamları

eeeeeee herkes bayern degil

sen tum sene bayerni izle gel tr de 0 attempt gor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro2020 için el kuralları değişti.Yeni kuralları bilmiyorum ama ona göre penaltı vermemiş olabilir.Araştırmak lazım

• samsung ue50tu7000uxtk sahibiyim. Değişim cihazı olarak vermişlerdi.

TRT 4k da ghosting var havadan uzun paslarda top sayısı 4e çıkıyor.

Sizin tvlerde de böyle mi. Titreme ayarları vs demedim içinden çıkamadım

• Sağ ve sol açıklarımız rezalet ( Hakan ve Kenan efendiler ) Takımın bocalamasının nedeni bu bence. Dengesi bozuluyor çünkü. Hele Hakan tam bir fiyasko. Yusuf, Hakan’ ın açığını kapatayım diye nereye koşacağını şaşırdı. Ozan’ da iyi değil. Bence ikinci yarı Hakan’ la başlamamalıyız. Bugün Hakan’ ın günü değil, zorlamaya gerek yok. Umut Meraş maşallahı var. Çocuk sol kanatta tek başına savaşıyor. İnşallah takım toparlar. Biraz silkelenmeleri lazım.

Edit : Hakan’ ı değil Yusuf’ u çıkarttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 11 Haziran 2021; 23:3:2 >
  • Cengiz neden yok sahada? Kontra atak oynuyoruz adamların hepsi yavaş adamlar böyle taktik olmaz olsun.

Yusuf ortada çok ağır kalıyor oraya abdulkadir ömür gibi seri adamlar lazımdı şimdi.

İlk yarı bitti daha bir tane şutumuz yok, eğer böyle oynayacaksak hiç oynamayalım daha iyi.

Bak italya ya adamlar takım halinde oynuyor takım halinde çıkıyor, ihtiyar chellini bile ceza sahamıza geliyor adam eksiltiyor oyun açıyor felan.

Bence kadromuz kaliteli bu takım italya yı yenecek güce ve tekniğede sahip ama malesef doğru bir mantelite ve taktik anlayışı yok sahada.

Belki ikinci yarı yine kapanıp gol yemeden direnebilirsek, yorulan italyanları kontrada avlayabiliriz tabi eğer hızlı çıkabilirsek.

Takım halinde oynamıyoruz ilk dakikadan beri ve savunmada markaj yaparken rakip ile kalenin önünü kapatmamız gerekirken rakibin ya gerisinde yada yanında kalarak onların oyun hızına yetişemeyerek pozisyonlar veriyoruz.Savunmada daha dinamik olmamız ve yakın markajda basıp topu hemen kapmamız lazım, bizimkiler malesef izliyor sadece.

Bu arada penaltı pozisyonları çok tehlikeliydi, son pozisyonda hakem penaltı vermediği için şanslıyız bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Değişiklikler erken geldi Allahtan şenol inadı bıraktı

• ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yukarıda yazdım.
    4K yayını banada çok çok kötü geldi. 2.devreyi TV+a geçip izliyorum burası çok daha canlı geldi

• garcibaba kullanıcısına yanıt

Aahahah :)) Fatih terim varken R. madrid den kendi sahan da 6 tane yedin.... Fatih terim varken Lig şampiyonu olamadığın hiç bir zaman Şampiyonlar ligi ön elemelerini geçemedin uefa avrupa ligi elemeleri de dahil... :))) Fatih terim li milli takımı euro 2016 da tüm stad yuhaladı...

FUTBOL GLOBAL DİR! ( Yani sen ne yapmışsın ne oynuyorsun üstüne analizler yapıyorlar sana önlem alıyorlar fransayı yenmişsin - kaybetmemişsin - hollandayı yenmişsin - norveçi yenmişsin süper starlara top vermemişsin kimse geri zekalı değil !!!

Yani türkiyeye karşı önlem almışlar önde baskı yapıyorlar italya kadrosundan 1 tane oyuncu TÜRKİYE YE GETİRTEMEZSİN TRANSFER EDEMEZSİN edecek baba yiğit varsa buyursun!

Kaliteli bir takım size karşı önlem almış 90 dakika bu şekilde oynıyamazlar sonuç türkiye bu oyununu devam ettirirse galibiyet ve puan alacak !

• online yasal nereden izleriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Haziran 2021; 23:5:27 >
  • Kenan irfan

okay kaan ayhan

zeki mert

bunlar şart

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

online yasal nereden izleriz?

Trt nin mobil uygulaması var hocam

• adamların forma tasarımı çok iyi

• Yere atlayıp duruyoruz aga taktik paslar yok bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Hocam bende yukarıda yazdım.
    4K yayını banada çok çok kötü geldi. 2.devreyi TV+a geçip izliyorum burası çok daha canlı geldi

bende 65xf9500 var tv+ trt1 de izliyorum topun hareketlerinde ghosting bendede var.Tv den değil yayından dolayı böyle

• yasinle ve emrahın yaptığı korner organizasyonundan daha kötü bir kornerdi :D

• Umut yerine de Rıdvan girse. Oraları dağıtır

• Ya ileri çıkmaya çok korkuyoruz cengiz yalnız kaldı ne yapsın

• Adam defansı elek etti

• Yedik

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.