Şimdi Ara

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
7
Favori
26.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni oynanış videosu geldi, yeni düşman çeşidi var

Robots of War 4

http://www.ign.com/videos/2016/08/08/new-gears-of-war-4-campaign-gameplay-introducing-the-deebees-ign-first
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Robot olmayan oyun ne kaldı? FIFA falan herhalde sadece. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dehşet....

• Ön siparişi geçtim :)
  • cod mu oynuyoruz arkadaş nedir bu robotlar anlamadım
  • Bunu indiricez diye hem makinada yer kalmayacak hemde AKK DE bitsin bu çile
  • Robotlar çok kötü olmuş ne alaka ya
  • robotlar olmamis.
  • Geow serisini yakalanmayacak anlaşılan daha eskiler bitmedi ve en önce cıkanlarıda oynamak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be coalition geow u bitirmiş resmen bu ne reziilik yahu robotlar ve gears of war evreni ne alaka? Vanquish mi yoksa binary domain mi oynuyoruz? The coalition un robot enemy gibi modası 3-4 sene önce geçmiş olan bir dinamiği koskoca gears a koyması komedi hakikaten...

Grafikler desen yahu bu oyunda hiç gündüz olmayacakmı yani bu nasıl bir çakallıksa artık kaplamayla ışıklandırmayla ugrasmamak için sürekli oyunu karanlıkta geçirmek? Bizde yedik bu ucuz numaraları coalition

Multiplayerdada bir taraf robot bir tarafta yaşlı marcus olacağız heralde helal olsun iyice ergen oyununa çevirmişler gears ı

Nerede gears 1 ve general raam nerede bu oyun diyeceğiz sanırım...

Neyse xo almak için bir sebebim bu oyundu beni masrafa girmekten kurtardın ms sağol varol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marcus reisi tekrar oynanabilir olarak görmek muhteşem. lakin robot olayı hiç olmamış. resmen oyundan soğudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pre order bonusu :

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE
  • Robotlar multide de 3 faction'dan 1'i olacak. Human, Swarm ve Robotlar olacak sanırım. Robotların senaryodaki yeri önemli. Büyük ihtimalle COG'ların ürettiği savaş araçları olacak.Savaş sonrası COG nufüsu iyice azaldı ve COG'larda ellerindeki teknolojiyi ilerlettiler ve robot askerler yaptılar. Robotlar uzaydan gelmedi bu arada , ilk oyundan itibaren Jack yanımızdaydı ve o da bir robot. Buradan bizim de COG ile savaşacağımız sonucunu çıkartıyorum. Hikaye ilginç olucak.

Yeni harita ve gameplay çok iyi duruyor

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    haritalar güzel duruyor,güzel günler geliyor
  • bicakli sukah yok mu ?
  • İnsanlar robot, canlı cenaze modunda bırakında Gears 4'de de olsunlar... İbretlik oyun diye buna derim...
  • Retro Lancer olacak mi
  • Zombi Dom nedir lan Travesti Anya hiç olmamış.

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Ağustos 2016; 15:09:11 >
  • İnfazlar müthiş gerçekten, baya eğlenceli olacak.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.