Şimdi Ara

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
7
Favori
26.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gow4 oynıyan varsa aktif olarak oyunun multisi çok zevkli grup oluşturup beraber oynıyabiliriz herkes gametag ı nı yazsın buraya sohbette ederiz benim gametag ım

Fansikp

Ekleyin arkadaşlar iyi oyunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazseyfo kullanıcısına yanıt
    like'ını verdim abi =)
  • Diğer oyunlardan zaman ayıramayacağım için satma karar aldım. Özel Steelbook Ultimate Versiyondur.

https://forum.donanimhaber.com/m_121332218//tm.htm#121332218
  • Dijital satış bölümünde herkes satışa çıkarmış oyunu.acaba bf1 etkisimidir yoksa millet seriden mi sıkıldı.araştırılması gereken bir durum.bu arada bende satıyorum p1 hakkını ihtiyacı olan pm

• Gears 4 Xone s bundle 1800 lira mediamarkt'ta. Amazondan alan arkadaşlar kaça mal etti söyleyebilir mi karşılaştırma yapalım.
    Gözüm karardı bu aralar boşuna masraf etmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 31 Ekim 2016; 18:9:35 >
  • Arkadaşlar merhaba konu böylesine güzel bir oyun için fazlasıyla ölü ama sizlere bir sorum olacak. Oyunu sonunda bugün aldım, CD'yi alete taktığımda başta 17 gb yama var dedi, ohannes dedim, Geow dedim kabul ettim ama şuanda 60 gb kadar bir dosya indirmeye çalışıyor bunu daha önce yaşayan oldu mu ?

• BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    Once offline kur, sonra guncelle hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    cd yi interneti kesip öyle yükleyin konsola. bittikten sonra internete bağlayıp güncellemesini yapıp oyuna girin. yoksa tüm oyunu komple yükler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

cd yi interneti kesip öyle yükleyin konsola. bittikten sonra internete bağlayıp güncellemesini yapıp oyuna girin. yoksa tüm oyunu komple yükler.

Cok sağolun, @s3thdrift sizde çok sağolun. Dediğiniz gibi yapıyorum şuan, yanlız çok ilginç önceki oyunlarda bunu yaşamamıştım. Garip bir sistem olmuş.

• Gears of war TR adında kulüp kurdum xbox üstünden,private maç ve horde organize edilebilir dileyen katılabilir
  • Arkadaşlar internetlerimiz sorunsuz olmasına rağmen arkadaşım ile Story modu co-op oynayamıyoruz fakat Horde mode oynayabiliyoruz bu sorunu başka yaşayan var mı ?

ilk defa duydum böyle birşeyi
    360 zamanında biz bir arkdaşla yaşamıştık ama onda hiçbir modda join olamıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

Gears of war TR adında kulüp kurdum xbox üstünden,private maç ve horde organize edilebilir dileyen katılabilir

Hord mu? Yeme beni.

• Çıkmadan önce aşırı heyecanlıydım ancak oyunda kocaman bir eksiklik var eski Gears hissi yok , ve önceki serilerde olan bir çok şey (ufak tefekte olsa) bu oyunda yok üstelik bir geri adım atmışlar gibi.Ayrıca oyun tam bir microtransaction cenneti , söyleyecek çok şey var da işte...

bknz ; şu ruh oyunda yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Çıkmadan önce aşırı heyecanlıydım ancak oyunda kocaman bir eksiklik var eski Gears hissi yok , ve önceki serilerde olan bir çok şey (ufak tefekte olsa) bu oyunda yok üstelik bir geri adım atmışlar gibi.Ayrıca oyun tam bir microtransaction cenneti , söyleyecek çok şey var da işte...

bknz ; şu ruh oyunda yok .

Neydi bu günler be :)

Valla ben daha yeni aldım , sanki o ruh var gibi hissediyorum . İlk heyecanlar belki de , bir ara girelim multiye eski ruh oyunda yoksa bizde var :)

• Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    latency,gnasherdaki dengesizlik,2 ayrı weapon tuning,aç gözlü yapımcı,iğrenç season pass
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

latency,gnasherdaki dengesizlik,2 ayrı weapon tuning,aç gözlü yapımcı,iğrenç season pass

hatta düzeltiyim oyun tarihinin en kötü season pass'i
  • Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    Osman reizi live da görüyorum sırf Geow 4 oynuyor yakında seriously 4.0'ı açar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Season Pass almak gerekir mi, sadece haritalara mı erken erişim veriyor yoksa standart versiyon alınca eksik kalıyor mu oyun?
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    ben aldım ama sana alma derim
    hiçbir artısı yok şu an ileride bonus xp,credits gelicekmiş onu duyurdular dün o kadar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.