Şimdi Ara

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
7
Favori
26.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen her akşam Horde oynuyoruz. Beraber oynamak isteyenler eklesinler GT'lerimiz ''TwexamR'' ve ''OTTO CEM TR''
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

Hemen hemen her akşam Horde oynuyoruz. Beraber oynamak isteyenler eklesinler GT'lerimiz ''TwexamR'' ve ''OTTO CEM TR''

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horde da normal seviyede 50 lendi.Sırada hardcore var.

Edit: Hardcore'da tamam. Sıra Insane'de.

Şimdilik gördüğüm kadarı ile base seçimi çok önemli. Horde modu için konuşuyorum. Mümkün mertebe düşen powerları varsa scout karakterlerin toplamasına müsade edin. Özellikle ekstra power veren kartı varsa hiç ellemeyin. Siz düşürdükçe onlar toplasın. Minimum bir engineer şart. Her daim, wave sırasında bile tüm ekipmanların canı ve mermisini kontrol etmeli. Ekipmanların bir üst seviyeye geçmesi için, satın alım yapmanız lazım. Yani bariyerdir, kukladır, bunlardan kaçmayın. Geldikçe harcayın. Level aldıktan sonra da upgrade yapmayı unutmayın. İletişim halinde oynarsanız da, rahatça 50'ye ulaşabiliyorsunuz ama tabi bunlar casual ve normal modu için. HC ve Insane'i merakla bekliyoruz.

Ha bir de sürekli bir sınıf üzerinde oynamaya çalışın. Skill kartları açıldıkça ve kartları upgrade ledikçe büyük avantaj kazanıyorsunuz. HC ve Insane e girmeden önce mutlaka bir karakteri sona doğru getirmek gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 18 Ekim 2016; 2:08:34 >

• quote:

Hemen hemen her akşam Horde oynuyoruz. Beraber oynamak isteyenler eklesinler GT'lerimiz ''TwexamR'' ve ''OTTO CEM TR''

Hocam bende xbox one s gow limited siparisi verdim.Gelince bende oynamak icin sizi eklerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Hocam bende xbox one s gow limited siparisi verdim.Gelince bende oynamak icin sizi eklerim..

Nereden sipariş verdiniz? Kırmızı olan sürüm mü?

• Bu oyun için XBox alıcaktım PS4'ün yanına 800 TL'ye sıfır 24 ay garantili 500 GB slim olmayan model buldum alınırmı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 17 Ekim 2016; 21:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Nereden sipariş verdiniz? Kırmızı olan sürüm mü?

Aynen hocam kirmizi amazon.de den

Bu mesaja eklenen görseller:

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE

• 4 kişi horde casual 50 ??

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Bu oyun için XBox alıcaktım PS4'ün yanına 800 TL'ye sıfır 24 ay garantili 500 GB slim olmayan model buldum alınırmı arkadaşlar ?

Sıfırsa çok iyi fiyat, hiç düşünmeyin bile

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Bu oyun için XBox alıcaktım PS4'ün yanına 800 TL'ye sıfır 24 ay garantili 500 GB slim olmayan model buldum alınırmı arkadaşlar ?

Sıfırsa çok iyi fiyat, hiç düşünmeyin bile

Akşama getiricek satan kişi birde GOW 4 buldummu tamamdır :)
  • bizde arkadaşla co-cop oynuyoruz. Act 4 ün 5'ne geldik. Normal. Bitirince insane kasılır. Çok kasarsa bırakırız. İnsane baya bir zorlayacak milleti
    Oyun senaryo, oynanabilirlik ve yapay zeka iyi olmuş. Ben beğendim. Aynı zamanda next-gen oyun standartlarını belirleyen bir yapım olmuş. Next gen oyun böyle olur işte. Remastered lardan bunalanlar için nimet.
  • Normal ve Hardcore'da ölmeden 50 dalgayı geçtik. Sırada insane var fakat kan alıyorlar. Tekrar yazıyorum Horde oynamak isteyen vakti olan eklesin oynayalım beraber. GT: TwexamR
  • Merhaba..

Battlefiled 1 deki hile dalgası ve geçmişe götürmesi sebebiyle kült bir yapıt olan Geow 4 geçtim.. Şuan oyun iniyor. İlk kez oynayacağım.İlk 3 seriden birhaberim kısaca.

Oyuna başlar başlamaz tecrübeli arkadaşların önerebileceği birşeyler varmıdır ? Oyuna çabuk alışmam ve ısınabilmem için direkt olarak insane modunda arkadaşımla beraber bitirmek istiyorum..
    Birde 5 adet pack diye birşey vermiş bana oyun.Her packten 5 yada 6 yane kart çıktı.Hepsini açtım. XP,silah,bıçak gibi kartlar çıktı.Bunlara sahip olduğum anlamına mı geliyor ?
    Birde bu kart sistemini ve oyundaki sınıf sistemini kısaca ,anlatacak kişiyide yormadan tam olarak ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığından biraz bahsedebilecek bir arkadaş var ise çok memnun olurum..

Herkese iyi oyunlar.
  • pack açma yeni gelen bir özellik bunları versus ya da coop modlarda ekstra xp almak için kullanılıyor,yani o modda o karttaki verilen hedefi tamamlıyorsun ekstra xp alıyorsun.
    insane yeni başlayan birini oyundan soğutabilir bence hardcore başla ya da normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 19 Ekim 2016; 8:43:47 >
  • sürekli hedef değiştir
    sabit bir yerde durup lancer ile ateş edersen belli bir süre sonra sıkılırsın. Swarm ların dağılımlarına iyi bak. ona göre hızlıca konum değiştir. arkadaşın ile oynayacak iseniz sağlı sollu iki kanattan hızlı hucüm yapabilirsiniz. Swarmlar yer altından çıktığında el bombası at. Öldüremesen bile bomba onların kaçmalarına sebep olacağından bu sana belli bir süre kazandıracaktır. Bu süre de koşturarak siper değiştir. Shotgun mesafesine gelmeye çalış.
    hedefe doğru hızlı bir şekilde yaklaş, daha çok yakın dövüş yap. (Not: bazen aynı şeyi swarmlar da sana yapabilir) koşturarak sana doğru sağlı sollu saldırabiliyorlar, bu anlamda yapay zeka fena olmamış. Tabi insane zorluğunda çok daha agresif olacaklardır) Shotgun, boltok magnum parçalama ve sersemletme özelliği olan iyi tercihlerdir. Bu silahlarla swarm parçalamak gibisi yoktur. swarmların reload sürelerine iyi hesaplayarak hızlı şekilde yanlarına gidip kesebilir yada shotgun ile dağıtabilirsin. Hatta vücütlarına B tuşu ile bomba saplayabilirsin. Bu özellikler ilk oyundan beri olan dinamikler. Yani bir siperin arkasından sıkarsan. Atış talimi gibi bir yapımla karşılaşır ve sıkılabilirsin. Roket atar çok sık verilmiyor, ancak düşman hatlarında dolaşırsan bulabilirsin. bulduğun zaman çok etkili bir silahtır. sniper da aynı şekilde headshot gow da ayrı bir keyiftir. Yani lancer ile öldürülen her swarm ölmemiş demektir. Parçalamadan ölürse ruhu şat olmaz iyi oyunlar.

• beyler mediamarkt tan bundle olarak alırsak serinin diğer oyunlarını edinebilecek miyiz ücretsiz olarak. Xbox sitesinde öyle bi yazı gördüm ama...
  • Oyunu amazon.co.uk den aldık içindeki Gow 1 kodunu denedim hata verdi. Hesap US olduğu için mi? Horde oynayan var mı hala? Benim oyun bu haftasonu geldi anca. Oynamak isteyenleri ekleyim de beraber oynayalım arada.
  • konu baya sessiz.
    https://www.youtube.com/watch?v=P4rGG69XrWg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazseyfo -- 25 Ekim 2016; 15:43:6 >
  • Oyunu normal zorlukta bitirdim.İlk gears oyunumdu.Zorlandığımı söyleyebilirim.Ama oyunun son göreviyle oyunu sevdim :)

Multisine hiç bakmadım,halo oynamaktan bu ara ne forza h3 ün single'nı ilerletebildim nede diğer oyunların multisine vakit ayırabildim.

En kısa sürede multisini denemeyi düşünüyorum.
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    İlk defa oynayacaksan işin çok zor nefes aldırmazlar adama:)

Bu arada ilk ve ikinci oyunu xo da oynamak isteyen varsa kod olarak verebilirim pm den isteyen olursa.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.