Bildirim
ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (27. sayfa)
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam yardımınız için tşkler.muhtemelen yarın şu paketi alırım vatandan.nasıl uygunmudur sizce bana gayet uygun geldi.gears of war 4'üde us storedan alır P2 hakkını satarım.
http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-s-konsol-500-gb-fifa-17.html -
Oyun okadar kötümü gerçekten yoksa millet sağlam oyun görünce trollemeye mi çalışıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FIFA 17 rahat 150 TL'den gider. Konsol güzel fiyata geliyor. Dolar kuru bu durumdayken yurtdışından almanın bir avantajı da pek kalmadı. Kısacası bu paket uygun. -
Single modu fena toparladı atmosfer ve grafikler dehşet oldu ağzım açık oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 12 Ekim 2016; 21:37:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Single modu fena toparladı atmosfer ve grafikler dehşet oldu ağzım açık oynuyorum.
Ne oldu?
Hadi gençler, biraz daha kotuleyin de, Xbox One masrafindan kurtarın beni.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony
quote:
Ne oldu?
Dehşet toparladı single bölümler oyunu GOTY ilan ediyorum.
quote:
quote:
quote:
Ne oldu?
Dehşet toparladı single bölümler oyunu GOTY ilan ediyorum.
Bi büyük sözü dinleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunun PC ile Xbox versiyonu arasında çok fark var. PC'de Ultra'da oynuyorum gördüğüm en iyi grafiklere aday diyebilirim Uncharted 4, Battlefront'tan sonra falan. Fakat Xbox One'da sıradan bir oyun gibi grafikler, özel bir şeyi yok. -
Xbox one versiyonu pc ultra detay zati
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 13 Ekim 2016; 3:04:33 > -
quote:
Xbox one versiyonu pc ultra detay zati
digital foundry bu konuda video yayınladı Xbox'ın PC'nin medium ve high arasında bir özelliğe sahip olduğunu söylemiş. -
Vagetation dan bahsediyor orda. Lod high density med.demis. Aynı video da Ultra ile XO versiyonu ayırt edilmiyor diyor. Tonla ss aldım. Bu neslin açık ara en iyi grafikli oyunu.
-
Xbox One da Act I de grafikler vasat Act II den sonra coşuyor.
quote:
Xbox One da Act I de grafikler vasat Act II den sonra coşuyor.
Senin GT ne? Gel aksam kafana vurayim multide -
PinkyDemonTR
Arkadaşlar online süper olmuş oyun akıyor resmen, yıllar önce uncharted 2'nin online'ından çok keyif almıştım, yine benzer tadı aldım ilk oynayışımda.
oyunun multisi olmuş bütün silahlları kullnması çok zevkli,bir renkli karakterler yakışmıyor o kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X