Şimdi Ara

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
768
Cevap
7
Favori
26.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun direk multisine girdim dün 60 fps gayet güzel grafikler efektler şahaneydi.Artık daha fazla özelliştirme ve bounty ler ekleyebiliyoruz.Kısaca yağ gibi akıyor.
  • Horde 50 lvl kastık normalde oyun bal gibi xbox oneda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Campaign'e beklentilerim düşük başlamıştım ve beklediğim gibi başları oldukça sıradandı fakat ilerledikçe oyun hem oynanış hem hikaye açısından öyle bir açılıyor ve sizi içine çekiyor ki isminin hakkını vermişler. Henüz bitiremedim ama bitirdiğimde oldukça memnun olacağıma eminim. Multidende beklentilerim büyük insallah Halo gibi kendini her gün oynattırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal zorlukta co-op campaign başladık aksıyon baya iyi oyunda grafiklerde yeterli ama multiplayerdaki akıcılık single da yok o biraz rahatsız edıyor.

• Bizim zamanımızdaki geowculara soralım, single umrumda değil, multi nasıl olmuş hacılar
  • Bu gün akşam 6 dan beri hatta 200 küsür mb güncellemeden sonra bir türlü horde ye giremedim aynı sorunu yaşayan varmı?

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Online yi mahvetmek için çıkmış heralde güncelleme doğru düzgün maç yapamadım

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    9 gibi düzeldi,9'a kadar 2 maç yapabildik biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Normal zorlukta co-op campaign başladık aksıyon baya iyi oyunda grafiklerde yeterli ama multiplayerdaki akıcılık single da yok o biraz rahatsız edıyor.

Normal zorluk nasıl? iki kişi olarak Normal çerez kalmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bizim zamanımızdaki geowculara soralım, single umrumda değil, multi nasıl olmuş hacılar

Hacı oyundan başımı kaldırıp yazamadım şimdiye kadar Beni biliyosun geçen nesil 5-6 sene Gears multi oynamış biriyim , multi olarak ilk izlenimlerime göre belkide serinin en iyi multiplayer oyunu olmuş diyebilirim . Silahlar hem dengeli hem de kullanması zevkli retro bile keyif veriyor , movement akıyor , skill-curve var, haritalar trilogydeki gibi yani judgement gibi saçma sapan çatılar vs. yok , yeni modlar efsane , dodgeball -arms race çok zevkli escalation da taktik ve stratejik tam bir e-sports modu olmuş , ayrıca ranking sistemi de var . Tek kötü yanı matchmaking bazen sapıtabiliyor ama çıkışta normaldir kısa zamanda düzelir diye düşünüyorum, bide renkli karakterler gökkuşağı gibi onlar hoşuma gitmedi çok sırıtıyorlar oyunun içinde. Kısacası oyun multiplayer olarak Gears 5'e kadar oynatacak bir oyun olmuş. Şu anda oyunda 10 harita var ve 12 ay boyunca her ay 2 tane daha harita gelecek toplamda 34 harita olacak daha ne olsun

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Zor değil hocam biz zaten 2 kere bitireceğimiz için ilk oynayışta normalden başladık Insane de tekrar oynayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bizim zamanımızdaki geowculara soralım, single umrumda değil, multi nasıl olmuş hacılar

Hacı oyundan başımı kaldırıp yazamadım şimdiye kadar Beni biliyosun geçen nesil 5-6 sene Gears multi oynamış biriyim , multi olarak ilk izlenimlerime göre belkide serinin en iyi multiplayer oyunu olmuş diyebilirim . Silahlar hem dengeli hem de kullanması zevkli retro bile keyif veriyor , movement akıyor , skill-curve var, haritalar trilogydeki gibi yani judgement gibi saçma sapan çatılar vs. yok , yeni modlar efsane , dodgeball -arms race çok zevkli escalation da taktik ve stratejik tam bir e-sports modu olmuş , ayrıca ranking sistemi de var . Tek kötü yanı matchmaking bazen sapıtabiliyor ama çıkışta normaldir kısa zamanda düzelir diye düşünüyorum, bide renkli karakterler gökkuşağı gibi onlar hoşuma gitmedi çok sırıtıyorlar oyunun içinde. Kısacası oyun multiplayer olarak Gears 5'e kadar oynatacak bir oyun olmuş. Şu anda oyunda 10 harita var ve 12 ay boyunca her ay 2 tane daha harita gelecek toplamda 34 harita olacak daha ne olsun

Yapma yav, tam pro arifesinde olmadı bu şimdi canım çekti, en çok longshotı özledim o kafa kopma sesini, her ne kadar osman abi gibi kullanmasak da seviyoruz

• Multiplayer serinin en iyisi bu kesin ve net. Oyunun ilk kısmıni buruşturup,cöpe at gitsin ama 2.kisimdan sonra bi açılıyorki tutabilene aşk olsun. Grafikler cayır cayır yaniyor

• Gears of War4 is the best looking game.

http://gamingbolt.com/gears-of-war-4-graphics-analysis-the-best-looking-xbox-one-game-right-now

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

Gears of War4 is the best looking game.

http://gamingbolt.com/gears-of-war-4-graphics-analysis-the-best-looking-xbox-one-game-right-now

En iyi görünen oyun değil bu arada onu bi düzeltelim. Xbox daki en güzel görünen oyun. Kendi çıtası ile oynuyor Xbox kısaca.

Yanlış bilgilendirme olmasın.

• Güzel kardeşim bundan önce Ryse Son of Rome en iyi grafikli oyundu. Buda onu geçtiyse olay bitmiştir

• quote:

Güzel kardeşim bundan önce Ryse Son of Rome en iyi grafikli oyundu. Buda onu geçtiyse olay bitmiştir

Verdiğin linkte öyle bi yazı yok hocam.

Yaptığınız insanları apaçık yanlış yönlendirme oluyor kusura bakmayın. Yazı içerisinde en iyi görünen oyun diye bir yazı yok. En iyi görünen Xbox oyunu diye bir yazı var.

sana göre en iyi ryse olabilir, bana göre Uncharted 4 dür. Kendi fikriniz bu isede yazıyı kendi fikriniz gibi değil resmî bir dergi yorumu gibi sunmuşsunuz.

Her türlü yanlış yönlendirme oluyor bu. Gerek yok böyle şeylere. Zaten insanlar yalan söylemeniz ile ilgili yorum yaparken siz insanları haklı çıkarıyorsunuz.

• İyi de tamam işte. Diyorum ki zaten en iyisi bu konsoldaydi.şimdi onuda geçen bi oyun varsa en iyisi budur. Ne yalanindan bahsediyorsun?

• Bu oyunu coop oynamak için arkadaş arıyorum
  • quote:

İyi de tamam işte. Diyorum ki zaten en iyisi bu konsoldaydi.şimdi onuda geçen bi oyun varsa en iyisi budur. Ne yalanindan bahsediyorsun?

Sizin kendi fikriniz o ve link verdiğiniz yerde sizin blog siteniz değil ve adamlar böyle bir şey söylememişler. zaten en iyisi Xbox da olsaydı Xbox da değil genel bir cümle kurarlardı. Temenniniz olmuş sizin ve burda ciddi bir yanlış yönlendirme var.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.