Şimdi Ara

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
7
Favori
26.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu çıktığı gün ayın 7'sinde bitirdim malesef single'ı kötü multisi tartışılmaz, kaliteli...

İlk 3 oyunun single'ı daha kaliteliydi. Bu oyunda senelerdir aynı oyunu çıkartan A......N firmasının oyununu oynuyor sanıyorsunuz kaldıki bi bölümde iyice saçmalamışlar bildiğin başka bir oyun.

Oyun boyunca aynı sub-bos tarzı bir yaratık geliyor (trailer'da vardı) kaldıki oyunun finali çok kötü, oyuncuyu heyecanlandırmaya yetmiyor.

Sırf bitsin diye oynadım, oynarken baydım. ilk 3 oyunda böyle bir durum yaşamadım. Uncharted 4'de oyun bitecek diye üzüldüm. Film tadında oyundu ama Gears Türkçe bile çıksa iyice kalitesini kaybetmiş.

Level 50 oldum multide. Oyunu multi için aldım ama kaliteli bir single modu olsa hiç fena olmazdı.
  • yine gelmiş birisinin en iyi grafikli oyun demesi gücüne gitmiş 5 mesajdır darlıyor adamı :)
    en iyi grafikli oyun olsa ne olur? en kötü grafikli oyun olsa ne olur? eline ne geçiyor?

senin dışında kimse yanlış yönlenmiyor, yanlış yönlenme ne demekse.

adamın kafası "hmm en iyi grafikli oyun demişler, bu algıyı düzeltmeliyim yoksa insanlar cidden xbox'ta en iyi grafikli oyun olduğunu düşünür" bu şekilde.

normal değilsin gerçekten problemlerin var.
  • Haha adamlar neslin en iyi grafikli oyunlarindan biri diyor,arkadas oyunu oldgen yaptı. Bi sayfa ötede oyun içinden direk alınma ss'ler atmisim,eger old gen de böyle birşey gördüyseniz beri gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 12 Ekim 2016; 17:02:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun single kısmı hakikaten olmamış. Hikaye, bölüm tasarımları ve özellikle başta bizim yönettiğimiz karakter
    olmak üzere bütün karakterler çok vasat kalıyor. Yani Marcus hikayeye dahil olmasa çekilecek çile değil. Ama
    en azından bu sefer judgment'ın aksine multiyi kurtarmışlar. Meraklılarını baya oyalar...
    Sonuç olarak, oyun üçlemenin yanında sıradan kalıyor...

Zaten, Bungie'siz Halo ve Epic Games'siz Geow bir yere kadar... Microsoft'un yeni bir şeyler üretmesi lazım.

Bu arada aşağıdaki videodan, Talha Aynacı'nın Geow 4 ile ilgili düşüncelerini 30:40 dan itibaren öğrenebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

yine gelmiş birisinin en iyi grafikli oyun demesi gücüne gitmiş 5 mesajdır darlıyor adamı :)
    en iyi grafikli oyun olsa ne olur? en kötü grafikli oyun olsa ne olur? eline ne geçiyor?

senin dışında kimse yanlış yönlenmiyor, yanlış yönlenme ne demekse.

adamın kafası "hmm en iyi grafikli oyun demişler, bu algıyı düzeltmeliyim yoksa insanlar cidden xbox'ta en iyi grafikli oyun olduğunu düşünür" bu şekilde.

normal değilsin gerçekten problemlerin var.

Xbox Yöneticileri sayende taharet musluğu kullanmıyor olabilir. Maaşa bağlarsan kendini bence daha verimli bir hayat yaşarsın diye düşünüyorum.

İnsan karşısındakini aynı şeyler ile itham etmeye kalktıkça kendi bilinç altını yansıtıyor derler. Cidden sorunların varsa 2 oyun az oynar parasını hesabına yollarım. Git bir psikoloğa görün. Sinir hastası oldun forumda, ömründen gidiyor.

Yanlış haber vereni değil, düzelteni suçlu görüyorsan zaten benim tezim, senin tezini ayak üstü harcıyor.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Ekim 2016; 17:10:29 >

• Single için şuan bir şey söylemiyorum daha Act II ye yeni geçtik ama grafikleri vasat, frame düşük, multisi sorunlu bir oyun şu haliyle benden alacağı puan max 8 olur 50$'a harita paketi satıyorlar bide alırsam suratıma tükürsünler. Yılda 2-3 oyun oynayan tipler için ideal bir oyun benim gibi her çıkan oyunu oynayan adam single bitirir ve max 1 ay multi oynar unutur gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Single için şuan bir şey söylemiyorum daha Act II ye yeni geçtik ama grafikleri vasat, frame düşük, multisi sorunlu bir oyun şu haliyle benden alacağı puan max 8 olur 50$'a harita paketi satıyorlar bide alırsam suratıma tükürsünler. Yılda 2-3 oyun oynayan tipler için ideal bir oyun benim gibi her çıkan oyunu oynayan adam single bitirir ve max 1 ay multi oynar unutur gider.

Salla meydan boş. Yanında kankilerinde var,aldinmi gazi ordan buraya koşarak gelirsin

• Senin daha oyunu alıp oynamadığın belli oluyor single modu çöp işte oyna gör grafik desen konsolun gücü belli Uncharted 4'ün yarısı kadar bile grafik yok oyunda hatta Ryse tokatlar bunu grafik olarak, elinde Gnasher tüm gün multi oynayan Amerikan bebesi oyunu.

• quote:

Senin daha oyunu alıp oynamadığın belli oluyor single modu çöp işte oyna gör grafik desen konsolun gücü belli Uncharted 4'ün yarısı kadar bile grafik yok oyunda hatta Ryse tokatlar bunu grafik olarak, elinde Gnasher tüm gün multi oynayan Amerikan bebesi oyunu.

Olm Ryse'i hiç bi oyunu geçemez orayı zati geç. U4'ün yarisi değil diyorsun,disarda teknik inceleme yapan adamlar kafa kafaya diyor,nasil olcak bu iş? Daha bölüm 2 yeni gelmissin,bi 10 dkk da daha oyna bak bakayım gözlerin nasıl eriyor. Oyun hem hikaye,hem oynanış,hem grafiksel olarak 2.bölümün ortalarında açılıyor. Oyna gel sonra bi daha yaz

• quote:

Single için şuan bir şey söylemiyorum daha Act II ye yeni geçtik ama grafikleri vasat, frame düşük, multisi sorunlu bir oyun şu haliyle benden alacağı puan max 8 olur 50$'a harita paketi satıyorlar bide alırsam suratıma tükürsünler. Yılda 2-3 oyun oynayan tipler için ideal bir oyun benim gibi her çıkan oyunu oynayan adam single bitirir ve max 1 ay multi oynar unutur gider.

Dayan Act 3 gelince bir hışımla bitecek oyun ondan sonra acaip sarıyor. Bencede 80 puan alır maximum ama multisi eğlenceli geldi bana.

• Unreal Engine ile yapılmış oyun sonuçta grafikleri ne kadar ıyı olabilir ki Kötünün iyisi işte biz ne grafikli oyunlar bitirdik bunu ilk 20 ye sokmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

quote:

Senin daha oyunu alıp oynamadığın belli oluyor single modu çöp işte oyna gör grafik desen konsolun gücü belli Uncharted 4'ün yarısı kadar bile grafik yok oyunda hatta Ryse tokatlar bunu grafik olarak, elinde Gnasher tüm gün multi oynayan Amerikan bebesi oyunu.

Olm Ryse'i hiç bi oyunu geçemez orayı zati geç. U4'ün yarisi değil diyorsun,disarda teknik inceleme yapan adamlar kafa kafaya diyor,nasil olcak bu iş? Daha bölüm 2 yeni gelmissin,bi 10 dkk da daha oyna bak bakayım gözlerin nasıl eriyor. Oyun hem hikaye,hem oynanış,hem grafiksel olarak 2.bölümün ortalarında açılıyor. Oyna gel sonra bi daha yaz

Hacı sen cidden aldin mi oyunu bu kadar savunduguna gore ilk gun bitirmen lazimdi ?

• quote:

Unreal Engine ile yapılmış oyun sonuçta grafikleri ne kadar ıyı olabilir ki Kötünün iyisi işte biz ne grafikli oyunlar bitirdik bunu ilk 20 ye sokmam.

Dimi kanka driveclub,uncharted 4. Order 1886

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Rüyasında alıp bitirmiş real de henüz yenge izin vermemiş alıp oynamasına

• Oyun rezalet ötesi multisini bilmem ama single leş grafik olarak old gen .Şu xbox one bir kere yüzümüzü güldüremedi boşa para verip aldım.

Konsol dediğimede bakmayın ne ex oyunu var ne bişi sırf oyunu açsında nasıl açarsa açsın diye toplanan pc lerden farksız

Birde sözde konsollardaki en iyi grafikli oyunmuş uncharted 4 ün yanına bile yanaşamaz .

Umudumuz artık mine craft xbox one edition :)

• Bana da öyle geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

quote:

Hacı sen cidden aldin mi oyunu bu kadar savunduguna gore ilk gun bitirmen lazimdi ?

RobiJoni0711 GT'im girip bakabilirsiniz. Oyunu bitirmedim. Act 3 deyim ve grafikler 10/10 bahsettiğim oyun motoru Unreal Engine4 yahu. Oyunun ilk 2 bölümü hikaye ve oynanış olarak rezalet ötesi ama 2.bölümün ortasından sonra herşeyi ile saha kalkıyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 12 Ekim 2016; 18:56:10 >

• Xbox'a sıcak bakmamama rağmen sırf bu oyun için gidip bi tane one s alıcam az kaldı.
  • Bence Xbox'a şans vermelisiniz. PS4'ten geçtim ve gayet memnunum.
  • HDR destekli 4K TV sahibiyim One S 4k'ya upscale ediyor diye okumuştum aldığım zaman bu oyunu 4K'ya upscale şeklinde oynayabilicekmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 12 Ekim 2016; 20:10:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.