Bildirim
ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ocakda olacak Windows etkinliğinde yeni oyunla ilgili daha somut haberler verseler bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bence Ocak'ta GeoW:Marcus Fenix Collection gibi bişey duyuracaklar.Hem Xb1'a hem de Windows 10'a çıkacak.
Microsoft,daha önce de yapmıştı bu tur şeyler.PC'de gfwl sistemini başlattıklarında da,directx11 çıktığında da pcye kendi oyunlarını çıkarmıştı.
Halo 1,geow 1 gibi.
-
Bugün bir kaynaktada bir yazı okudum.Fake olabilir ama fake yse de adam baya uğraşmış
Phil Spencer'ın açıklamasına yer vermiş.Halo MCC nin başarısından memnun olduklarını ve Geow Collection'ın Kasım 2015'de çıkacağını soyluyor.1 tb hdd kapasiteli yukardaki paket.
Bence de gelme ihtimali yüksek.
Bundle'ı yeni gears of war 4'e saklasınlar bence
Keşke olsa ama öyle bir collection paketinin olma ihtimali çok çok düşük.. -
Hiç haber yok oyunla ilgili beyler,E3 mi saklıyorlar en büyük kozu?Sırf bu oyun için PS4 satıp Xbox one alabilirim,beklediğim kalitede gelirse her an herşey olabilir .Gears of war candır can,özletti kendini! -
2015 yılında çıkmayacak anlaşılan. -
-
Önümüzdeki E3'de güzel bi tanıtım videosu görmemiz muhtemel sanırım , merakla bekliyorum -
E3 te yuksek ihtimal gameplay inde otesinde longplay gelecektir. 2016 eylul-kasim bandindada oyun cikar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 28 Mart 2015; 23:01:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
imzada hala black tusk yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
imzada hala black tusk yazıyor
Üşendim değiştirmeye şimdi -
İsminin değişmesinden daha önemli olan bir ayrıntıdan bahsediyor Rod , artık yeni ismimizi 343'ün Halo ile özdeşleştirdiği gibi bizimkini de Gears ile özdeşleştirebilirsiniz diyor yani stüdyo artık tamamen Gears'a özel oldu -
E3'te yeni oyunu duyururlar artık
Studyonun yeni isimi hayirli olsun. Umarim E3'de Gears of War 4'den oyunici goruntuler sunarlar. Sadece trailer gosterip birakmazlar. -
Yeni oyunun ismi E3'te açıklanacakmış , gittikçe heyecanı yükselten hareketler bunlar.E3'te neler olur bilemiyorum artık...
“Speaking of Gears of War, we’re getting close to E3, where we will share more on what’s next for Gears of War. Specifically, Gears fans should be sure to tune in to Xbox Daily: LIVE @ E3, on Monday June 15 at 4PM Pacific to see what we’re working on.”
http://nerdist.com/gaming-daily-new-gears-of-war-title-will-be-at-e3/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X