Bildirim
ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni isimleri hayırlı olsun.
E3'de GeoW'a doyacağız -
İsme gerek yok Gears of War 4 olsun işte, o gelmeden de remastera akarız zaten çok özledim geowu yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
İsme gerek yok Gears of War 4 olsun işte, o gelmeden de remastera akarız zaten çok özledim geowu yahu
-10 ne ya , dur bi + vereyim üzüldüm -
Keşke geow remake ps4e uncharted remake xboxone çıksa. İki taraf içinde daha hayırlı olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KalemKolik
Keşke geow remake ps4e uncharted remake xboxone çıksa. İki taraf içinde daha hayırlı olurdu.
Kesinlikle daha fazla satarlardı -
Eksilere bak vuhuu
quote:
Eksilere bak vuhuu
Son eksiyi ben bastım, ama niye diye sorarsan bende bilmiyorum,
Sürü pisikolojisi de olabilir.
quote:
Eksilere bak vuhuu
xbox bölümü sana küsmüş le haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: lazseyfo
quote:
Eksilere bak vuhuu
Seyfettin abi -
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
quote:
Orijinalden alıntı: lazseyfo
quote:
Eksilere bak vuhuu
Seyfettin abi
Ahada kayıp balık nemo, nerelerdesin be birader.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazseyfo -- 6 Haziran 2015; 13:18:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Muhteşem de gözler marcusu arıyor nedense -
-
Yabancı forumlar dahil kimse bu Gears 4 tanıtımından memnun kalmadı.
Locust kafası uçurmadan Gears mi olur. Hay sizin paylaşacağınız gameplay'e.
Gears 1 ultimate geldi de tatmin olduk. -
Gamepad baya hoşuma gitti.Bomba gibi bir GeoW geliyor.
Oyun baya karanlık bir atmosfere sahip biraz daha zorlasalar direk korku oyunu olacakmış.
Gameplay çok iyiydi bence, özellikle atmosfer tam istediğim gibiydi.
Çok karanlıktı gameplay. Arka fondaki karakter kesin bayan dedim bayan çıktı. Ana karakter bu sarı çiyan olacaksa işimiz var. Marcus reyisi isteriz. Grafikler belli yerlerde sırıtıyor, sesler her zamanki gibi. Şimşek çakışı, hortum fena değildi ama daha iyisi yapılabilir. Çalış Rod reyiz çalış sakalının hakkını ver. -
Pür dikkat izledim 1080p gameplay videosunu benim analizim şöyle:
Ekip eğer seçme şansları olsa kesinlikle Gears 4'ü göstermezdi.The Coalition ekibi Gears 1'in remake'ine çok sağlam hazırlanmış remake değilde kökten yapılmış bir oyun gibi duruyor fakat durum Gears 4 için öyle değil daha yapım aşamasında olduğu çok bariz belli Unreal 4'ün nimetlerinden faydalandığı birkaç sahne var ama onun dışında videonun tamamı early access bir oyun gibi duruyor The Coalition hem bu kadar harika bir Gears 1 remake i yapıp hemde Gears 4 yapımında çok ilerleme kaydedemezdi zaten.Gerçek Gears 4'ü E3 2016'da göreceğiz ve bu video ile alakası olmayacağını adım gibi biliyorum. -
Microsoftta bu sira tanitma problemi var galiba . Once phil spencer in oculusu tanitirken dustugu durum simdide gears . Ilk basta locust kan testere gibi seyler gostersenize , sonra isterseniz 50 dakika tanitin yeni canavarlarinizi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X