Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar taşındığım binada altyapı bulunmaması sebebiyle elimde 1megabit sınırsız + kablo tv ve uydunetimi devir ediyorum.
    aylık ödemesi ilk 12 ay 44 liradır ve bu 12 ay kasımda son bulacak.
    normal ücreti 38 liradır ve aradaki 6 lirayı 5 ay kaldıgı için 30 lira olarak elden vereceğim.
    siz 38 liradan ödeme yapıcaksınız.
    en düşük paket olduğu için istediğiniz her pakete geçebilme şansınız var.
    sözleşmesi seneye 1 eylül sondur.
    175lira değerindeki docsis modemide yanında vereceğim.
    ilk ödemesi temmuz 25tedir.
    eğer düşünen olursa pmlerinizi bekliyorum..
    Paylaş
  • Taşındığımdan dolayı kablolu tv + türksat+ ve sınırsız internet paketi olan türksat üyeliğimi devretmek istiyorum. Aylık ödemesi 58 TL'dir.
    Eskişehir'de ikamet etmekteyim...
  • Orijinalden alıntı: datayolu

İstanbul yada Kocaeli için!

Taşındığım yerde altyapı olmadığı için uydunet-teledünya paketi devretmek zorundayım.

Teledünya Üst Paket (Next HC-12 Digital HD Cable Receiver)
    1 mbit sınırsız internet (Cbw-700v modem)
    Aylık fatura: 48,70 TL

HD Box, HDMI kablo,kumanda,modem tüm aksesuarları ile devredilecek uydunetin taahhüt süresi bitimine 10 ay kaldı (24 aylıktı - 10.05.2014 bitiş)

Şiddetle ve acilen tavsiye ederim..

Orijinalden alıntı: datayolu

İstanbul yada Kocaeli için!

Taşındığım yerde altyapı olmadığı için uydunet-teledünya paketi devretmek zorundayım.

Teledünya Üst Paket (Next HC-12 Digital HD Cable Receiver)
    1 mbit sınırsız internet (Cbw-700v modem)
    Aylık fatura: 48,70 TL

gunceldir..
  • kayseriden devretmek isteyen olursa hemen almak istiyorum hatta acil almak istiyorum 1 mbps olmalı yada 1 mbps'ye geçilebilen birşey olmalı ACİLDİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurumda taşındığım yerde Uydunet altyapısı olmadığı için Kablo tv-Teledünya ÜST PAKET(tüm hd kanallar-toplam 300 kanal) + Uydunet 1MBit sınırsız internet olan, kalan 12 AYLIK aboneliğimi devretmek istiyorum. Aylık ücreti 40 TL'dir (Normalde 58 ödüyorum ama alacaklara 40 tl sabit yapıp üstünü ben tamamlayacağım) Kablosuz modeme ve teledünya kutusuna ücret ödememiş olacaksınız. Acil ücretsiz devir işlemi yapılacaktır.
  • tel no: 0506 305 82 73 ulaşmak isteyenler.
  • Arkadaşlar bir senedir kullandığım ve memnun olduğum 1megabit sınırsız + kablo tv uydunetimi taşındığım binada hizmet olmaması sebebiyle devretmek istiyorum.
    Aylık ücreti 38 liradır.
    en düşük paket olduğu için istediğiniz her pakete geçebilme şansınız var.
    sözleşmesi bitiş tarihi 24/07/2014
    175lira değerindeki docsis modemide yanında vereceğim.

eğer düşünen olursa pmlerinizi bekliyorum..
  • Ankara Çankayadaki Teledünya HD+Kablonet 20GB limitli 10MBs hızlı Docsis3.0 modem 20 ay taahattü kaldı aylık 58.50 TL ücretli (5'i bir yerde kampanyası) devir alana ilk ay faturası benden ilgilenenler mesaj gönderebilir. (not:taşındığım yerde kablotv olmadığından)
  • İstanbul Ataşehir..taşındığım için devir etmek istiyorum..teledünya üst paket (hd)+3mb sınırsız internet (sözleşmeli 9 ay var)+ hd kutu + wireless modem.. aylık fatura 58 TL..ama teledünyada paket değiştirebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylazcaner

Erzurumda taşındığım yerde Uydunet altyapısı olmadığı için Kablo tv-Teledünya ÜST PAKET(tüm hd kanallar-toplam 300 kanal) + Uydunet 1MBit sınırsız internet olan, kalan 12 AYLIK aboneliğimi devretmek istiyorum. Aylık ücreti 40 TL'dir (Normalde 58 ödüyorum ama alacaklara 40 tl sabit yapıp üstünü ben tamamlayacağım) Kablosuz modeme ve teledünya kutusuna ücret ödememiş olacaksınız. Acil ücretsiz devir işlemi yapılacaktır.

g
  • İstanbul Fatih'te oturuyorum. Taşınmam dolayısıyla devretmem gerekiyor.
    teledünya taahüt bitiş tarihi:24.09.2013
    uydunet taahüt bitiş tarihi:03.02.2014

• 1 MB sınırsız internet,
    • TeleDünya temel paket + HD ve
    • SD sinema paketi

ayda sadece 51,50. İstenirse üst tarifelere geçilebilir.

Devir sırasında, kampanya ile ücretsiz alınan HD Receiver ve wireless kablo modem teslim edilecektir. Ayrıca devir ücretini de karşılarım.
    İlgilenenler PM atarsa sevinirim. Teşekkürler.
  • ACİL...ADANADA..TELEDÜNYA + SINIRSIZ 1 mpbs İNTERNET + KABLO TV aboneliğimi maalesef alt yapısı olmayan bir yere taşınacağım için hd SET BOX(210TL değerinde) + KABLOSUZ MODEM DOCSİS 3.0(175TL değerinde)+ HD KABLO + BÜTÜN BAĞLANTI PARÇALARI ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEKTİR.
    ABONELİĞİM HAZİRAN 2015 E kadar DEVAM ETMEKTEDİR.
    AYLIK ÖDEMESİ 41,50 TL DİR.
    borçsuz olarak tüm masraflar bana ait olacak şekilde devredilecektir.ayrıca devir alana 100 Tl verilecektir..

DEVRALMAK İSTEYENLER Beni 05367798989 nolu telefondan arasınlar veya ertu@amele.com adresine mail atabilirler teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertu99 -- 1 Ağustos 2013; 9:32:08 >
  • MANİSA MERKEZDEN VEYA İZMİRDENDE OLABİLİR TELEDÜNYA + SINIRSIZ 1 mpbs İNTERNET + KABLO TV aboneliğimi maalesef alt yapısı olmayan bir yere taşınacağım için hd SET BOX(210TL değerinde) + KABLOSUZ MODEM DOCSİS 3.0(175TL değerinde)+ HD KABLO + BÜTÜN BAĞLANTI PARÇALARI ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEKTİR. 
    ABONELİĞLİM HAZİRAN 2015 E kadar DEVAM ETMEKTEDİR. 
    AYLIK ÖDEMESİ 41,50 TL DİR. 3 EKİMDE ÖDEMESİ BAŞLAYACAKTIR
    borçsuz olarak tüm masraflar bana ait olacak şekilde devredilecektir. 

DEVRALMAK İSTEYENLER hznqaydn@gmail.com ulaşabilirler tel no 05370134846 tel sahibi abdullah by

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znq -- 29 Temmuz 2013; 18:00:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taşındığım yerde uydunet yok maalesef taahhüt olayı olduğundan uydunet ve teledünya paketimi devrediyorum ve üzerine 100TL veriyorum
    İnternet 1 mb 29 TL aylık modem dahil aylık ödeme
    Teledünya temel paket hd kutusu dahil 13 TL aylık ödeme
    istanbul, mecidiyeköy, gülbağ adresinde tüm istanbul içi devir yapılır

iletişim: 0507 754 21 39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hplc -- 31 Temmuz 2013; 22:05:55 >
  • tayinim çıktığından dolayı

Tekirdağ UYDUNET KABLOLU TV +1 Mpbs sınırsız internet aboneliği + MODEM, hd box set KABLO BAĞLANTILARI

aylık ödemeleri 48.50tl devredilecektir devralmak isteyen
    05053467023 ULASABİLİRLER

devir alanın bir faturasıda tarafımdan ödenecektir nakil masrafları tarafıma aittir.
  • İstanbul Güngören'deyim, Uydunet devir etmek istiyorum.

1Mbps sınırsız internet + Kablolu tv 29 + 9 tl = 38 tl.

5 ay daha taahhütü var.

Netmaster modem de hediyem olacak, ilgilenenler mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roll -- 16 Ağustos 2013; 18:54:45 >
  • Ankarada, Yeni taşındığım evde Türksat (Uydunet) hattı olmadığı için, üzerime kayıtlı olan hattı ücretsiz devretmek istiyorum.
    1mbps hızlı sınırsız internet aylık 29TL(isteğe göre hızı yükseltebiliriz)
    HD Tv yayını aylık 12 TL.
    Toplam TV ile internet aylık 41 TL faturası olacak, başka ücret yok.
    ortalama 1.5 yıl tahütüm kaldı.
    HD Kutusu(250TLlilk)ve Kablosuz Modemi(100tl'lik) Bedavaya vereceğim. Bağlantı yada servis ücreti ödemeden. Herşeyi Bedavaya devredeceğim.
    İlgilenenler bana ulaşsın: 0554-773-05-64

Bu fırsatı değerlendirene benden de ektradan HEDİYE olarak 2 Aylık fatura Ödemesi :)))
  • Antalyada yeni taşındığım bölgede uydunet olmadığı için uydunet aboneliğimi devretmek istiyorum.

2 mbit sınırsız internet paketi
    Türksat kablo TV temel kanallar
    kablosuz uydunet modemi

aylık 59 lira ödüyorum şu anda, Aralık 2013 'e kadar taahhütlü, devralan arkadaş 59 lira ödemeye devam edecek Aralık ayından sonra da iptal ettirmek isterse hiç bir ücret ödemeden kapatabilir ve modemde kendisinde kalacaktır.
    Devir ücretini de ben ödeyeceğim.

İrtibat : 0507 824 70 03 Güneş
  • Antalyada 3mb sınırsız internet + kablosuz modem devir edilecektir tehattüt bitiş tarihi 31 aralık 2013 aylık gelen fatura 60 lira

modemi kendimiz almıştık o yüzden o tehattüt'e girmiyor markası Arris WTM-552A kablosuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyHunter -- 29 Ağustos 2013; 8:35:30 >
  • Geçen sene 2 yıl taahhüt karşılığında 5'li fırsat kampanyası dahilinde bağlatmış olduğum uydunet+teledünya pakedimi devretmek istiyorum. 10mbps sınırsız(AKK derdi olmadan) internet ve teledünya paketi dahilinde verilen docsis 3.0 modemi ve boxu ücretsiz vereceğim. 2014 Eylül'e kadar taahhüt bulunmakta. Tüm devir işlemlerini ben karşılayacağım. Aylık 120 lira fatura gelmekte. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.