Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ivelliosy

Merhaba, Istanbulda 1mbit ve 3mbit devretmek istediğiniz internetiniz varsa devralabilirim en kısa sürede! hatta yarın bile alabilirim anlaşırsak. lütfen pm atın. selamlar.

Bende beşi bir arada paketi var (modem + internet + kablotv + hd kutu ve teledünya aboneliği), interneti istediğin gibi ayarlayabilirsin taahhüt süresince.
  • Arkadaşlar, İzmir'de taşınacağım semtte bağlantı olmadığından dolayı Ağustos 2014'e kadar devam edecek taahhütlü Teledünya ve Uydunet aboneliğimi devretmek istiyorum.

-10 MB, 40 GB kotalı internet (istenildiği takdirde değiştirilebilir)
    -Teledünya Üst Paket
    -HD Sinema Paketi
    -HD Kanallar
    -Docsis 3.0 kablosuz modem
    -HD alıcı kutu

Aylık 85 TL fatura gelmektedir ve devir ücretleri tarafımca karşılanacaktır.
    İlgilenen arkadaşlar buradan ya da akpinar.caglar@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.
  • İnternetimi yazın kullanmayacağım için devrediyorum. Taahhüt bitiş tarihi: 30/10/2013

Bursa'da oturuyorum. İnternet paketinin özellikleri:
    Ttnet Yalın (Telefonsuz İnternet) Net Limitsiz. 8 Mbps hız sınırsız internet.

İlgilenenler mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

Ankaradan acil olarak uydunet aboneliği devralmak istiyorum. Lütfen PM ile ulaşın. Haftasonuna kadar devralmazsam yeni abonelik başlatacağım.

günceldir.

Ankaradan docsis 3.0 modem ile devredebilecekler lutfen ulassin. bu aksam yeni uyelik acacagim devralamazsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uydunet aboneliğimi taşındığım yerde altyapı olmadığı için devrediyorum.
    İnternet Hızı:3megabit
    Sınırsız internet + Analog kablolu tv yayını
    Ücret:58 TL
    Modem ücretsiz olarak verilecektir ayrıca herhangi bir masraf çıkasa tarafımdan ödenecektir.

tugbacan35@gmail.com mailimden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqbacan -- 2 Temmuz 2013; 18:33:20 >
  • İLAN GÜNCELDİR.... TEL: 0535 982 52 44

Merhabalar...

İstanbul - Üsküdar'dan Ataşehir'e taşınıyorum. Orada uydunet bulunmamakta... Devretmeyi planlıyorum...

Teledünya Üst Paket (HD Kutu)
    1 mbit sınırsız internet
    Şuan aylık fatura: 48,70 TL

Kutuları ile devredilecek uydunetin taahhüt süresi bitimine 10 ay kaldı (24 aylıktı - 04.05.2014 bitiş)

İlgilenen olursa 1 temmuz pazartesi itibari ile devir işlemi yapılabilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esc03 -- 2 Temmuz 2013; 21:03:14 >
  • Arkadaşlar İzmir'de kablolu tv ve sınırsız internetimi devrediyorum yeni taşındığımız mahallede alt yapı olmadığı için. fatura 41,5 tl. İsteyenler en kısa zamanda dönerse sevinirim.
  • miros M kullanıcısına yanıt
    Günceldir.
  • İstanbul yada Kocaeli için!

Taşındığım yerde altyapı olmadığı için uydunet-teledünya paketi devretmek zorundayım.

Teledünya Üst Paket (Next HC-12 Digital HD Cable Receiver)
    1 mbit sınırsız internet (Cbw-700v modem)
    Aylık fatura: 48,70 TL

HD Box, HDMI kablo,kumanda,modem tüm aksesuarları ile devredilecek uydunetin taahhüt süresi bitimine 10 ay kaldı (24 aylıktı - 10.05.2014 bitiş)

Şiddetle ve acilen tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datayolu -- 4 Temmuz 2013; 22:32:41 >
  • ndrs N kullanıcısına yanıt
    mrb, iyi günler, uydunet devir alabilirim. ankaraya gelebilirim herzaman, ailem orda, iletişim için aydemir.sedat@gmail.com
  • datayolu D kullanıcısına yanıt
    mrb, iyi günler, uydunet devir alabilirim. istanbul gelebilirim iletişim için aydemir.sedat@gmail.com
  • sdysl S kullanıcısına yanıt
    mrb, iyi günler, uydunet devir alabilirim. ankaraya gelebilirim herzaman, ailem orda, iletişim için aydemir.sedat@gmail.com
  • Night Stalker kullanıcısına yanıt
    hocam devr alabilirim, zonguldakta çalışyrm, iletişim için aydemir.sedat@gmail.com
  • Elimde iptal ettirdiğim üyelikten kalma hd alıcı ve netmaster Modem var isteyen pm ile iletişime geçebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, zonguldak ta oturuyorum, İSTANBUL ve ANKARA ya sürekli gidiyorum devir etmek isteyen arkadaşlar iletişime geçsin aydemir.sedat@gmail.com
  • doctor_19 D kullanıcısına yanıt
    devr alabilirim hocam maile cvp bekliyrum aydemir.sedat@gmail.com
  • arkadaşlar uydunet ve kablblo tv yada teledünya gibi paket devretmek isteyen arkadaşlar ANKARA, İSTANBUL VE ZONGULDAK tan DEVRALABİLİRİM
  • Night Stalker kullanıcısına yanıt
    HOCAM DEVR ALABİLİRİM BENDE ZONGULDAKTAYIM İLETİŞİM aydemir.sedat@gmail.com
  • Ankarada yeni taşındığım yerde alt yapının olmaması sebebiyle üyeliğimi devretmek istiyorum. "HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD" kampanyasına katıldım. 30 ay tahütlü ayda 12.5TL ye kablolu tv + teledünya üyeliğim var. henüz 3 ayım geçti. Kampanya dahilinde olan HD set top box da içindedir. Devir almak isteyenler özelden msj atsın veya emrekocak@hotmail.com.tr adresine mail atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miros

Adres değişikliği sebebiyle aboneliğimi devretmek istiyorum. Docsis 3.0 modemle beraber. Şu anki tarifem 5 mb sınırsız. Ancak istediğiniz tarifeye geçiş serbest. Taahhüt bitişi 20.10.2014. Kadıköy.

Güncel
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.