Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay kullanımış next hc-12 set top box ı satıyorum, kutusunda sıfırdan farksız ( satma nedenim conax kart almamdır) sakiiin@mynet.com
  • ankaradan hd teledünya üst paket ve sınırsız internet devir

ACİL.

Bir adet faturanızı devir esnasında peşin olarak ödeyeceğim. Bütün devir masrafları tarafıma aittir.
  • Merhaba Arkadaslar,

istanbulda oturuyorum. yeni tasındıgım bolgede turksat alt yapısı olmadığından turksat uydunet aboneliği devretmek istiyorum.

pakette teledunya ve 10 Mbps 20 GB KOTALI uydunet mevcut. aylık fiyatı 51 tl. ilginen arkadaslar cevap atarsa sevinirim. ilk ayıda ben odeyeceğim
  • Arkadaslar Gebze de yasiyorum. Yani tasinacagim evde kablo tv olmadigindan uyeligimi devretmek istiyorum.

6 Ay taahhudu var. Devir ucretsiz.

aylik 41-42 TL civarinda odemesi var.

Teledunya(Hd kalitesinde 500 kanal) + Uydunet (1Mbps sinirsiz) internet

Teleduya cihazi ve kablosuz modemi de verecem.

Ilgilenenler PM atsin

Tsk
  • Ankaradan devretmek isteyenler , kablosuz modemi ve hd kutusunu ücretsiz vermek üzere benimle iletişim kursun lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker85 -- 17 Nisan 2013; 10:37:10 >
  • Ben devretmek istiyorum, bana ulaşabilirsiniz
  • İzmir'den taşındığımdan dolayı uydunetimi devretmek istiyorum. 3 mbit sınırsız+kablo tv ayda 60 tl ödüyorum 4 ay taahhüdü kaldı. yanında netmaster cxc-150 kablo modem ve tp link wr740n kablosuz router verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1zodiac -- 19 Nisan 2013; 18:08:17 >
  • Taahutu yeni biten teledunya ve uydunet imi ucreti karsiliginda devredecem, devir alacak bulunmazsa kapattiracam ama maksatim birisinin isi gorulsun. Devir sebebim de ev degistirdigimdendir. Yer konya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli - Gebze için devir almak istiyorum...
    devretmek isteyenler pm
  • Tayin sebebiyle kablonetimi devrediyorum
    5'i bir yerde kampanyasından
    Hd kutulu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERSİNDE ÜYELİĞİ 1 YILDAN AZ KALMIŞ SINIRSIZ INTERNET+KABLOTV 40 LİRA OLAN UYDUNETİ DEVRETMEK İSTİYORUM.MERSİN YADA ADANAYA DEVREDEBİLİRİM.İLGİLENENLERİN CEVAP YAZMALARINI RİCA EDERİM.TELEDÜNYA + SINIRSIZ 1 mpbs İNTERNET + KABLO TV 40 TL.BORÇSUZ OLARAK DEVREDİLECEKTİR.
  • Uydunet + Kablo TV + HD Paket devredilir, yaklaşık 16 ay taahhütü vardır. Modem + HD kutu verilecektir. (Modem CBW-383Z4).

Beşli Paket kampanyasıyla alınmıştır. Şu an 10mbit sınırsız aboneliği var ama istediğiniz internet paketine geçebilirsiniz.

İstanbul Anadolu yakası tercihim olacaktır.
  • istanbuldan var mı ucuz 25 tl lik
  • 25 liralık ne istiyorsunuz? sınırsız internet isterseniz en ucuz 39 dan başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

25 liralık ne istiyorsunuz? sınırsız internet isterseniz en ucuz 39 dan başlıyor.

ttnetten iyidir, 3kps düşüyor paramızla rezil oluyoruz
  • Ankara dan 1Mbps sınırsız internet+ kablo tv 29tl 1 ay içinde taşınacağımız için, dahada taahütün dolmasına 7 ay olduğu için devretmek istiyorum.
    Yalnız devir işlemini mayıs sonuna doğru yapmak istiyorum internette işlerim oluyo hemen devredersem internetsiz ortada kalmak istemiyorum.
  • izmir de oturuyorum devir etmek isteyen varsa devir alabilirim
  • Merhabalar,

İstanbul Üsküdar'dan, yurtdışına taşınmam nedeniyle aboneliğimi devretmek istiyorum.

Devredilecek hizmetler: Kablo TV, Uydunet

Aylık ücret: Kablo TV + Uydunet (1 Mbps, Sınırsız) = 38 TL (İstenirse Uydunet paketi değiştirilebilir ve ek tv paketi alınabilir)

Devredilecek ürünler: Docsis 3.0 Modem (Netmaster CBW-383Z4) ve gerekli tüm bağlantı parçaları

Taahhüt bitişi: Mart 2015

Şu ana kadarki tüm faturaları ödenmiş durumdadır.

Bunlara ek olarak; konunun aciliyetinden dolayı, devralacak kişiye nakit olarak biraz ödeme yapabilirim.

Türksat bayisindeki abone devrinde çıkabilecek masraflar da tarafıma aittir.

Devralmak isteyen olursa özelden mesajla ulaşabilir veya arayabilir: 0546 435 5615

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apogungor -- 19 Mayıs 2013; 23:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_19

Ankara dan 1Mbps sınırsız internet+ kablo tv 29tl 1 ay içinde taşınacağımız için, dahada taahütün dolmasına 7 ay olduğu için devretmek istiyorum.
    Yalnız devir işlemini mayıs sonuna doğru yapmak istiyorum internette işlerim oluyo hemen devredersem internetsiz ortada kalmak istemiyorum.

Ayrıca netmaster cbw-700 kablosuz modemim var onuda yanında verceğiim, devirden sonra nakil ücreti oluyor sanırsam onuda karşılarım ihtiyacı olan ilgilenen olursa pm atabilir.
  • Bende buradan devretmiştim uydunetimi varolsun donanım haber dayanışması 300 TL cezadan kurtulmuştum :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.