Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ablam yazmamı istedi. tayini çıktığı için evini boşaltıyor. gideceği şehirde komple uydunet yok zaten:)

1mpbs sınırsız, standart kablolu tv aboneliği de içinde, 29 tl. netmaster modemi de ücretsiz veriyor. 11 ayı kalmış bitmesine.

BAHÇELİEVLER/İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatatatam -- 4 Ocak 2013; 21:19:03 >
  • teledünya üst paket
    altın sinema paketi (paket değiştirilebiliyor)
    uydunet 10 Mbps 20 GB kotalı internet (paket değiştirilebiliyor)
    netmaster cbw383z4 kablosuz modem
    next hc-12 hd set top box (kutusunda, hiç kullanılmadı)

(hepsi bir arada kampanyası ile alındı, ağustos 2014'e kadar taahhütü var)

yukarıdakilerin hepsini top yekun ücretsiz olarak devrediyorum.
    istanbul şişli'deyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devir ücreti nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

devir ücreti nedir acaba

devir ücretsiz. alacak kişiyle gidiyorsun bi nüfus cüzdanıyla devrediyorsun. yanlışsam düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatatatam

quote:

devir ücreti nedir acaba

devir ücretsiz. alacak kişiyle gidiyorsun bi nüfus cüzdanıyla devrediyorsun. yanlışsam düzeltin.

devir ucretsiz ama sadece devir yetmiyor. cunku devirden sonra bir de yeni adres icin nakil islemi yapiliyor. ben gittigimde nakil ucreti toplam 25 lira civariydi. devir ucretsiz, nakil 25 lira idi o zaman. ben odemedim, devir eden odemisti.
  • o zaman ekleyelim:) varsa nakil cüreti de bizden:)
    ------
    ablam yazmamı istedi. tayini çıktığı için evini boşaltıyor. gideceği şehirde komple uydunet yok zaten:)

1mpbs sınırsız, standart kablolu tv aboneliği de içinde, 29 tl. netmaster modemi de ücretsiz veriyor. 11 ayı kalmış bitmesine.

BAHÇELİEVLER/İstanbul

edit: devredilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatatatam -- 16 Ocak 2013; 10:50:15 >
  • quote:

17 ocaktan itibaren bursadan mantıklı teklif gelirse uydunet devir almak istiyorum (1-3 mbit)

güncel
  • ankara da uydunet devreden olursa iletişime geçebiliriz bir pm kadar yakınım size,

şartları konuşalım

not: ttnet ten kendisinden kaynaklanan sorunumu çözdüğü için ttnet ile devam ediyorum.

ilan artık pasif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnell -- 6 Şubat 2013; 8:51:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: errkann

antalyadan devreden varmı? ben kablo tv+512 sınırsız internet abonesiyim (taahhüdüm yok)

güncel
  • Arkadaşlar Teledunya yarım düzine paketimi devredeceğim. taahhütümün sona ermesine 10 ay var.(12 kasım 2013te bitecek) Kablo Tv + Uydunet 1 Mb hd uydu alıcısı ve kablosuz modem de dahil. Ayda sadece 41,60 TL. Ben izmirde yaşıyorum aynı ilde olmak gerekli çunkü aboneliği devreden ve devir alan kişilerin beraber gidip işlem yapması lazım.
  • Arkadaşlar bende uydunetimi devretmek istiyorum. 9 aylık taahhütü kaldı. Aylık ödemesi 41,60 tl. Bu arada izmir'deyim.
  • İstanbulda uydunet devredenler varsa benimle iletişim kurabilirler: 0530 7831323

Bu arada kartal soğanlık bolgesinde uydunet kullanan arkadaşların yorumlarını da rica edeceğim.
  • quote:

quote:

17 ocaktan itibaren bursadan mantıklı teklif gelirse uydunet devir almak istiyorum (1-3 mbit)

güncel

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 18 Ocak 2013; 13:10:44 >
  • izmirde uydunet devretmek isterse devir alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihd35

Arkadaşlar Teledunya yarım düzine paketimi devredeceğim. taahhütümün sona ermesine 10 ay var.(12 kasım 2013te bitecek) Kablo Tv + Uydunet 1 Mb hd uydu alıcısı ve kablosuz modem de dahil. Ayda sadece 41,60 TL. Ben izmirde yaşıyorum aynı ilde olmak gerekli çunkü aboneliği devreden ve devir alan kişilerin beraber gidip işlem yapması lazım.

değil dostum, noterden şu şu kimsenin uydunet ile ilgili devir işlemlerini yapmasına dair vekaleti kendinize göndertip işlemi yapabilirsiniz, tek başınıza
  • Yalovadan tasinma sebebiyle uydunet 3mb sinirsiz ve tv aboneligimi devretmek istiyorum.
    Pm den mesaj atin lutfen.
    Nisanda taahhut bitiyor.
    Receiver ve modem de senin.
    İsterseniz 1mb sinirsiz da yapabilirsiniz. Her ay hizinizi degistirebiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldan taşınmam sebebi ile 41,5 tl'ye sınırsız internet+ teledünya paketimi devretmek istiyorum. 5 ay taahhütüm kaldı. modem + teledünya cihazını devralana teslim edicem..
    ilgilenenler 05053913349 nolu telefondan bana ulaşabilir.
  • ANKARAveya BURSA.....TELEDÜNYA + SINIRSIZ 1 mpbs İNTERNET + KABLO TV aboneliğimi maalesef alt yapısı olmayan bir yere taşındığım için kullanamıyorum. hd SET BOX + KABLOSUZ MODEM + HD KABLO + BÜTÜN BAĞLANTI PARÇALARI ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEKTİR. HERHANGİ BİR AKTİVASYON VE KURULUM ÜCRETİ DE YOKTUR.
    ABONELİĞİM ARALIK 2013 E kadar DEVAM ETMEKTEDİR.
    AYLIK ÖDEMESİ 41,50 TL DİR.
    BÜTÜN BUNLAR İÇİN 24 AYLIK SÖZLEŞME İMZALAMANIZA GEREK YOK....
    borçsuz olarak tüm masraflar bana ait olacak şekilde devredilecektir.

DEVRALMAK İSTEYENLER BANA brcnsvnc@hotmail.com adresinden yada özelden ulaşabilirler.
  • ANTALYA dan 1 mbps sınırsız internet+kablo tv paketimi, yeni taşındığım yerde kablo net altyapısı olmadığı devretmek istiyorum. 5-6 aydır kullanıyorum Fatura 45 tl. İlgilenen arkadaşlardan acil haber bekliyorum.
  • izmirde uydunet, kablolu tv üyeliğimi devretmek istiyorum, ilgilenenler mesaj atsın lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.