Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet abonelıgınızı devrealırım ayrıca eger uydunetı alırsanız:)becayiş yapmış oluruz bir nevi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 17 Ekim 2012; 12:35:03 >
  • Yalova İlinde ikamet etmekteyim. Bulunduğum yerden taşındığımdan ve yeni adresimde kablo tv alt yapısının olmamasından dolayı uydunet ve tele dünyayı devretmek istiyorum. Uydunet 5 mart 2013 e kadar, tele dünya ise 5 eylül 2013 tarihine kadar taahhütlüdür. Kendi aldığım modem i ve teledünyadan verilen uydu alıcısınıda vereceğim, 24 ay taahhütlü almaktansa belki ilgilenen kişiler olabileceğini düşünüyorum, ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.
  • Taşındığımızdan dolayı biz de Teledünya HD Box + 10Mbit 20GB Kotalı paketimizi devir edecek birini arıyoruz. 17 ay taahhütü kaldı. Modem, kutu vs hepsi ücretsiz içinde aylık 51 TL. Paketten oldukça memnunuz ancak taşındığımız yerde Kablo tv alt yapısı olmadığı için devretmek zorunda kaldık.
    Beşiktaşta ikamet ediyoruz, düşünürseniz aşağıdaki telefondan ulaşabilirsiniz.

0506 451 81 73
    Hakan Pehlivan
  • Manisa İcin devredecek olan varsa bi arkadasim arıyor önümüzdeki ay devir alacak
  • Merhabalar,
    Ankara'da yaşıyorum.Taşınmam ve taşındığım yerde TURKSAT hizmeti verilmemesi sebebiyle;
    "Yarım düzine fırsat" kampanyasından yararlanarak eylül 2011'de satın aldığım sınırsız uydunet + teledünya hd (kablo tv) üyeliğimi devretmek istiyorum.Aylık ücreti 40 tl'dir ve sabittir. İnternet sınırsız 1 Mbs'dir ve istenirse hız yükseltilebilmektedir. Teledünya HD kablo tv mevcuttur. Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, EUROSPORT HD, BBC HD kanalları ücrete dahildir Nakil yaptığım kişiye 4 portlu kablosuz modem ve HD Uydu alıcısını ücretsiz vereceğim.Nakil için ücret talep edilmemektedir. Taahhüt 2013 eylülde yani 10 ay sonra sona ermektedir.Hizmetin bu ayki faturasını ödedim.
  • Mersindeyim taşınmamdan dolayı devrediyorum ayda net 29 tl ödedigim 1024 internetimi ücretsiz modem hediye adana yada mersinde birine devredebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Kasım 2012; 16:54:59 >
  • Selamlar
    Ev değişikliği nedeniyle, aylık 51 TL olan Teledünya Temel Paket + 10 Mbps-20 GB kotalı internet paketi ile birlikte Teledünya HD Box ve Uydunet modemimi devrediyorum. Aboneliğimin 14 ay taahhüdü kaldı. Devir işlemi için ücret gerekmiyor sadece kimliklerle birlikte abonelik merkezine gitmemiz yeterli.

Şu anda bu kampanya yapılmıyor. Dolayısıyla eski kampanyadan 24 ay'dan daha az bir taahhütle yararlanmış olacaksınız. ayrıca ilk ayıda ben odeyeceğim

İlgilenenlere duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konyadayım devir almak istiyorum fakat sınırsız 3mb lazım
    ya da cbw 700 kablosuz modemi olandan onu da talep edebiliriz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkusss -- 27 Kasım 2012; 15:49:56 >
  • merhaba arkadaşlar,

ben de aboneliğimi devretmek istiyorum.

cbw-700v netmaster modem,
    10 mbit'e kadar 40 gb kotalı, (3mbit sınırsızdan geçiş yapmıştım)
    aboneliğimi başlatalı 1 ay bile olmadı.. ancak kablonet olmayan eryamana taşınacağım (ankarada ikamet ediyorum)

ilgilenenlerin mesajlarını bekliyorum
  • Ankara'dayım, bugün/yarın uydunete başvuracam, devir etmek isteyenler acil pm' (özel mesaj ile) den başvurabilirler..
  • Ben devredebilirim hocam pm attım
  • İstanbul'da oturuyorum.Uydunet+teledünya aboneliğimi devretmek istiyorum.24 ay taahhütlü almıştım 12 ayı kaldı.(3mbps sınırsız internet).İsteyene modemi falanda verebilirim.Boşuna aktivasyon ücreti,kurulum ücreti vs ödemeyin.
  • yakında taşınacağım için 10 gün içinde teledünya + uydunet i devretmek istiyorum .

modem : netmaster kablosuz 4 port modem
    teledünya : botec sd kutu

intenet 1 mbs sınırsız internet

ücret : aylık 41.5

tahattüt sonu : uydunet : 2013 / 4 ay
    teledünya : 2013 / 10 ay
    yer : istanbul avrupa / bakırköy

faturası ödenmiş temiz şekilde devredilecek olup 20 tl devir ücretinide karşılayacağım , istanbul içi anadolu avrupa farketmez ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murano55 -- 5 Aralık 2012; 16:23:23 >
  • aboneliğim vedevri adlı üyeye devredilmiştir
  • Devir gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 6 Aralık 2012; 17:21:52 >
  • Ankaradan teledünya hd devir alabilirim..
  • ankarada internet devretmek istiyen varsa ulaşsın bana
  • teledünya üst paket
    altın sinema paketi
    uydunet 10 Mbps 20 GB kotalı internet
    netmaster cbw383z4 kablosuz modem
    next hc-12 hd set top box (kutusunda, hiç kullanılmadı)

(hepsi bir arada kampanyası ile alındı, ağustos 2014'e kadar taahhütü var)

yukarıdakilerin hepsini top yekun devrediyorum.
    istanbul şişli'deyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Mersindeyim taşınmamdan dolayı devrediyorum ayda net 29 tl ödedigim 1024 internetimi ücretsiz modem hediye adana yada mersinde birine devredebilirim .

Güncel dir arkadaşlar 1mbps internet tv si felan herşey içinde fiyat net 29 tl isteyen yokmudur
    Alan yok satanı ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 1 Ocak 2013; 19:07:50 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.