Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablonet ve Teledunya HD, en fazla 2013 Eylul e taahhutlu devir almak istiyorum.
    ö.m ile ulasabilirsiniz.
  • Merhaba, 5 mb sınırsız tarife ile aylık 69 tl, 9 tl de kablonet ,le beraber aylık 78 tl lik net sınırsız 5 Mb tarifeyi kullanıyorum. 03/12/2013 e kadar süren taahütüm var. Modem de taahütle alındığından modemi de devredilecek. Nakil ücreti bana ait olacaktır.4 PORT ETHERNET + 1 PORT USB KABLOSUZ UYDUNET MODEM ROUTER ti bana verilen modem. İstanbul Kadıköyden devralmak isteyen olursa Pm atabilir.
  • beyler elinizdeki netmaster cbw 700 kablosuz modem varsa talibim
  • İstanbul mecidiyeköy uydunet devir etmek isteyen olursa PM atsın
  • ankaradan devralmak isteyenler pm atsın ltfn
  • Taahhüdü bitmiş mevcut aboneler de kampanyalı abonelikleri devralabiliyor mu? Mümkünse, kablo tv ücretsiz uydunet aboneliğim vardı, onun yerine teledünyalı (hd box+modem hediyeli) bakıyorum.
  • Ücretsiz modem ve teledünya kutusu. İZMİR

Arkadaslar merhaba,

Uydunet internet ve Teledünya kablo tv aboneliğim var.Kablosuz modem ve teledünya kutusu vardır.Taşınacağım evde kablolu yayın olmadığı için internet ve kablolu yayın aboneliğimi ÜCRETSİZ devir etmek istiyorum.

Kablosuz Modem bedeli 175 TL.(Hiçbir ücret ödemeyeceksiniz)
    Teledünya kutu bedeli 85 TL.(Hiçbir ücret ödemeyeceksiniz)

Ben 1 mb sıırsız internet ve kablolu yayın bedeli olarak 40 TL ödüyorum.(İsterseniz ücretsiz tarife değişikliğide yapabilme
    niz mümkündür)

İzmir içinde nerede olursanız olun farketmez.Bana ulaşabilirsiniz.
    Tel.0531 724 04 74
  • İstanbul mecidiyeköy uydunet devir etmek isteyen olursa PM atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

İstanbul mecidiyeköy uydunet devir etmek isteyen olursa PM atsın

Fazladan denk gelirseniz, bana da yonlendirebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.nuhoglu

istanbulda uydunet 1Mbit sınırsız internet + HD kutu ek ödemesiz + teledünya paketi aylık 47 tl devir etmek istiyorum.Talipli varsa bekliyorum.

aboneliğimi forum kanalıyla devrettim.ilanı kapatıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.nuhoglu

istanbulda uydunet 1Mbit sınırsız internet + HD kutu ek ödemesiz + teledünya paketi aylık 47 tl devir etmek istiyorum.Talipli varsa bekliyorum.

bugün deviralınmıştır. next hd box + netmaster baklosuz modem, teledünya temel paket ve 1 mbps sınırsız net sorunsuzdur. teşekkürler.

ayrıca bilmeyen veya kafasında sorun olan arkadaşlar için şöyle bir bilgi vereyim. abonelik farklı şehirde dahi olsa devredilecek noktada bir araya gelip ilk olarak nakil sonra da devir işlemi yapılabiliyor. biz bursadan buraya nakil ve hemen peşinden de devir yaptık. bir günde servis geldi ve ertesi gün devir işlemi tamamlandı.

• Arkadaşlar İsteyen olursa 1 yıl taahütü kalmış olan teldünya ve uydu net paketimi aylık 42,50 tl fatura bedeli devir etmek istiyorum,
    İçinde modem HD Box bağlantı ücretleri dahildir,(Aslında devretmeyeceğim ama taşıdığım yerde kablo tv altyapısı yok)
    Sadece devir alınması yerterli,
    ilgilenler için paketin adı''Yarım Düzine Fırsat Peketi''dir

05323734720
  • sadece tele dünya devir işlemi oluyor mu?(kutusuyla birlikte)eğer ki oluyorsa ankarada devretmek isteyenler bana ulaşın (internetim var)
  • Ben aboneliğimi devrettim
  • adanada uydunetten 40 tl ücretli kablosuz modemli sınırsız internet paketi devretmek durumundayım. taşındığım yerde altyapısı yok. yaklaşık 9 aydır kullanmaktayım.
  • Ben de gecenlerde devir aldim birinden. Ttnet in kota sisteminden sonra ilac gibi geldi.

• Merhaba. Uydunet aboneliğimi modemle beraber devretmek istiyorum. Ankara'dayım. Taahhüt Aralık 2012 de doluyor. Ankara'dayım. İlgilenenler öm atabilir.
  • 1 mb sınırsız hd uydu receiwer, wireless modem kablo tv 41 tl' dir. 7-8 aydrı kullanıyorum 2 taahütlü, modem ve hd kutuyu veriyorum. Eryamana taşındığım için devretmek istiyorum. Talepler Ankara içi olursa sevinirim.

• uydunet +kablo tv uyelgımı devretmek ıstıorum.
    modem +devir ucretlerı+ılk ay faturanız benden:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.