Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara'da uydunet devralmak istiyorum. Kablosuz modeme ihtiyacım var ve paketinizin faturası da 50 tl yi geçmemeli.
    Bu şartlara uyan ve devretmek isteyen varsa, PM veya mail atabilir.
  • Merhaba

6 Ay daha devam edecek olan teledünya hd + uydunet 1gb sınırsız aboneliğimi ücretsiz devretmek istiyorum.

Kampanya dahilinde aldığım teledünya hd box ve uydunet kablosuz modem de beraber vericem.

Toplam tutar 41.5 TL dir.
    İsteyenler P.M atabilirler.

Teşekkürler
  • merhabalar;
    "oganowic" adlı kullanıcıdan uydunet aboneliğini devralmış bulunmaktayım.
    Kendisine ve bu konuda değerli bilgilerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşşekkür ediyorum.
  • Merhaba,
    Öğrenciyken kullandığım uyduneti devretmek istiyorum.

İzmir'de herhangi bir kişiye devredebilirim. Pm atarsanız size ulaşabilirim telefon numaranızıda verebilirsiniz.

Tarife 1 mb sınırsız internet + kablo tv devredilecektir.
    Fatura 38 tl olarak geliyor.

İsterseniz 3mb sınırsız yapabilirsiniz teledünya alabilirsiniz bu size kalmış. Ama öğrenciler için 38tlye sınırsız internet ve kablo tv güzel bir seçenek hemde 8 ay kalmış bir tahahüt ;)

Uydunet netmaster kablosuz modem ücretsiz verilecektir.

Ağustos 2013'e kadar tahahütü devam ediyor.

Tüm çıkabilecek ekstra ödemeler tarafımdan karşılanacaktır (Devir, nakil ücreti v.b.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwnstaer -- 20 Aralık 2012; 14:46:06 >
  • Arkadaşlar, ihtiyacım kalmaması sebebiyle Uydunet aboneliğimi devir etmek istiyorum. Modem hediye kampanyası sebebiyle taahhütüm devam etmektedir, modemi de vereceğim üyeliğimin yanında.

1 Mbit sınırsız tarifedir, Kablolu tv de standart olan.
    Modem : NetMASTER CBW-700V (11N)
    İnternet: 29 TL
    Kablolu Tv: 9 TL ödemekteyim.

İstanbul Uydunet kullanmak isteyen arkadaşların işini görecektir diye düşünüyorum.

Bana özel mesajdan yada 537 494 1907'den ulaşabilirsiniz, teşekkürler
  • 3 mbit sınırsız internet + teledünya + kablotv paketimi devrediyorum, aylık ödemesi 61.5 TL, kablosuz modem ve teledünyaHD kutuyu falan hepsini ücretsiz vericem, devir ücreti, bağlantı ücreti falan hepsi benden..11 aylık taahhüt kaldı.

Kocaeli,İstanbul,Bursa, Yalova tercihimdir.

0505 299 69 53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3quiem -- 20 Aralık 2012; 13:26:41 >
  • antalyadan devreden varmı? ben kablo tv+512 sınırsız internet abonesiyim (taahhüdüm yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: errkann

antalyadan devreden varmı? ben kablo tv+512 sınırsız internet abonesiyim (taahhüdüm yok)

başka şehirden antalyaya devir mümkünmü, bilgisi olan varmı?
  • quote:

quote:

antalyadan devreden varmı? ben kablo tv+512 sınırsız internet abonesiyim (taahhüdüm yok)

başka şehirden antalyaya devir mümkünmü, bilgisi olan varmı?

Devir eden ve alan birlikte abone merkezinde olmalilar devir icin. Eger birisi vekaletini baskasina verirse, o halledebilir islerini baska bir ilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 megabit internet + kablo tv paketimi iş yerimi kapatıcagım için devrediyorum ocak ayının başında 4 ay kaldı taahahüt bitimine aylık 38 tl fatura gelmektedir istanbul içi tercihimdir ilgilenenler bedava modem sahibi olucaklar iletişim adem ergin 0507 996 95 53 iyi forumlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3quiem

3 mbit sınırsız internet + teledünya + kablotv paketimi devrediyorum, aylık ödemesi 61.5 TL, kablosuz modem ve teledünyaHD kutuyu falan hepsini ücretsiz vericem, devir ücreti, bağlantı ücreti falan hepsi benden..11 aylık taahhüt kaldı.

Kocaeli,İstanbul,Bursa, Yalova tercihimdir.

0505 299 69 53

devrettim
  • teledünya üst paket
    altın sinema paketi
    uydunet 10 Mbps 20 GB kotalı internet
    netmaster cbw383z4 kablosuz modem
    next hc-12 hd set top box (kutusunda, hiç kullanılmadı)

(hepsi bir arada kampanyası ile alındı, ağustos 2014'e kadar taahhütü var)
    sinema paketi ve internet seçenekleri değiştirilebilir.

yukarıdakilerin hepsini ücretsiz top yekun devrediyorum.
    istanbul şişli'deyim.
  • 1 MBPS SINIRSIZ İNTERNET + TELEDÜNYA HD BOX (YARIM DÜZİNE KAMPANYASI) NI 1 YILDIR KULLANMAKTAYIM.ADRES DEĞİŞİKLİĞİ SEBEBİYLE ÜCRETSİZ DEVİR İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRMEM GEREKİYOR.AYLIK FATURASI 41,50 TL DİR.UYDU ALICISI VE MODEM KUTUSUNDA VE GARANTİ BELGELERİ MEVCUTTUR.İLGİLENEN ARKADAŞLARIN İLETİŞİME GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.

İZMİR VE ÇEVRESİ OLURSA İKİ TARAF İÇİNDE KOLAYLIK OLUR
  • İSTANBUL DAN DEVİR ALMAK İSTEYENLER OLURSA DA BENİM İÇİN UYGUNDUR
  • 0555 802 03 25 NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
  • Ankara'da hd Teledünya ve Uydunet devir almak istiyorum. Sadece HD Teledünya devride alabilirim.
    Devir etmek isteyenler kalan süre ve telefon bilgilerinizi PM olarak gönderirsen geri dönüş yaparım.

Telefon: 542 6210950
  • izmirde ikamet edip HD uydu alıcısı, kablosuz modemi olan ve 1 sene ve altı taahüdü kalmış olanlar iletişime geçerse devir teslim yapabiliriz

kişisel mesajla ulaşın, görüşelim
  • 17 ocaktan itibaren bursadan mantıklı teklif gelirse uydunet devir almak istiyorum (1-3 mbit)
  • selamlar,

isteyen olursa bende devredebilirim.

ankarada'yim ama sehir farketmez, 3mbps sinirsiz internet var 49 tl aylik. teledunya yok, kablo tv var oda dahil fiyata, sanirim onun icin ucret almiyorlar.

6 ay sozlesmesi kaldi. haziranda bitiyor.

tekrar edeyim, ankaradayim ama sehir farketmez.

0541 859 53 01
  • Merhaba arkadaşlar,

01.07.2012 tarihinde Ankara Seyranbağlarında taşındıgım eve satın alıp, baglatmış oldugum uydunet/kablo internet ve tv hizmetimi devir etmek istiyorum. Devir etme sebebim ise yeni taşındıgım apartmanda kablo internet alt yapısının olmayışı. 24 ay taahütlü oldugu için kapattıramıyorum. Kablosuz modemi ile birlikte tüm haklarımı borçsuz olarak devir etmek istiyorum. Kablo internet 1 gb sınırsız: 29,90 + Kablo Tv : 9,90 + baglantı ücreti :4.7 tl olmak üzere üzere 19 ay daha 44,50 ödenecek 19 ay sonunda yani taahhüt bittiginde 29,90 + 9,90 = 39,80 tl ödenecek.

Devir almak isteyen arkadaşların bana ulaşmasını rica ediyorum. Hiç bir ücret talebim olmayacaktır. Uydunet/Kablo internet adım olup devri bizzat ben yapacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.