Bildirim
[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (51. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
bende devir etmek istiyorum işlemler nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz? devreden kişi aynı abone ismiyle mi devam ediyor? -
-
İstanbul kartal
27-06-2018 taahhüt bitiş tarihi
tarife detayları
25 Mbps 50 GB AKNli Ekosınırsız ve Teledünya üst paket mevcut 44 TL
iletişim için PM
Edit: Devredildi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksnr -- 11 Eylül 2017; 16:11:20 > -
İstanbul / Avrupa yakası için
Başka bir operatöre geçmek istediğimden mevcut Türksat Kablo paketimi devretmek istiyorum. İçeriği şöyledir:
-Kablonet: 24 Mbps 25 GB AKNli Ekosınırsız (AKN sonrası hız 8 Mbps'ye düşmektedir)
-Kablo TV: Temel Yayın
-Kabloses: Her Yöne 100 Dk - Şebeke İçi 3000 Dk
Taahhüt Bitiş Tarihi: 04/02/2019
Aylık fatura tutarı: 41 TL (10 TL'lik modem ve hd kutu cihaz taksitleri de bu ücrete dahildir).
Devir işlemi sırasında Netmaster Infinity 401 modem + Neta HD8900 hd kutu cihazları da ücretsiz teslim edeceğim. Her iki cihaz da sıfır ayarındadır, sorunsuz ve garantilidir.
Devir işlemi ücreti karşı tarafa aittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 11 Eylül 2017; 19:20:33 > -
Merhaba,
devir yapmadıysanız ilgileniyorum. -
Ankara icin devreden varsa ilgilenmekteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara fiyat 60TL limitli, taahhüt ise 1 yıllık devir arıyorum, devretmek isteyen yazabilir. -
HERKESE MERHABA
26 EKİMDE SÖZLEŞMEM BİTİYOR.
İSTANBUL KARTALDAYIM.
EN AZ 50 MBT
EN AZ 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ OLAN
50TL CİVARI ÖDEMESİ OLANLAR
ÖZELDEN YAZSIN LÜTFEN.
NOT 25 MBT HIZININ ALTINDA OLANLAR YAZMASIN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCfNrLi -- 17 Eylül 2017; 9:5:48 >
Merhaba,
Min. 1 yıl taahhütü kalan ve min. 50 mbit hızında İstanbul içi devralınacak uydunet-kablonet arıyorum. -
25 mpbs+ tarife arıyorum taahhütüm bitcek var mı devreden ANKARAda -
İstanbul kayeşehirdeyim 50 tl civarı devreden arıyorum.
ANKARA içi aboneliğimi devretmek ediyorum, taşınacağım yerde maalesef TÜRKSAT altyapısı yok.
Paket : 100 Güldüren Kampanya
Taahhüt Başlangıç Tarihi : 10-01-2017
Taahhüt Bitiş Tarihi : 31-12-2018
Aylık Tutar : 83 TL
KABLONET : 100 Mbps 100 GB AKNli Ekosınırsız (AKN sonrası hız 24 Mbps'e düşüyor.)
KABLOSES : Her Yöne 100 Dk Şebeke İçi 3000 Dk
KABLOTV : Üst Yayın
KABLOTV PAKET : Altın Sinema Paketi
KABLO WEBTV : Giriş + Sineportal Paketi
Sıfır ayarında Neta HD8900 Kutu ve NETMASTER INFINITY 401 DOCSIS 3.0 KABLOSUZ MODEM ücretsiz verilecektir.
Devir ücreti alıcıya aittir.
Edit: Devredildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaLoS -- 24 Ekim 2017; 1:46:17 > -
istanbul devreden var mı 50 liraya kadar -
40 tl ye kadar 1 yildan az kalmis taahhut, konyada devretmek isteyen olursa ulassin
Taşınacağım yeni evde kablo tv olmadığı için mevcut üyeliğimi ayın(ekim) 10-15 i arası devredebilirim. 25 mbit 75 gb kota kablonet, kablo tv üst paket var. Taahhüt bitiş 22.06.2018. 57 lira fatura geliyor. İçerisinde netmaster cbw-383zn modem ücreti de var, modemi de vereceğim. Ancak set top boxı veremiyorum maalesef(önceki üyeliğimden kaldığı için). Lokasyon izmir, düşünenler pm atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurkiBurks -- 1 Ekim 2017; 18:13:20 >
Devredip siz karlı çıkacaksınız her yönden. Yani bu devir işlemine en başta sizin ihtiyacınız var. Elinizde kalırsa her ay 83₺ ödeyeceksiniz yada iptal ettirip cayma bedelini ödeyeceksiniz.Bu durumda devir işleminin alıcıya ait olması neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 1 Ekim 2017; 19:42:15 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GnCfNrLi
HERKESE MERHABA
26 EKİMDE SÖZLEŞMEM BİTİYOR.
İSTANBUL KARTALDAYIM.
EN AZ 50 MBT
EN AZ 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ OLAN
50TL CİVARI ÖDEMESİ OLANLAR
ÖZELDEN YAZSIN LÜTFEN.
NOT 25 MBT HIZININ ALTINDA OLANLAR YAZMASIN.
GÜNCELDİR.
quote:
Orijinalden alıntı: radyohead
Merhaba,
Ben hala devredemedim. Asagıdaki linkte su anda yeni alıma kapalı tarife de bulunuyorum.
Türksat KabloHayatı Kaçırma Kampanyası | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi
Ankara'dayım. Bilgilerinize,
Teşekkürler..
Merhaba, Hala devredemedim. Ankara'dan ilgilenen arkadşlar varsa iletişime geçebilirler. Kullanmıyorum ve boşuna para ödüyorum. Tarife bilgileri bu linkte. Taahhütümün bitmesine 14 ay civarı var.Türksat KabloHayatı Kaçırma Kampanyası | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi
25 Mbit 75 GB AKN li. Hız daha sonra 16 mbit e düşüyor. Modem wireless. tv kutusu ve diger ozellikler icin linki inceleyebilrisiniz.
Ankara Yenimahalledeyim. Teşekkürler,
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X