Bildirim
[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (59. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Aboneligimi devretmek istiyorum
ANALOGKABLOTV:BIREYSEL
KABLONET :100 MBPS SINIRSIZ
KABLOTV :ÜST YAYIN
KABLOTVPAKET:ALTIN SINEMA PAKETI
KABLOWEBTV:ÜST PAKET
WEBTVSİNEMA:ALTIN SINEMA PAKETI
Hepsine 126 tl oduyorum gercek sinirsizdir saat kisitlamasi yoktur
Modem tv kutusu vs hepsi birlikte devredecegim. -
MERHABA DEVİR İÇİN HALA DÜŞÜNÜYORSANIZ TELEFON NUMARASI YAZABİLİR MİSİNİZ -
Ankara'da devir alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala devir almak isterseniz istanbulda 70tl aylik fatura 24mbit gerçek sinirsiz internet arti teledunya full paket uyeligimi devrediyorum. cihaz aidati yok yaninda vericem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluwin -- 26 Ağustos 2019; 21:28:54 >
interneti buldum çoktan teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: bluwin
hala devir almak isterseniz istanbulda 70tl aylik fatura 24mbit gerçek sinirsiz internet arti teledunya full paket uyeligimi devrediyorum. cihaz aidati yok yaninda vericem -
Merhaba,
02.06.2020 tarihine kadar taahütlü 81 tl faturalı aboneliğimi yeni taşındığım yeni binada altyapı olmadığı için devretmek istiyorum. Modem ve teledunya kutusu yanında verilecektir. Ankara içinden ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
ANALOG KABLOTV Bireysel
KABLONET 24 Mbps Sınırsız
KABLOTV Üst Yayın
KABLOTV PAKET Altın Sinema Paketi -
Teklifiniz halen geçerli mi? Geçerliyse tarifenizin taahhüt süresi ne zaman bitiyor?
Merhaba. 20 ay taahhütü kalan 50 mbit gündüz 25 mbit saat 19.00-24.00 arası olan, içinde kullanmadığımız için ayrıntısını bilmediğim kablotv de bulunan, aylık ücreti 75 tl olan fiber internetimizi modem+sinyal güçlendirici ile birlikte devretmek istiyoruz. 144 tl nakil ücreti var, her halükarda bugün gidip açtırabileceğiniz her kampanyadan daha iyi. En ucuz modemler bile 180tlden başlıyor. ANKARA içi ilgilenenler mesaj atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mftahta -- 6 Eylül 2019; 22:23:14 >
Denizli’de devretmek isteyen varsa teklifler değerlendirilir.!
İstanbul içi 24 mbps üzeri ttnet internet taahhüt devir alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoploss30 -- 7 Eylül 2019; 18:2:51 >
evet hala gecerli.. ekim 2020de bitiyor taahhut. düşünürseniz ozelden goruselim.
Hala müsaitse talibimquote:
Orijinalden alıntı: aybascan
Merhaba,
02.06.2020 tarihine kadar taahütlü 81 tl faturalı aboneliğimi yeni taşındığım yeni binada altyapı olmadığı için devretmek istiyorum. Modem ve teledunya kutusu yanında verilecektir. Ankara içinden ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
ANALOG KABLOTV Bireysel
KABLONET 24 Mbps Sınırsız
KABLOTV Üst Yayın
KABLOTV PAKET Altın Sinema Paketi -
23-04-2021 de bitecek uydunet internetimi devrediyorum
Kampanya 100 mbit , 19-24 saatleri arası 25 mbit sınırsızwww.kablonet.net100'ünüzü Güldüren Kampanya | Kablonet 2019https://www.kablonet.net/kampanya/100-gulduren-2019
81 lira cihazsız, 90 cihazlı fiyatı bende modemi satın almıştım isterseniz onuda verebilirim
yer istanbul -
-
İstanbul ' da abonelik devretmek isteyen varsa ilgileniyorum..
Düşük fiyatlı paketler ile ilgileniyorum.
Devralana cihazı 150-200 lira değerindeki modemi ücretsiz vereceğimquote:
Orijinalden alıntı: basicreis
23-04-2021 de bitecek uydunet internetimi devrediyorum
Kampanya 100 mbit , 19-24 saatleri arası 25 mbit sınırsız
https://www.kablonet.net/kampanya/100-gulduren-2019
81 lira cihazsız, 90 cihazlı fiyatı bende modemi satın almıştım isterseniz onuda verebilirim
yer istanbul -
Hala geçerli mi acaba ? -
Ankara'da devretmek isteyen varsa benimle iletişime geçebilir, talibim. -
Ankara içerisinde devretmek isteyenler pm ile iletişime geçebilirler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X