Kablosuz AndroidAuto Sorunu
Arkadaşlar selamlar.
Opel Grandland aracımda kablosuz Android Auto (AA) için usb dongle kullanıyorum, malum sadece kablolu mevcut. Bağlandığında sorunsuz çalışıyor ama sorun bağlanabilmekte.
Şöyle bir durum var. Telefonumdan ve araç multimediasından tüm bluetooth bağlantılarını siliyorum. Bu önemli konu önemli çünkü AA cihazına bağlanmam lazım.
Ardından smartBox isimli AA cihazını bluetooth ile eşliyorum, bağlantı kuruluyor. Birkaç saniye içinde Wifi üzerinden bağlantı sağlanıyor ekranımda AA görünüyor. Fakat aynı anda hiçbir eşleştirme, anahtar vs. sormadan aracın bluetooth u ile telefonumun bluetooth'u otomatikman bağlantı kuruyor. Ses aktarımı buradan oluyor. Buraya kadar sorun yok.
Sonraki binişimde, telefon önce aracın bluetooth'una bağlanıyor. AA ise hataya düşüyor. Araba bağlantısını kesip AA dongle ına bağlantı yapınca sorun geçiyor.
Burada sorunu şöyle çözebilirim. Araçla telefon bluetooth eşleşmesi AA bağlanınca otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Normalde rakam sorar eşleşsin mi diye sorar ama yok.
Xcuda marka smartBox cihaz kullanıyorum hayli pratik ve etkili. Ama Opel'in Bluetooth'u zorunlu tutması işleri zorlaştırıyor.
----------
2 video atıyorum. İlkinde bluetooth'u sildiğimi (telefonda zaten silmiştim), 2. sinde bağlanır bağlanmaz tekrar bluetooth bağlantı kurduğunu göreceksiniz. Video AA bağlandığı için kesildi 2 parça.
Bankkart kampanyalarını gezerken gördüm. 279 ₺'ye kutulu + beinconnect ile beraber 850 ₺ Bankkart lira veriyor.
TOD vs düşünürken kampanya iyi gibi geldi. Telefonda sordum temsilcilerin daha haberi yok, o fiyat deprem bölgesine özel İstanbul'da 329 ₺ diyor ama sayfada öyle bir ibare yok.
Enpara Kredi Tutarsızlığı
Merhaba.
Dün akşam 155 Bin TL'lik bir kredi için başvuru yaptım. Bana 350.000 ₺'ye kadar krediniz hazır uyarısı veriyordu, yani tutarı değiştirsem herşey tamam verecek krediyi. Bu 155 Bin TL'lik kredi şu anda onaylanmış halde duruyor.
Bu gün 165 Bin TL'lik farklı bir kredi başvurusu yapıyorum DEĞERLENDİRİLİYOR durumuna getiriyor.
Acaba önceki başvurumu limitten mi düşüyorlar, gerçi yine 350 Bin TL'yi bulmuyor.
Derdim o değil krediyi kendime çekmiyorum zaten. Asıl sorum bankaların kredi pozisyonları 12 saat içerisinde bu denli değişiklik gösterir mi?
Son günlerde bu başıma gelmeye başladı. Tüm bildirimlerim silinmiş.
Bir konuda 3-4 kişi mesajımı alıntılamış, en son biri özel mesaj attı hocam niye cevap vermiyorsun diye oradan anladım.
Bildirim ayarlarım da açık halbuki.
Ne yapmalı başına gelen var mı?
Son haftada aldığım tek bildirim böyle bişey.
|
GE72 ile GL72 arasında kaldım
|
Fiat Palio 1.2 16v SpeedGear LPG Tavsiyesi
|
GTA 4 İnternet Sayfa problemi
İmzanız kural içidir. |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 324
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 3.462 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun