Bildirim
[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
Pisi Linux 2.0 KDE beta uygulama başlatıcı simgesini KDE simgesi bırakmışlar... bende deponun simgesini kullandım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 1 Mart 2017; 13:33:18 > -
-
-
-
-
Pencere efektinden dolayı ekran görüntüsü alırken ekran görüntüsü penceresi de kaybolmakta gecikmiş. -
Linux Mint 18.1 Cinnamon
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 15 Şubat 2021; 17:57:47 > -
Şu kısayol oklarını oldum olası sevemedim,Windows'ta da böyle.Görselliği bozuyor -
linux için çözüm basit ama windows için program gerekli. dll düzenleme için:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elementary OS 0.3.2 Freya İcon seti Moka Font Elementary Tweaks içinden buldum :D -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 27 Mart 2017; 19:30:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
An itibariyle 1 günlük Linux kullanıcısıyım varmı sistemimi tahmin edebilecek?
http://i.resimyukle.xyz/9M9V1.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdmrc06 -- 7 Nisan 2017; 12:35:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X