Şimdi Ara

[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.431
Cevap
17
Favori
101.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 9 Eylül 2020; 14:55:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LORADONA HOCAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER İLE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 9 Eylül 2020; 23:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

LORADONA HOCAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER İLE...

Bu hale nasıl getirdiniz efsane olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntroVert17

Bu hale nasıl getirdiniz efsane olmuş

Alıntıları Göster
    Teşekkürler :))
  • Debian Buster + Xfce

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubenis RBA-06

Debian Buster + Xfce

Bende debian bullseye/sid kullanmayı düşünüyordum bir keresinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Bende debian bullseye/sid kullanmayı düşünüyordum bir keresinde.

Alıntıları Göster
    3-4 ay önce kullanmaya çalıştım (sid). Kararsızdı. Depo güncellemelerinde sürekli hatalar verip durdu. Stabil sürümüne geri döndüm.
  • sistemimin ne olduğu ile ilgilil ciddi bir buhran yaşadığını düşünüyorum.

• Uzun bir aradan sonra benden gelsin bir kaç eksiği var tabi.
  • MadOtaku kullanıcısına yanıt
    Guildwars oynuyorsan hala hocam beraber oynayabiliriz :D skyscalemi yeni çıkarttım eheheheh
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    nick-mesaj uyumsuzluğu
  • Toriko kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra 2013 MacBook Air'ime Debian 10 kurarak Linux'a dönüş yaptım (bu sayede de foruma da bir dönüş oldu)

Başta Apple donanımı sürücüleri kurmakta sıkıntılar çıkardı, hala daha OSX'i aratan tarafları yok değil (özellikle trackpad kullanımı), ama şimdilik sistemimin genel hızından fazlasıyla memnunum. 2013 model Macbook son OSX sürümlerinde yavaşlamaya başlamıştı artık.

Debian (Buster) : Openbox

Pek yakında Apple donanımında Linux deneyimime dair bir başlık açabilirim bir ihtimal.

• Fedora 33 Minimal + Gnome 3.38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 4 Kasım 2020; 22:12:45 >
  • Debaser kullanıcısına yanıt

libinput-gestures var hocam ilgilenirseniz. Yok derseniz direk gnome-wayland tavsiye ederim defeault gestureleri acayip güzel

• Şöyle bırakayım bende. Epey zaman geçmiş son postumun üzerinden :D

• quote:

Orijinalden alıntı: loradona

libinput-gestures var hocam ilgilenirseniz. Yok derseniz direk gnome-wayland tavsiye ederim defeault gestureleri acayip güzel

libinput-gestures değil de, mtrack kullanıyorum daha fazla opsiyon sağladığından ve Macbook trackpadine daha yakın bir kullanımı olduğunu düşündüğümden. Önceki mesajımı yazarken de mtrack kullanıyordum aslına bakarsanız.

Ben meselenin daha çok alışmakla ilgili olduğunu farkettim. OSX üzerinde trackpad gestureları ile erişebildiğim menülere iyice alışmışım, ama mtrack kullanarak Debian'da 1 aya yakın vakit geçirdikten sonra, çok da büyük eksiklik çektiğim söylenemez. Hala trackpad hassasiyeti, gestureların devamlılığı vb konularda eksiklikleri var, ama genel olarak alıştım diyebilirim.

Wayland'e geçmeyi henüz düşünmüyorum, ekran paylaşımı gibi konularda sıkıntıları olduğu söyleniyor. Belki bir sonraki Debian sürümümde Wayland kullanabilirim. Siz tavsiye eder misiniz? Ne gibi eksileri ve artıları var sizce?

Konuya yazmışken de son ekran görüntümü ekleyeyim:

Debian 10 Openbox

• Uzun uğraşlar sonucu gentoo ile beraberim :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 10 Kasım 2020; 21:16:17 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.